ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Dátum: 2010. Augusztus 30. - 13:57:21 » |
|
Kedves Hölgyek, és Urak!
Itt az ideje, hogy megcsináljuk a szokásos Baglyos hétvégét, ami már- már hagyománynak számít. Beszéltem Orbán Gáborral, és jó ajánlatot tett nekem, illetve persze nekünk. Még a fűtés szezon előtti időpontra adott ajánlatot, még pedig, úgy, hogy péntektől vár minket vasárnap estig, ki, ki hogyan érkezik, indul haza. Ez az időpont pedig: Szeptember 24.-ike péntektől, 26.-ig, vasárnapig volna, ez a lehetőségünk. A szokás szerinti formában, a főzne nekünk, megbeszélés szerint.
Vagyis, ha kérünk reggelit, és vacsorát, megoldja, ebédet nem, mert akkor inkább programokkal volnánk távol. Autós, és gyalogos kirándulásokat tehetnénk, az időtől, és kedvünktől függően. Persze az ebéd is megoldható, ha akarjuk.
Szóval idén újra Bagolyirtás! Kérem jelentkezzetek minél többen, mert akkor lesz jó a buli, és persze olcsóbb is! Nálam lehet jelentkezni priviben, vagy telefonon. Ahogy eddig is szokás volt, előre nekem fizessetek foglalót, hogy se ő, se mi ne essünk orcára. Remélem összejön a nagy csapat az idén is! Az adrealin parkba is megyünk, mert sokan kértek visszavágót Csabától, aki tavaly remekelt, csakúgy, mint Dorottya.
Persze még az idén októberre is tehetünk talit, de eddig senki nem tett érte semmit. Én most ezt elindítottam, remélem nem hiába. Ja, és a Kapitány is itt lesz még!
Szóval várom a jelentkezéseket régiektől, és újaktól egyaránt! Szükséges megadni a családi létszámokat felnőttekre, és kis gyerekekre. Jöjjünk össze ott újra!
Modik! Kérek egy új topic nyitást erre, hogy ott tárgyalhassunk tovább., ha van kérdés óhaj, sóhaj, miegymás. "Bagolyirtás 2010 találkozó".
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 14:01:48 » |
|
Bagolyirtás szeptember 24.-26.-ig
1. Ladigidy 2. Jani (3fő) 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ....
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 14:09:26 » |
|
1. Ladigidy (6, vagy 7? fő) 2. Jani (2+1) 3. CDX (2 fő, de csak egy napra.) 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ....
Még kérdés, hogy ki tud jönni, de az 5 az fix! Több fő esetén szállításba besegítést kérnék, ha nem gond.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 30. - 14:30:03 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #3 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 14:27:59 » |
|
1. Ladigidy 2. Jani (3fő) 3. CDX (2fő,sajnos csak a szokásos 1napos időtartam) 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #4 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 14:36:20 » |
|
1. Ladigidy (6, vagy 7? fő) 2. Jani (2+1 fő) 3. CDX (2 fő, de csak egy napra.) 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ....
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #5 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 14:52:41 » |
|
Sajnos dolgozom ezen a hétvégén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #6 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 16:10:18 » |
|
Sajnos dolgozom ezen a hétvégén.
Detto, utolso esküvőm ekkor lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #7 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 19:31:05 » |
|
Kedves Hölgyek, és Urak!
Itt az ideje, hogy megcsináljuk a szokásos Baglyos hétvégét, ami már- már hagyománynak számít. Beszéltem Orbán Gáborral, és jó ajánlatot tett nekem, illetve persze nekünk. Még a fűtés szezon előtti időpontra adott ajánlatot, még pedig, úgy, hogy péntektől vár minket vasárnap estig, ki, ki hogyan érkezik, indul haza. Ez az időpont pedig: Szeptember 24.-ike péntektől, 26.-ig, vasárnapig volna, ez a lehetőségünk. A szokás szerinti formában, a főzne nekünk, megbeszélés szerint.
Vagyis, ha kérünk reggelit, és vacsorát, megoldja, ebédet nem, mert akkor inkább programokkal volnánk távol. Autós, és gyalogos kirándulásokat tehetnénk, az időtől, és kedvünktől függően. Persze az ebéd is megoldható, ha akarjuk.
Szóval idén újra Bagolyirtás! Kérem jelentkezzetek minél többen, mert akkor lesz jó a buli, és persze olcsóbb is! Nálam lehet jelentkezni priviben, vagy telefonon. Ahogy eddig is szokás volt, előre nekem fizessetek foglalót, hogy se ő, se mi ne essünk orcára. Remélem összejön a nagy csapat az idén is! Az adrealin parkba is megyünk, mert sokan kértek visszavágót Csabától, aki tavaly remekelt, csakúgy, mint Dorottya.
Persze még az idén októberre is tehetünk talit, de eddig senki nem tett érte semmit. Én most ezt elindítottam, remélem nem hiába. Ja, és a Kapitány is itt lesz még!
Szóval várom a jelentkezéseket régiektől, és újaktól egyaránt! Szükséges megadni a családi létszámokat felnőttekre, és kis gyerekekre. Jöjjünk össze ott újra!
Modik! Kérek egy új topic nyitást erre, hogy ott tárgyalhassunk tovább., ha van kérdés óhaj, sóhaj, miegymás. "Bagolyirtás 2010 találkozó".
Köszönöm, hogy valamelyikőtök megcsinálta. Ajánlom kedvcsinálónak, hogy nézzétek meg az előző Baglyos találkozók képeit, hogy lássa az is, aki eddig kimaradt, hogy érdemes eljönni erre a hétvégére a Mátrába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #8 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 19:40:07 » |
|
Jó lenne menni, és egy kellemes hétvégét eltölteni, főleg mivel 24-én leszünk párommal 1 évesek, ill 26-án leszek 35 éves De bagolyírtás kicsit messze van nekem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #9 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 20:00:37 » |
|
Most két hete voltunk arra...mentünk majd' 1000 km-t, így kihagyom.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #10 Dátum: 2010. Augusztus 30. - 21:00:25 » |
|
Sajnos mi még kérdésesek vagyunk. Elvileg a páromnak 25-én van egy júniusról idehalasztott osztálytalálkája...Békéscsabán. Még kikalkulálódik majd, de ha egy mód van rá, ott leszünk. -szek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #11 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 07:03:07 » |
|
Kedves Hölgyek, és Urak!
Köszönöm, hogy valamelyikőtök megcsinálta. Ajánlom kedvcsinálónak, hogy nézzétek meg az előző Baglyos találkozók képeit, hogy lássa az is, aki eddig kimaradt, hogy érdemes eljönni erre a hétvégére a Mátrába. A jövő héten felmegyek Gáborhoz, megbeszélni a részleteket. Jó lenne, ha addigra, mondjuk keddig már látni lehetne, hogy mennyien lennénk, hogy kalkulálni lehessen az árakat. Ne feledjétek, minél többen megyünk, annál olcsóbb lesz a fejenkénti összeg. Várjuk a "Kemény Mag" jelentkezését, és a jövőbeli "Kemény Mag" részvételét is! JELENTKEZZETEK!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #12 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 07:19:12 » |
|
Kedves Hölgyek, és Urak!
Köszönöm, hogy valamelyikőtök megcsinálta. Ajánlom kedvcsinálónak, hogy nézzétek meg az előző Baglyos találkozók képeit, hogy lássa az is, aki eddig kimaradt, hogy érdemes eljönni erre a hétvégére a Mátrába. A jövő héten felmegyek Gáborhoz, megbeszélni a részleteket. Jó lenne, ha addigra, mondjuk keddig már látni lehetne, hogy mennyien lennénk, hogy kalkulálni lehessen az árakat. Ne feledjétek, minél többen megyünk, annál olcsóbb lesz a fejenkénti összeg. Várjuk a "Kemény Mag" jelentkezését, és a jövőbeli "Kemény Mag" részvételét is! JELENTKEZZETEK! Pont esküvőre megyünk:( Má megint nem leszek ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #13 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 08:22:18 » |
|
Ja, Kapitány itt lesz még, csak éppen műtét után 10 nappal, lábadozólag. Úgyhogy a sétáloós- kalandparkos dolog nem vonzó momentán. Amúgy Athee dolgozik, ami azt jelenti, hogy Évi is, szombaton is. Szóval....
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #14 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 12:01:38 » |
|
Ja, Kapitány itt lesz még, csak éppen műtét után 10 nappal, lábadozólag. Úgyhogy a sétáloós- kalandparkos dolog nem vonzó momentán. Amúgy Athee dolgozik, ami azt jelenti, hogy Évi is, szombaton is. Szóval.... Meg kell oldani a problémákat, azért vannak, hogy legyen sikerélményetek. Nem fontos túrázni, lehet pihengetni is, a lényeg, hogy együtt legyünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|