ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2010. április 28. - 14:48:22 » |
|
A vasárnap azért nem jó, mert Monzában lesz WTCC futam. Felvétel? Hová gondolsz? Álnéven indul, arra edz mindig az M3-ason!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2010. április 28. - 15:19:31 » |
|
A vasárnap azért nem jó, mert Monzában lesz WTCC futam. Felvétel? úgy nem jó izgulni
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2010. április 28. - 19:27:54 » |
|
A hozzászólásokat szemezgetve alkalmazkodom, bár szombatra nyomtam. Legyen, ahogy a többségnek jobb! Bár a szavazás állása épp az érvek ellenkezőjét tükrözi(eddig).
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2010. április 28. - 20:04:55 » |
|
Lehet szavazni, hogy szegény MNT jobban lássa a helyzetet.
Már éppen ezen gondolkodtam, de megelőztél....mondjuk én egy "nekem mindegy" opciót hozzáraktam volna, ami mindkettőbe érvényes. Ez nem mozdítja a mérleg nyelvét, de mégsem kell egyik irányba sem eldönteni a szavazást annak, akinek mindkét nap jó. Én így a vasárnapra tettem voksom. Én is. Akkor érne rá az egész család.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2010. április 28. - 22:23:26 » |
|
Na akkor hány főre készíttessek kaját vasárnap? Gyorsan , gyorsan!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2010. április 28. - 22:25:52 » |
|
Nekem meg úgy néz ki, családi összejövetel lesz azon a hétvégén, úgyhogy megingani látszik a részvételünk. A hét végéig jelzek biztosat!
Akkor minitali Bátonyban..? Bár én meg valószínüleg a Tátrában leszek. Legalábbis ez a terv... Miskolcon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2010. április 29. - 06:29:51 » |
|
Na akkor hány főre készíttessek kaját vasárnap? Gyorsan , gyorsan!!!!
Sajnos úgy látom, hogy ez bizony szombat lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2010. április 29. - 09:01:04 » |
|
Nekem meg úgy néz ki, családi összejövetel lesz azon a hétvégén, úgyhogy megingani látszik a részvételünk. A hét végéig jelzek biztosat!
Akkor minitali Bátonyban..? Bár én meg valószínüleg a Tátrában leszek. Legalábbis ez a terv... Miskolcon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2010. április 29. - 14:11:38 » |
|
Cap! Döme! Esetleg szállással több napra a közelben? Nemeskeresztúron a húgomék házában? Keressetek meg, ha érdekelne a téma.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2010. április 29. - 16:08:32 » |
|
Cap! Döme! Esetleg szállással több napra a közelben? Nemeskeresztúron a húgomék házában? Keressetek meg, ha érdekelne a téma.
Apa! Nekem jó 22., családnak nem, mert ha minden igaz, akkor a boltunk 14:00- ig nyitva lesz szombaton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2010. április 29. - 18:17:17 » |
|
Köszönöm, de úgy néz ki, családi összejövetel lesz Miskolcon. Egyébként a szomszéd településen van a főnökömnek nyaralója (Pécselyen), úgyhogy ezzel nem lenne gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kathy
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2010. április 29. - 20:00:23 » |
|
Úgy tűnik, sajna mégse tudunk jönni Vászolyra. Szombaton is és vasárnap is előadás van. Hát, így jártunk, elnézést. Kérem, húzzatok le a listáról...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2010. Május 01. - 17:02:22 » |
|
Kéretik szavazni, jelentkezni, hogy MNT- nek legyen ideje szervezkedni!
Esetleg valamelyik modi cserélhetné a gokartos napra való felhívást a főoldalon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2010. Május 01. - 20:36:14 » |
|
Kéretik szavazni, jelentkezni, hogy MNT- nek legyen ideje szervezkedni!
Esetleg valamelyik modi cserélhetné a gokartos napra való felhívást a főoldalon...
Szerintem már mindenki szavazott. Viszont a kaját rajtam kívül még senki sem jelezte!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2010. Május 01. - 20:36:32 » |
|
1. Jani, Kaja 3főre és mind a 3-an mennénk nénosautót nézni. 2. CaptainB (esetleg 2 napra is, de ahhoz közelharc Évivel) 3. cápaFeri (még nem tudom, melyik napra, mert párom dolgozik 22-én..ha csak egy napos lesz a tali és az szombat lesz, akkor max. nélküle ) 4. Döme és családja 5. sebijoe, sebike 6. Weres 7.95LE ( nem tudom mit hoz a jövő,de szeretnék ott lenni ezért 51%) 8. peti74 + Ági 9. kathy és családja (mivel színész a párom, sajnos 100%-ot nem tudok ígérni - de igyekszem minél előbb jelezni ha mégse jön össze) 10. ladlac
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|