cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2007. November 14. - 17:30:57 » |
|
Ma mentem hosszabbat. Hideg is volt, szél is fújt kicsit, 120-130 is megvolt, nameg a csodás 7-es út a maga nyomvályúival, gödreivel. Minden kellék rendelkezésre állt, ahhoz, hogy produkálja a megszokott ciripelést a motorháztető (legalábbis eddig abból az irányból jött valami ciripelés). Láss csodát, nem hallottam semmit. Na nem a zene miatt, félúton végig füleltem! Fogalmam sincs, hogy az ablakmosó csövének és a keresztben futó szigetelő gumicsíknak találkozási pontjának beszilikonozásával, vagy a motorháztető két első sarkán a gumibakok beállításával értem ezt el, de a lényeg, hogy most csend van! 7ágra sütött a nap, szárazak voltak az utak, örömautóztam egy nagyot! Ismételten el kell keserítsem a T. cartársakat... : A libegés nálam sem minden alkalommal jelentkezik, szerény lehetőségeimmel vizslatva a dolgot, arra a következtetésre jutottam (ezt egyébként már korábban kifejtettem...), hogy a szélirány is baromira számít - és itt nem arra kell ám gondolni, hogy ha hátulról fúj, akkor nem libeg, ha meg szemből akkor libeg! Sokkal kisebb mértékű "irányváltozás" is elég lehet, hogy a jelenség megjelenjen (ill. megszűnjön). Tudom, tudom, már megint a negatív hullámok... Na már nemcsak a negatív hullámok, hanem azoknak iránya is! Meg még az irányuk változtatása! Hmmm....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2007. November 14. - 17:45:54 » |
|
Ma mentem hosszabbat. Hideg is volt, szél is fújt kicsit, 120-130 is megvolt, nameg a csodás 7-es út a maga nyomvályúival, gödreivel. Minden kellék rendelkezésre állt, ahhoz, hogy produkálja a megszokott ciripelést a motorháztető (legalábbis eddig abból az irányból jött valami ciripelés). Láss csodát, nem hallottam semmit. Na nem a zene miatt, félúton végig füleltem! Fogalmam sincs, hogy az ablakmosó csövének és a keresztben futó szigetelő gumicsíknak találkozási pontjának beszilikonozásával, vagy a motorháztető két első sarkán a gumibakok beállításával értem ezt el, de a lényeg, hogy most csend van! 7ágra sütött a nap, szárazak voltak az utak, örömautóztam egy nagyot! Ismételten el kell keserítsem a T. cartársakat... : A libegés nálam sem minden alkalommal jelentkezik, szerény lehetőségeimmel vizslatva a dolgot, arra a következtetésre jutottam (ezt egyébként már korábban kifejtettem...), hogy a szélirány is baromira számít - és itt nem arra kell ám gondolni, hogy ha hátulról fúj, akkor nem libeg, ha meg szemből akkor libeg! Sokkal kisebb mértékű "irányváltozás" is elég lehet, hogy a jelenség megjelenjen (ill. megszűnjön). Tudom, tudom, már megint a negatív hullámok... Na már nemcsak a negatív hullámok, hanem azoknak iránya is! Meg még az irányuk változtatása! Hmmm.... Óóóó, elméletek gyártásában kíváló voltam világ életemben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mester
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. Január 02. - 09:48:49 » |
|
Üdv mindenkinek!! A mot ház.t libegését sajna nem igen lehet kiküszöbölni nekem is egy ügyes lakatoshoz kellett fordulnom h kimerevitse a mot.h tetőt plusz még kapott 4 új gumi tömítést az iveknél és megszűnt a libegés viszont ez nem 2 forintos mutatvány!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. Január 03. - 21:23:51 » |
|
Nekem mindig csak ilyenkor van eszemben a lebegés, mikor itt vagyok. Még soha nem figyeltem rá menet közben! Lehet, hogy ez már nem is lebeg? Ha mégis, akkor a ellenszer a következő: Ülés, háttámla max. hátra, elfeküdni, így akarva sem tudod a motortér-tetőt lesegetni!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. Január 04. - 07:48:21 » |
|
Nekem mindig csak ilyenkor van eszemben a lebegés, mikor itt vagyok. Még soha nem figyeltem rá menet közben! Lehet, hogy ez már nem is lebeg? Ha mégis, akkor a ellenszer a következő: Ülés, háttámla max. hátra, elfeküdni, így akarva sem tudod a motortér-tetőt lesegetni! ...Vagy nagyra kell nőni. Magas embereknek nem libeg...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
noracz
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. Január 08. - 17:13:42 » |
|
Kedves Fórumtársak!
Bizony eltüntem egy kis idöre, de csak azért, hogy (számomra) jó hírrel térhessek vissza. Jelentem, a soproni Chevrolet szervíz megjavította Lacit! Már vagy egy hónapja nem ciripel!!!! Nem szereltek be semmit, csak valamit megigazítottak a motorháztetön. Maga a tetö sem libeg már annyira, persze minimális mozgás még megmaradt. Egyébként minden elismerésem a soproni fiúké - udvarias, gyors, a vevö érdekeit szem elött tartó szolgáltatás!!! Végre! Alkatrészröl ök sem tudtak, ez valószínü az elözö szerelö fantáziájának szüleménye, viszont, mint fent említett példa is bizonyítja - VAN MÉG REMÉNY!
Üdv,
Egy Boldog Lacetti Tulajdonos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. Január 08. - 19:01:05 » |
|
Kedves Fórumtársak!
Bizony eltüntem egy kis idöre, de csak azért, hogy (számomra) jó hírrel térhessek vissza. Jelentem, a soproni Chevrolet szervíz megjavította Lacit! Már vagy egy hónapja nem ciripel!!!! Nem szereltek be semmit, csak valamit megigazítottak a motorháztetön. Maga a tetö sem libeg már annyira, persze minimális mozgás még megmaradt. Egyébként minden elismerésem a soproni fiúké - udvarias, gyors, a vevö érdekeit szem elött tartó szolgáltatás!!! Végre! Alkatrészröl ök sem tudtak, ez valószínü az elözö szerelö fantáziájának szüleménye, viszont, mint fent említett példa is bizonyítja - VAN MÉG REMÉNY!
Üdv,
Egy Boldog Lacetti Tulajdonos
Üdv újra nálunk! Jó hosszú szervíz volt, nem mondom! Szeretnénk gyakrabban látni itt, ne fogd vissza magad! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. Január 08. - 19:41:19 » |
|
Norancz! Cápa legyen a példaképed! Ha visszanézed a témát, elolvashatod, hogy én, hogyan oldottam meg a problémát, jól! Még a szervizvezetőnek is tetszett az olcsó, de jó megoldás. Jó egészséget, és sok örömöt a kedvenc Lacettihez!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. Január 08. - 20:20:04 » |
|
Norancz! Cápa legyen a példaképed! Ha visszanézed a témát, elolvashatod, hogy én, hogyan oldottam meg a problémát, jól! Még a szervizvezetőnek is tetszett az olcsó, de jó megoldás. Jó egészséget, és sok örömöt a kedvenc Lacettihez!
Namármost Gidy cartárs!...Abban, hogy merevítettem ki nyekergő, libegő motorháztetőmet, vagy legyen ő is írógép? (Amúgy erre a titulusra -ahogy nézem- Te vagy a legesélyesebb! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. Január 08. - 20:25:21 » |
|
A tetőt én csináltam meg, nem Te Cápa. Viszonz, mint irógép, azt hiszem nem én vagyok a legjobb, hanem Te kedves uszonyos cimborám. Alig várom, hogy az ezredes nevet is megszerezd. Látom már azért gyógyulsz, mert kezdesz visszatérni a fórumhoz. Mire megyek kutyabajod se legyen!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. Január 09. - 09:23:40 » |
|
A tetőt én csináltam meg, nem Te Cápa. Viszonz, mint irógép, azt hiszem nem én vagyok a legjobb, hanem Te kedves uszonyos cimborám. Alig várom, hogy az ezredes nevet is megszerezd. Látom már azért gyógyulsz, mert kezdesz visszatérni a fórumhoz. Mire megyek kutyabajod se legyen!
Nem-nem! Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nekem is nyekergett a bal első sarokban valami. Ennek forrását kerestem meg és ekkor egyúttal a motorháztetőt is beállítottam. Azóta nem libeg és nem nyekereg. Sürgősen hozzáteszem, hogy az én libegésem -felteszem- teljesen más mértékű volt, mint a sedan/sw tetőnél, de sajnos volt. Ami az írógép titulust illeti:szerintem valami csalás( ) lehet a dologban, mert én ennyit nem írok! Kizárt dolog! Nekem biztosan duplán számol a gép!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. Január 09. - 09:33:12 » |
|
Nem-nem! Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nekem is nyekergett a bal első sarokban valami. Ennek forrását kerestem meg és ekkor egyúttal a motorháztetőt is beállítottam. Azóta nem libeg és nem nyekereg. Sürgősen hozzáteszem, hogy az én libegésem -felteszem- teljesen más mértékű volt, mint a sedan/sw tetőnél, de sajnos volt. Ami az írógép titulust illeti:szerintem valami csalás( ) lehet a dologban, mert én ennyit nem írok! Kizárt dolog! Nekem biztosan duplán számol a gép! Nincs csalás! Csak pörög a számláló mint a gázóra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. Január 09. - 09:52:12 » |
|
Nem-nem! Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nekem is nyekergett a bal első sarokban valami. Ennek forrását kerestem meg és ekkor egyúttal a motorháztetőt is beállítottam. Azóta nem libeg és nem nyekereg. Sürgősen hozzáteszem, hogy az én libegésem -felteszem- teljesen más mértékű volt, mint a sedan/sw tetőnél, de sajnos volt. Ami az írógép titulust illeti:szerintem valami csalás( ) lehet a dologban, mert én ennyit nem írok! Kizárt dolog! Nekem biztosan duplán számol a gép! Nincs csalás! Csak pörög a számláló mint a gázóra! Szerencse, hogy ezért nem kell fizetni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Január 09. - 14:14:45 » |
|
Várd ki a végét! Lassan a levegőért is kell fizetni. Ráadásul felemelték a benzin, és a cápauszonyleves árát is! Cápára vigyázni kell, nagyon értékes lett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. Január 09. - 16:19:05 » |
|
Nem-nem! Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nekem is nyekergett a bal első sarokban valami. Ennek forrását kerestem meg és ekkor egyúttal a motorháztetőt is beállítottam. Azóta nem libeg és nem nyekereg. Sürgősen hozzáteszem, hogy az én libegésem -felteszem- teljesen más mértékű volt, mint a sedan/sw tetőnél, de sajnos volt. Ami az írógép titulust illeti:szerintem valami csalás( ) lehet a dologban, mert én ennyit nem írok! Kizárt dolog! Nekem biztosan duplán számol a gép! Nincs csalás! Csak pörög a számláló mint a gázóra! Szerencse, hogy ezért nem kell fizetni! És a hozzászóláscsíkod hol fog folytatódni 1000 felett? Nekem nincs helyem a monitor mellett, fel fogja lökni az olvasólámpámat!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|