cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #105 Dátum: 2010. Május 18. - 17:57:00 » |
|
MNT! Esetleg a Magyar Daewoo-Chevrolet klubtagoknak is megemlítsem a talit? Hátha valaki el szeretne jönni...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
Viper
Friss hús
Nem elérhető
Nexia1.5 16V(96')by H&H & Lanos1.6 16V(00')Bp
|
|
« Hozzászólás #107 Dátum: 2010. Május 18. - 23:14:10 » |
|
MNT! Esetleg a Magyar Daewoo-Chevrolet klubtagoknak is megemlítsem a talit? Hátha valaki el szeretne jönni...
Én meg tettem. ez lett a jó link http://forum.chevyklub.hu/index.php?topic=1023.0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ajkai gyuri
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #108 Dátum: 2010. Május 19. - 03:59:41 » |
|
Sziasztok! Sajnos vissza kell mondanom a találkozót mert akadt egy kis egészségügyi probléma a családban feleségemnek veseköve van Nagyon sajnáljuk hogy nem lehetünk ott már nagyon készültünk a találkozóra. Akik ott lesznek ezúton kívánok jó szórakozást és jó beszélgetést. Na meg persze jó időt !!!!!! majd legközelebb összehozzuk hogy ott lehessünk a találkozón. Üdv ajkai gyuri
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #109 Dátum: 2010. Május 19. - 09:58:47 » |
|
Értettem! Akkor 10 órakor a Tesco parkolóban. Ahogy a leírtakból következtetek, a 71-esen Keszthely felől biztos könnyen megtalálom majd. Cápa!Hol találkozunk Keszthelyen, hánykor???
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #110 Dátum: 2010. Május 19. - 14:13:40 » |
|
Értettem! Akkor 10 órakor a Tesco parkolóban. Ahogy a leírtakból következtetek, a 71-esen Keszthely felől biztos könnyen megtalálom majd. Cápa!Hol találkozunk Keszthelyen, hánykor???Tudod, hogy hol van a Lukoil (régebben JET néven ment) kút? Gyenesdiás felé a 71-esen, ahol a Lidl, meg Interspar, Opel Kiss-Gerencsér, stb van. Ott kellene olyan 8.15-8.30 körül. Onnan aztán mennénk az északi parton végig.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #111 Dátum: 2010. Május 19. - 14:17:00 » |
|
1. Jani, Kaja 3főre és mind a 3-an mennénk nénosautót nézni. 2. CaptainB 1 fő, kaja is. (Gondolom ha lesz velem 1 kisgyerek az nem okoz gondot). Lovaskocsizás, nénósautót megnézem. Szállás nem 3. cápaFeri - 2 fő 4. sebijoe, sebike 5. Weres 6. peti74 + Ági 7. ladlac + Gergő ( Kajára 2 fő ) 8. diablo 1 főre 9. ajkai gyuri (kajára 3 fő)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #112 Dátum: 2010. Május 19. - 17:45:19 » |
|
MNT, srácok! Mivel a mai napon megloptak, nem hiszem, hogy papírok nélkül megkockáztatom a túrát. Ha sikerül hét végéig bármilyen papírt intéznem, akkor sem lesz ótó, mert feleségem vasának forgalmiját is ellopták, neki meg dolgozni kell. Sajnálom. Sajnállak Capt. A fene egye meg az ilyenek kezét. Mi 1/2 10-kor kitesszük a csajokat Almádiban és megyünk 10-re Füredre a Tecsóhoz...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #113 Dátum: 2010. Május 20. - 06:12:14 » |
|
Tudod, hogy hol van a Lukoil (régebben JET néven ment) kút? Gyenesdiás felé a 71-esen, ahol a Lidl, meg Interspar, Opel Kiss-Gerencsér, stb van. Ott kellene olyan 8.15-8.30 körül. Onnan aztán mennénk az északi parton végig.
Nem tudom, de megtalálom, ha a 71-esen van. Az Interspar viszont beljebb esik! Ugy hogy nemtom! Legyen Kiss-Gerencsér! Ott várlak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #114 Dátum: 2010. Május 20. - 09:12:44 » |
|
Tudod, hogy hol van a Lukoil (régebben JET néven ment) kút? Gyenesdiás felé a 71-esen, ahol a Lidl, meg Interspar, Opel Kiss-Gerencsér, stb van. Ott kellene olyan 8.15-8.30 körül. Onnan aztán mennénk az északi parton végig.
Nem tudom, de megtalálom, ha a 71-esen van. Az Interspar viszont beljebb esik! Ugy hogy nemtom! Legyen Kiss-Gerencsér! Ott várlak! Az Interspart csak viszonyításképpen mondtam, hogy kb. tudd hova helyezni azt az útszakaszt. De legyen a Kiss-Geri stílusosan! Akkor ott 8.15-8.30 körül, de telefonon úgyis megtaláljuk egymást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #115 Dátum: 2010. Május 20. - 18:26:16 » |
|
Ladlac, Weres, együtt megyünk? Vagy mindenki külön.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #116 Dátum: 2010. Május 20. - 18:29:59 » |
|
Merre mentek, autópályán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #117 Dátum: 2010. Május 20. - 18:32:21 » |
|
Merre mentek, autópályán? Jó kérdés! Azon akartam, de elgondolkoztam, nem-e lesz rajta nagy forgalom az M1-es lezárása miatt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #118 Dátum: 2010. Május 20. - 18:34:31 » |
|
Merre mentek, autópályán? Jó kérdés! Azon akartam, de elgondolkoztam, nem-e lesz rajta nagy forgalom az M1-es lezárása miatt. Csak azért, mert ha nem, akkor Székesfehérvárnál összeállhatnánk egy konvojba Füredig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #119 Dátum: 2010. Május 21. - 03:14:07 » |
|
Az Interspart csak viszonyításképpen mondtam, hogy kb. tudd hova helyezni azt az útszakaszt. De legyen a Kiss-Geri stílusosan! Akkor ott 8.15-8.30 körül, de telefonon úgyis megtaláljuk egymást. OK!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|