Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #390 Dátum: 2012. Május 05. - 21:52:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #391 Dátum: 2012. Május 06. - 14:06:52 » |
|
Na, végre egy jó futam! Norbi az első!  Ügyes volt  Chevyk sehol nem voltak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #392 Dátum: 2012. Május 06. - 22:43:33 » |
|
végig néztem a lada granta cup futamát. érdekes volt, mintha Norbi autója gyengébb lett volna az oroszokénál, úgy tapadtak rá minden egyenesben...... de végül Norbiék kiálltak 1 körrel a vége előtt  , Edina és Feri viszont nyert 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #393 Dátum: 2012. Május 06. - 22:44:13 » |
|
Na, végre egy jó futam! Norbi az első!  Ügyes volt  Chevyk sehol nem voltak az túlzás, hogy sehol, mert Menü, amint 2ik lett körönként 8-9 tizedeket hozott rajta 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #394 Dátum: 2012. Május 07. - 07:25:19 » |
|
végig néztem a lada granta cup futamát. érdekes volt, mintha Norbi autója gyengébb lett volna az oroszokénál, úgy tapadtak rá minden egyenesben...... de végül Norbiék kiálltak 1 körrel a vége előtt  , Edina és Feri viszont nyert  Azért kellet kiállniuk, mert elfogyott a benzin.  Oroszok szervizelték az autót, talán nem véletlen volt benne kevés benzin. http://oxxoenergydrink.com/hu/index.php?main=hirek&hir=20120506
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #395 Dátum: 2012. Május 07. - 10:10:32 » |
|
végig néztem a lada granta cup futamát. érdekes volt, mintha Norbi autója gyengébb lett volna az oroszokénál, úgy tapadtak rá minden egyenesben...... de végül Norbiék kiálltak 1 körrel a vége előtt  , Edina és Feri viszont nyert  Azért kellet kiállniuk, mert elfogyott a benzin.  Oroszok szervizelték az autót, talán nem véletlen volt benne kevés benzin. http://oxxoenergydrink.com/hu/index.php?main=hirek&hir=20120506neeee, ez mennyire amatőr és gusztustalan 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #396 Dátum: 2012. Május 07. - 11:41:52 » |
|
végig néztem a lada granta cup futamát. érdekes volt, mintha Norbi autója gyengébb lett volna az oroszokénál, úgy tapadtak rá minden egyenesben...... de végül Norbiék kiálltak 1 körrel a vége előtt  , Edina és Feri viszont nyert  Azért kellet kiállniuk, mert elfogyott a benzin.  Oroszok szervizelték az autót, talán nem véletlen volt benne kevés benzin. http://oxxoenergydrink.com/hu/index.php?main=hirek&hir=20120506neeee, ez mennyire amatőr és gusztustalan  http://www.youtube.com/watch?v=NlUbv0oIOw0&feature=youtu.be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #397 Dátum: 2012. Május 07. - 12:04:35 » |
|
http://oxxoenergydrink.com/hu/index.php?main=hirek&hir=20120506Mindenesetre a két srác interjúja sokat elárult, mikor azt kérdeztem, élvezték-e a hatalmas csatákat:
"Egyáltalán nem élveztem - kezdi Kiss Norbi -, nagyon rossz úgy versenyezni, hogy körről-körre minden kanyarban és féktávon azt a hátrányt kell visszahozni, amit az egyenesben kapok, állítólag tök egyforma autóktól. Ez nem korrekt, és nem egyenlő küzdelem, nem a pilótákról szól, hanem az autókról. Hiába nyertünk volna, ezt így nem lehetett élvezni. Ettől függetlenül köszönjük támogatóinknak a lehetőséget, hogy kipróbálhattuk magunkat ebben a sorozatban, és köszönjük a közönségnek a bíztatást!"
Major Benedek sem volt feldobva a futam után:
"Bármi történt az autókkal, a rajttal, mi így is elől mentünk, és nyertünk is volna, de hogy kifogy a benzin, csak nekünk, akik tegnap a leggyorsabbak voltunk, messze az orosz pilóták előtt... Ez no comment"
A sors fintora, hogy végül mégis magyar páros győzött, ugyanis a két "nagyon gyors" orosz autóból az egyikben a turbó adta meg magát, a másik nem bírva Bús Edina nyomását az utolsó körben csúnyát esett, neki a szalagkorlátnak, így a fantasztikusan versenyző Bús Edina - Ficza Ferenc páros nyerte a versenyt, akiknek ezúton is gratulálunk!!!No COMMENT!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #398 Dátum: 2012. Május 07. - 15:25:52 » |
|
Gio, a célegyenesben néztem végig a futamot. láttam a 10-20 lóerő különbséget az egyenesben 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #399 Dátum: 2012. Május 07. - 15:49:55 » |
|
Gio, a célegyenesben néztem végig a futamot. láttam a 10-20 lóerő különbséget az egyenesben  Akkor ráláttál a Kapócs Zsóka kanyarra is. 
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #400 Dátum: 2012. Május 07. - 17:40:43 » |
|
Gio, a célegyenesben néztem végig a futamot. láttam a 10-20 lóerő különbséget az egyenesben  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7zdTsaa8n00Ezen teljesen jól látszik, hogy ráfordulnak a célegyenesre, és már előzik is. Nem baj, jövőre nem kell jönni a Ladákkal, maradjanak inkább az Ural mögött...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #401 Dátum: 2012. Május 10. - 15:13:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #402 Dátum: 2012. Május 13. - 22:17:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #403 Dátum: 2012. Június 09. - 19:13:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
 |
« Hozzászólás #404 Dátum: 2012. Június 10. - 11:42:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|