Döme
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2010. április 23. - 13:24:33 » |
|
Ideje volt már egy külön témába rendezni ezt a dolgot, hát megtettem (nincs minden hozzászólás itt, de a lényeg igen). Ne sikkadjon el ez a találkozó. (kissé nehezen szerveződnek idén a dolgok. Nálam is) Én ugyan még nem iratkoztam fel, de szeretnék ott lenni. De ez annyi mindentől függ, hogy nem ígérgetek fölöslegesen. Azt azonban szerintem gondoljátok át, hogy jó lesz-e a 22. az egynapos találkozóra. Ez egy 3 napos ünnep első szabad napja. Emlékeztek még a 2 évvel ezelőtti Veszprémi találkozóra? Oda út, vissza út. Ha ez megint beüt (és ha jó idő lesz beüt ) nem sok idő marad a programokra. Én átgondolnám a helyetekben a 23-át. De csak kibicelek. Támogatom az ötletet. Anno egyedül én iratkoztam fel 2 napra, de így, hogy 1 napos, ugyanazt gondolom, mint Te: másfél éves gyermekkel fél napot utazni egy-két jó porgramért, meggondolandó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2010. április 23. - 18:39:55 » |
|
1 napra 1. Jani, Kaja 3főre és mind a 3-an mennénk nénosautót nézni. 2. CaptainB (esetleg 2 napra is, de ahhoz közelharc Évivel) 3. cápaFeri (még nem tudom, melyik napra, mert párom dolgozik 22-én..ha csak egy napos lesz a tali és az szombat lesz, akkor max. nélküle ) 4. Döme és családja 5. sebijoe, sebike 6. Weres 7.95LE ( nem tudom mit hoz a jövő,de szeretnék ott lenni ezért 51%) 8. peti74 + Ági 9. kathy és családja (mivel színész a párom, sajnos 100%-ot nem tudok ígérni - de igyekszem minél előbb jelezni ha mégse jön össze) 10. ladlac Nénósautóban mi is benne lennénk, bár valóban csak akkor, ha egy helyben áll
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2010. április 23. - 20:09:46 » |
|
Húvazze! Ha pünkösd hétvége, akkor talán tényleg jobb lenne 23 és 24.
MNT!!!! Alarm!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2010. április 23. - 20:12:15 » |
|
Mivel jobb a 23-24, mint a 22?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2010. április 23. - 20:22:28 » |
|
Mert ha hosszú hétvége, akkor szombaton megindul a nép és járhatatlan lesz minden a Balaton irányában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2010. április 23. - 20:23:23 » |
|
Mert ha hosszú hétvége, akkor szombaton megindul a nép és járhatatlan lesz minden a Balaton irányában.
Nem minden, de az autópálya valószínű. Mondjuk én nem is azon mennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2010. április 23. - 20:25:05 » |
|
Nem minden, de az autópálya valószínű. Mondjuk én nem is azon mennék. Mondjuk én sem. De én nem vagyok sikeres ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2010. április 23. - 22:24:01 » |
|
Nem minden, de az autópálya valószínű. Mondjuk én nem is azon mennék. Mondjuk én sem. De én nem vagyok sikeres ember. dehogynem vagy. hány Ralfot túléltél már.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2010. április 23. - 22:30:29 » |
|
Nem minden, de az autópálya valószínű. Mondjuk én nem is azon mennék. Mondjuk én sem. De én nem vagyok sikeres ember. dehogynem vagy. hány Ralfot túléltél már. Csak egyet. De azt már sokszor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2010. április 24. - 19:22:14 » |
|
Nem minden, de az autópálya valószínű. Mondjuk én nem is azon mennék. Mondjuk én sem. De én nem vagyok sikeres ember. Hogy-hogy nem vagy sikeres ember
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2010. április 24. - 20:17:56 » |
|
Nem minden, de az autópálya valószínű. Mondjuk én nem is azon mennék. Mondjuk én sem. De én nem vagyok sikeres ember. Hogy-hogy nem vagy sikeres ember Hát nem járok ótópályán, mert nem szeressem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ajkai gyuri
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2010. április 26. - 08:14:57 » |
|
Sziasztok! Mi is szívesen mennénk egy napra, (feleségemmel, kislányommal, és a kutyánkkal). Az 5-1-3 program ajánlat nekünk is tetszik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2010. április 27. - 08:05:52 » |
|
Miattam tarthatjuk más napon is csak szóljatok!!!! Valóban nagy lesz itt a nyüzsi ezt nem vettem számításba. Hát gondoljátok át.Elfelejtettem , hogy Pünkösd lesz. Na akkor gondolkodjunk Béláim, az úrban!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2010. április 27. - 14:08:31 » |
|
Miattam tarthatjuk más napon is csak szóljatok!!!! Valóban nagy lesz itt a nyüzsi ezt nem vettem számításba. Hát gondoljátok át.Elfelejtettem , hogy Pünkösd lesz. Na akkor gondolkodjunk Béláim, az úrban!
Javaslom időnként tervezéskor meg mindig megnézni a naptárt! Mindig nem foghatom a kezeteket....
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2010. április 27. - 20:06:36 » |
|
Sürgős!!!!!!!!! Válaszokat várok, mert már így is rövid az időm!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|