Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
 |
« Hozzászólás #315 Dátum: 2011. április 21. - 19:39:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál  Lacetti:  Toyota: 
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #316 Dátum: 2011. Május 14. - 18:53:23 » |
|
Norbi egész jól megy az új autóval. Csak az a kár, hogy egyik adó sem közvetíti holnap a futamot http://belsoseg.blog.hu/2011/05/14/kend_el_a_szajukat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #317 Dátum: 2011. Május 14. - 19:00:19 » |
|
A vasárnapi versenyeket az Eurosport 12:30-tól élőben közvetíti. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #318 Dátum: 2011. Május 14. - 21:31:29 » |
|
A vasárnapi versenyeket az Eurosport 12:30-tól élőben közvetíti.  Jé, pedig megnéztem a port.hu -n és nem volt. Akkor valamit benéztem  Hálisten 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #319 Dátum: 2011. Május 15. - 08:32:22 » |
|
A vasárnapi versenyeket az Eurosport 12:30-tól élőben közvetíti.  Jé, pedig megnéztem a port.hu -n és nem volt. Akkor valamit benéztem  Hálisten  Néha én sem látom, pedig kivágja a szemem.  12:30 FIA Túraautó Világbajnokság (élő) Monza, Olaszország, 5. forduló 13:45 Autóverseny (élő) Monza, Olaszország, 2.futam 14:45 FIA Túraautó Világbajnokság (élő) Monza, Olaszország, 6. futam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #320 Dátum: 2011. Május 15. - 10:35:04 » |
|
A vasárnapi versenyeket az Eurosport 12:30-tól élőben közvetíti.  Jé, pedig megnéztem a port.hu -n és nem volt. Akkor valamit benéztem  Hálisten  Néha én sem látom, pedig kivágja a szemem.  12:30 FIA Túraautó Világbajnokság (élő) Monza, Olaszország, 5. forduló 13:45 Autóverseny (élő) Monza, Olaszország, 2.futam 14:45 FIA Túraautó Világbajnokság (élő) Monza, Olaszország, 6. futam Már autósportnak kéne lenni Monzából, de még ping-pongoznak... már jojózik a szemem... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #321 Dátum: 2011. Május 15. - 17:04:30 » |
|
Jó kis futamok voltak. Az igazi versenyzést Norbi mutatta be. Sajna a második futamunkat ismét Monteiro rontotta el azzal, hogy meglökte Norbit, így oda lett a 3-ik hely. A Facebook eurosport oldalán a magyarok már adják a tippeket, hogy milyen transparenseket visznek Montinak a Hungaroringre. Ill felmerült egy olyan ötlet is, hogy ha sikerül indítani Alfával egy magyar csapatot, akkor azzal megleckéztetjük. Pl megmutatjuk közelebbről a sóderágyat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #322 Dátum: 2011. Május 24. - 09:38:30 » |
|
remélem tudtok róla, hogy június 3-4-5-ikén a Hungaroringen lesz wtcc futam és ingyenes a beugró
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Yanee
Teljes tag

Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
 |
« Hozzászólás #323 Dátum: 2011. Június 02. - 09:08:53 » |
|
remélem tudtok róla, hogy június 3-4-5-ikén a Hungaroringen lesz wtcc futam és ingyenes a beugró
Én készülök is személyesen megjelenni.  Szervezkedtünk már korábban, viszont azt a társaságot egy másik, családi jellegű program miatt lemondtam. Közben a családi progi mégsem úgy lesz, ezért ismét szabaddá vált a vasárnapom. Viszont az előző társaság már más progit szervezett magának, úgyhogy most itt vagyok utitársak nélkül...  Szóval aki szeretne vasárnap Kbarcika-Miskolc környékéről jönni, az jelezze itt, vagy privátban...  Sőt: összehozhatnák a ringen egy minitalit.  Személyesen még úgyis csak a Gidyvel és akidobossal találkoztam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #324 Dátum: 2011. Június 02. - 10:19:10 » |
|
Én készülök is személyesen megjelenni.  Szervezkedtünk már korábban, viszont azt a társaságot egy másik, családi jellegű program miatt lemondtam. Közben a családi progi mégsem úgy lesz, ezért ismét szabaddá vált a vasárnapom. Viszont az előző társaság már más progit szervezett magának, úgyhogy most itt vagyok utitársak nélkül...  Szóval aki szeretne vasárnap Kbarcika-Miskolc környékéről jönni, az jelezze itt, vagy privátban...  Sőt: összehozhatnák a ringen egy minitalit.  Személyesen még úgyis csak a Gidyvel és akidobossal találkoztam... Én megyek szombaton, nyertem belépőt a Paddockba.  Vasárnapot még nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Döme
|
 |
« Hozzászólás #325 Dátum: 2011. Június 02. - 11:56:26 » |
|
Én készülök is személyesen megjelenni.  Szervezkedtünk már korábban, viszont azt a társaságot egy másik, családi jellegű program miatt lemondtam. Közben a családi progi mégsem úgy lesz, ezért ismét szabaddá vált a vasárnapom. Viszont az előző társaság már más progit szervezett magának, úgyhogy most itt vagyok utitársak nélkül...  Szóval aki szeretne vasárnap Kbarcika-Miskolc környékéről jönni, az jelezze itt, vagy privátban...  Sőt: összehozhatnák a ringen egy minitalit.  Személyesen még úgyis csak a Gidyvel és akidobossal találkoztam... Én megyek szombaton, nyertem belépőt a Paddockba.  Vasárnapot még nem tudom. Én is tuti, hogy megyek szombaton, vasárnapot szintén nem tudom. Szentségtörés vagy nem, Zengő-Densionos csapatmezben szeretnék menni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
 |
« Hozzászólás #326 Dátum: 2011. Június 06. - 11:10:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
 |
« Hozzászólás #327 Dátum: 2011. Június 19. - 11:21:28 » |
|
Eurosporton 12:45-kor kezdődik az első futam Brno-ból.
|
|
|
Naplózva
|
 LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
 |
« Hozzászólás #328 Dátum: 2011. Június 19. - 11:57:55 » |
|
Norbi utolsó helyről mindkét futamon. Megbüntették az időmérők után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
 |
« Hozzászólás #329 Dátum: 2011. Június 19. - 12:33:58 » |
|
Norbi utolsó helyről mindkét futamon. Megbüntették az időmérők után. És mekkorát ment!  1. Futam végeredménye 1. R. Huff 2. Y. Muller 3. A. Menu .. 8. Michelisz Norbert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|