ladlac
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2010. Május 24. - 12:48:16 » |
|
Köszönöm a megjelenteknek a megtisztelő látogatást, és nagyon örülök , hogy jól éreztétek magatokat. A többieknek meg üzenem , hogy a következőn itt a helye mindenkinek. Kellemes kis csapat , programok kár kihagyni!!! Szóval szívesen szervezek még ilyesmit, csak legyen érdeklődés. Köszönöm a napot mindenkinek!!
Mi meg köszönjük Neked az idegenvezetést, illetve hogy létrejöhetett ez a szép nap. Jól éreztük magunkat mi is!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #151 Dátum: 2010. Május 24. - 14:30:25 » |
|
Szép kirándulás lehetett!
Jani! A Te képeidet nem tudom megnézni. Vmi hiba lehet a feltöltéssel. Jó jelszót adtál meg?
Az ingyenesben kegyetlen hosszan tölti be, ráadásul én sem tudtam megnyitni Lehet, hogy lassú, de még mindig jobb, mint egyesével leszedegetni a képeket.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2010. Május 25. - 08:48:44 » |
|
Én is szeretném megköszönni a szép napot és a gyerekfagyit! Én még azt is élveztem, amikor a gyönyörű tájak közepette haladt a lacetti konvoj. Szerencsére akadtak állatok is a közúton, nehogy elfelejtsük, hogy Magyarisztánban vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2010. Május 25. - 10:18:06 » |
|
Közzé teszem egyéb megközelítésből a nap legjobb képét.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2010. Május 25. - 10:31:31 » |
|
Közzé teszem egyéb megközelítésből a nap legjobb képét. Áginak mutattad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2010. Május 25. - 11:16:46 » |
|
Közzé teszem egyéb megközelítésből a nap legjobb képét. Arra járt? Vagy ő az, aki megrongálta a kocsid? Vagy tán Ági? Vagy csak szórakozol a társasággal? Jó a fehéregyensúly...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2010. Május 25. - 12:25:44 » |
|
Áginak mutattad? Még nem. Pótoljam? Arra járt? Vagy ő az, aki megrongálta a kocsid? Vagy tán Ági? Vagy csak szórakozol a társasággal? Jó a fehéregyensúly... Dehogy szórakozom! Csak arra járt. Nem az enyém. Sajnos!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2010. Május 25. - 17:18:36 » |
|
Jani! A Te képeidet nem tudom megnézni. Vmi hiba lehet a feltöltéssel. Jó jelszót adtál meg?
Az ingyenesben kegyetlen hosszan tölti be, ráadásul én sem tudtam megnyitni Lehet, hogy lassú, de még mindig jobb, mint egyesével leszedegetni a képeket. Nem a leszedéssel van bajom. Azt kivártam. Csak a jelszót nem fogadja el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2010. Május 25. - 17:21:56 » |
|
Az ingyenesben kegyetlen hosszan tölti be, ráadásul én sem tudtam megnyitni Lehet, hogy lassú, de még mindig jobb, mint egyesével leszedegetni a képeket. Nem a leszedéssel van bajom. Azt kivártam. Csak a jelszót nem fogadja el. A jelszó mnt kisbetűvel.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2010. Május 25. - 17:27:53 » |
|
Leszedtem újra. Csupa kisbetűvel próba. Gond ugyan az. Milyen programmal tömörítetted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #160 Dátum: 2010. Május 25. - 17:47:39 » |
|
Leszedtem újra. Csupa kisbetűvel próba. Gond ugyan az. Milyen programmal tömörítetted?
Nekem elfogadta, WinRarral tömörítettem ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2010. Május 25. - 17:49:16 » |
|
Total Commander
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2010. Május 25. - 19:33:50 » |
|
Ez vicces. Én is pont ezekkel próbáltam. WinRar(3.71) nem is kér jelszót, csak írja a hiba üzenetet:" D:\Albumok\tali.zip: Ismeretlen metódus a következőben: image01.jpg ! D:\Albumok\tali.zip: Nincs mit kibontani
TotalCommander(6.5):"Acces violation....."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #163 Dátum: 2010. Május 25. - 19:37:20 » |
|
Ez vicces. Én is pont ezekkel próbáltam. WinRar(3.71) nem is kér jelszót, csak írja a hiba üzenetet:" D:\Albumok\tali.zip: Ismeretlen metódus a következőben: image01.jpg ! D:\Albumok\tali.zip: Nincs mit kibontani
Nekem 7.50a van
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2010. Május 25. - 20:52:11 » |
|
Nekem 7.50a van Ennyire nem kellet volna "titkosítani" a képeidet, nem lehetett volna egyszerűbben hozzáférhető helyre felrakni!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|