Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #345 Dátum: 2011. Szeptember 06. - 19:22:01 » |
|
Az a baj, hogy Norbi körül hirtelen nagy lett a nyüzsi. TV, újság, riportok. Bizonyítási kényszer alatt van. Ez kb a hungaroringi futam óta figyelhető meg. Aki nincs benne az autósportban, tavalyig azt sem tudta ki Ő. Most meg elég sok helyen látni. Kiss Norbinak a neve meg konkrétan csak azoknak mond valamit, akik szeretik az autósportot. De lehet még azoknak sem. Pedig a két Norbi már a szimulátoros világ óta együtt versenyeztek. A valós életben viszont Kiss Norbit nem tudta megverni Michelisz. Kb ugyanaz a szitu, mint Talmánál. Hirtelen berobbant, aztán el is tűnt 3 után. Remélem Norbival nem ez lesz, csak egy átmeneti hullámvölgyben van.
Ezzel teljesen egyetértek. Eurosporton is folyton hangoztatják, hogy ö a legjobb BMW-s pilóta, neki van a legnagyobb tehetsége, csak az eredmények nem ezt mutatják. Ami valahol érhető, kell még neki 1-2 év tapasztalat és akkor már nem fog ilyen hibákat elkövetni. Hajrá Michelisz és hajrá Kis Norbi!
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #346 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 15:31:05 » |
|
A valenciai verseny után...
Michelisz Norbert nyilatkozata:
"Bármennyire is nehéz elhinni, de én nagyon boldog és elégedett vagyok ezzel az eredménnyel. Jó volt érezni, hogy az autó megy alattam, hogy ott tudok maradni a Chevrolet-k nyomában. Az, hogy jól sikerült a rajtom, és hogy a verseny legnagyobb részében a második, illetve harmadik helyen autóztam, engem teljesen feltöltött, visszanyertem az önbizalmamat. A csapat számára viszont a lehető legrosszabbkor jött ez a hiba, nagyon megérdemlik már a sikert, erre pont az oscherslebeni kudarc után úszott el a dobogó. Sajnálom, hogy elrontottam, de az ilyen hibák sajnos később is előfordulhatnak. Elnézést kértem a szerelőimtől és Zengő Zolitól is."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #347 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 15:31:36 » |
|
A valenciai verseny után... Michelisz Norbert nyilatkozata: "Bármennyire is nehéz elhinni, de én nagyon boldog és elégedett vagyok ezzel az eredménnyel. Jó volt érezni, hogy az autó megy alattam, hogy ott tudok maradni a Chevrolet-k nyomában. Az, hogy jól sikerült a rajtom, és hogy a verseny legnagyobb részében a második, illetve harmadik helyen autóztam, engem teljesen feltöltött, visszanyertem az önbizalmamat. A csapat számára viszont a lehető legrosszabbkor jött ez a hiba, nagyon megérdemlik már a sikert, erre pont az oscherslebeni kudarc után úszott el a dobogó. Sajnálom, hogy elrontottam, de az ilyen hibák sajnos később is előfordulhatnak. Elnézést kértem a szerelőimtől és Zengő Zolitól is." Ezután is felveszem a Micheliszes pólómat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #348 Dátum: 2011. Szeptember 17. - 20:39:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #349 Dátum: 2011. Szeptember 24. - 07:39:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #350 Dátum: 2011. November 17. - 15:35:09 » |
|
rendhagyó módon holnap reggel 8:30kor lesz az időmérő Macauban!!!! és lesz megint lacetti 
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #351 Dátum: 2011. November 20. - 09:25:44 » |
|
Ez a futam sem jött össze Norbinak. Hungaroring óta nem is tudom, hogy volt e igazán jó eredménye  Na mindegy, ez az év a tapasztalatszerzés éve, jövőre majd jobban megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #352 Dátum: 2011. December 08. - 14:26:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #353 Dátum: 2011. December 08. - 14:26:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nzozo21
Friss hús
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #354 Dátum: 2012. Február 10. - 19:43:55 » |
|
Sziasztok.épp most léptem be a lacetti klub-ba ,és máris egy óriási kéréssel fordulnék hozzátok!nekem egy wtcc van és eddig semmi bajom nem volt vele,de most elkezdett ****akodni az alapjáratom  120000km-ert elmentem vele úgy hogy az ég világon semmi baja nem volt.valakinek esetleg ötlete hogy mi baja lehet???pillangó szelepet már cseréltem benne,ugye az egyben van az alapjárat állitó motorral,de a hiba nem szünt meg.tanácstalan vagyok hogy mit csináljak.ha tudtok légyszives segítsetek.előre is köszi 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #355 Dátum: 2012. Február 10. - 21:44:13 » |
|
Sziasztok.épp most léptem be a lacetti klub-ba ,és máris egy óriási kéréssel fordulnék hozzátok!nekem egy wtcc van és eddig semmi bajom nem volt vele,de most elkezdett ****akodni az alapjáratom  120000km-ert elmentem vele úgy hogy az ég világon semmi baja nem volt.valakinek esetleg ötlete hogy mi baja lehet???pillangó szelepet már cseréltem benne,ugye az egyben van az alapjárat állitó motorral,de a hiba nem szünt meg.tanácstalan vagyok hogy mit csináljak.ha tudtok légyszives segítsetek.előre is köszi  lehet motorvezérlő is,de a találgatások helyett ki kellene olvasni
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
hawer
|
 |
« Hozzászólás #356 Dátum: 2012. Február 10. - 22:13:15 » |
|
Sziasztok.épp most léptem be a lacetti klub-ba ,és máris egy óriási kéréssel fordulnék hozzátok!nekem egy wtcc van és eddig semmi bajom nem volt vele,de most elkezdett ****akodni az alapjáratom  120000km-ert elmentem vele úgy hogy az ég világon semmi baja nem volt.valakinek esetleg ötlete hogy mi baja lehet???pillangó szelepet már cseréltem benne,ugye az egyben van az alapjárat állitó motorral,de a hiba nem szünt meg.tanácstalan vagyok hogy mit csináljak.ha tudtok légyszives segítsetek.előre is köszi  Szia! Ez a topik a wtcc versenyeknek és az azzal kapcsolatos hozzászólásoknak van. Műszaki problémánál ide írjál: http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=48.0Az alapjárati csere után visszaállítatad a gyári értékre scan-100-al?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Február 10. - 22:32:32 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Tomy61
|
 |
« Hozzászólás #357 Dátum: 2012. Február 11. - 13:19:07 » |
|
Sziasztok.épp most léptem be a lacetti klub-ba ,és máris egy óriási kéréssel fordulnék hozzátok!nekem egy wtcc van és eddig semmi bajom nem volt vele,de most elkezdett ****akodni az alapjáratom  120000km-ert elmentem vele úgy hogy az ég világon semmi baja nem volt.valakinek esetleg ötlete hogy mi baja lehet???pillangó szelepet már cseréltem benne,ugye az egyben van az alapjárat állitó motorral,de a hiba nem szünt meg.tanácstalan vagyok hogy mit csináljak.ha tudtok légyszives segítsetek.előre is köszi  Szia! Ez a topik a wtcc versenyeknek és az azzal kapcsolatos hozzászólásoknak van. Műszaki problémánál ide írjál: http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=48.0Az alapjárati csere után visszaállítatad a gyári értékre scan-100-al? Minden esetre elgondolkodtató, hogy ezt egy több, mint 20 évvel ezelőtti autó vezérlő egysége automatikusan megtette, a mostaniak pedig tehetetlenek ezzel az egyszerű dologgal. Főleg annak fényében, hogy sokkal, de sokkal többet tudnak, adatfeldolgozás mennyiségileg, sebességileg, stb. A bemenő információk meg vannak hozzá. Egyszerű "lehúzás"!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #358 Dátum: 2012. Március 02. - 10:19:44 » |
|
Csak emlékeztetőül: 2012.03.10-11 Autodromo di Monza  És talán egy kis újdonság a Zengő házatályáról: Michelisszel és Wéberrel támadunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #359 Dátum: 2012. Március 02. - 10:53:03 » |
|
és arról sem feledkezzünk meg, hogy az etc cup-ban is 2 magyar indulónk lesz, ami a wtcc betét bajnoksága 4 fordulóban. 407es pözsóval a tavalyi swift kupa győztes Tim Gabi és a tavaly előtti swift kupa győztes Ifj Ficza alfa 156ossal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|