meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2009. Január 13. - 17:45:23 » |
|
Bevallom szép szerényen, hogy az én találmányom volt, igaz én nem gumicsíkkal oldottam meg, hanem a klímázásból maradt szigetelő csőből, és ezt duplán raktam fel, egymás mögé. ( Képek is vannak róla a galériában). Azóta patyolat a motor, és a libegést se sikerült azóta produkálni, igaz, beljebb csavartam a rugót (Kripic a feltalálója), és még a motorháztető szigetelése alá is tettem anyagot, hogy ne menjen alá a levegő, és merevebb is legyen. De örülök, hogy másnak is tetszik, másnak is jó lett! Ezért vagyunk itt a klubban, egymásért! A titkos fegyveredet meg elhallgatod mi? Valld be, hogy a motorháztető libegésének meggátolásában meghatározó szerepe van annak a kis piros jégkaparónak is, amit a tető és a kárpitja közé szorítottál! Cápa! Így bízzak meg Benned? Az ilyen árulásért régebben kötél járt, és nem ruhaszárító! Ezentúl hallgatási kötelezményt íratok Veled, persze büntetőjogilag! Tomi fiam joghallgató, majd ez lesz a diploma dolgozata: "Biztonságos adat, és találmányok védelme, jogi formulába öntve". Hu, de megaztmondtam! Így jár az aki "idegeneket"enged a garázsába és hagyja hogy turkáljanak az autója motorterébe. .Ja,és azt is tudjuk,hogy van 2db chevy emblémás pokrócod is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #151 Dátum: 2009. Január 13. - 18:48:48 » |
|
Bevallom szép szerényen, hogy az én találmányom volt, igaz én nem gumicsíkkal oldottam meg, hanem a klímázásból maradt szigetelő csőből, és ezt duplán raktam fel, egymás mögé. ( Képek is vannak róla a galériában). Azóta patyolat a motor, és a libegést se sikerült azóta produkálni, igaz, beljebb csavartam a rugót (Kripic a feltalálója), és még a motorháztető szigetelése alá is tettem anyagot, hogy ne menjen alá a levegő, és merevebb is legyen. De örülök, hogy másnak is tetszik, másnak is jó lett! Ezért vagyunk itt a klubban, egymásért! A titkos fegyveredet meg elhallgatod mi? Valld be, hogy a motorháztető libegésének meggátolásában meghatározó szerepe van annak a kis piros jégkaparónak is, amit a tető és a kárpitja közé szorítottál! Cápa! Így bízzak meg Benned? Az ilyen árulásért régebben kötél járt, és nem ruhaszárító! Ezentúl hallgatási kötelezményt íratok Veled, persze büntetőjogilag! Tomi fiam joghallgató, majd ez lesz a diploma dolgozata: "Biztonságos adat, és találmányok védelme, jogi formulába öntve". Hu, de megaztmondtam! Így jár az aki "idegeneket"enged a garázsába és hagyja hogy turkáljanak az autója motorterébe. .Ja,és azt is tudjuk,hogy van 2db chevy emblémás pokrócod is. Húúúúú....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2009. Január 16. - 01:59:12 » |
|
Bevallom szép szerényen, hogy az én találmányom volt, igaz én nem gumicsíkkal oldottam meg, hanem a klímázásból maradt szigetelő csőből, és ezt duplán raktam fel, egymás mögé. ( Képek is vannak róla a galériában). Azóta patyolat a motor, és a libegést se sikerült azóta produkálni, igaz, beljebb csavartam a rugót (Kripic a feltalálója), és még a motorháztető szigetelése alá is tettem anyagot, hogy ne menjen alá a levegő, és merevebb is legyen. De örülök, hogy másnak is tetszik, másnak is jó lett! Ezért vagyunk itt a klubban, egymásért! A titkos fegyveredet meg elhallgatod mi? Valld be, hogy a motorháztető libegésének meggátolásában meghatározó szerepe van annak a kis piros jégkaparónak is, amit a tető és a kárpitja közé szorítottál! Cápa! Így bízzak meg Benned? Az ilyen árulásért régebben kötél járt, és nem ruhaszárító! Ezentúl hallgatási kötelezményt íratok Veled, persze büntetőjogilag! Tomi fiam joghallgató, majd ez lesz a diploma dolgozata: "Biztonságos adat, és találmányok védelme, jogi formulába öntve". Hu, de megaztmondtam! Így jár az aki "idegeneket"enged a garázsába és hagyja hogy turkáljanak az autója motorterébe. .Ja,és azt is tudjuk,hogy van 2db chevy emblémás pokrócod is. Volt. Múltidő...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
TTamás
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1.6 Platinum
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2010. április 14. - 18:01:19 » |
|
Bér nálam a libegő motorháztető effektus még nem jelentkezett, de motorháztetővel kapcsolatos kérdésem lenne. Lenne mód arra, hogy a motorháztető nyitását és megtartását egy gázteleszkóp végezze, mint a konkurens ilyen kategóriájú márkáknál? Tudom, hogy meg kell vele fúrni a kasznit, de van ez így. Én nagyon hiányolom ezt a kényelmi extrát a Laciból.
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti SW 1.6 Platinum + LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2010. április 14. - 20:18:15 » |
|
Bér nálam a libegő motorháztető effektus még nem jelentkezett, de motorháztetővel kapcsolatos kérdésem lenne. Lenne mód arra, hogy a motorháztető nyitását és megtartását egy gázteleszkóp végezze, mint a konkurens ilyen kategóriájú márkáknál? Tudom, hogy meg kell vele fúrni a kasznit, de van ez így. Én nagyon hiányolom ezt a kényelmi extrát a Laciból.
Namármost arra a heti 3 percre, amíg olajszint + ablakmosó ellenőrizve, rendes teleszkóp? Minek? A service boss meg dógozzon meg a pízért!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2010. április 18. - 10:41:52 » |
|
Namármost arra a heti 3 percre, amíg olajszint + ablakmosó ellenőrizve, rendes teleszkóp? Minek? A service boss meg dógozzon meg a pízért! Az ezek után következő nem ide illő hozzászólásokat átraktam a Törzsasztalba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szijjani
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2011. Október 13. - 12:43:53 » |
|
Sziasztok! Érdeklődnék, van e eladó motortér tömitése valakinek? Szijjani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2011. Október 13. - 13:31:49 » |
|
Sziasztok! Érdeklődnék, van e eladó motortér tömitése valakinek? Szijjani.
Szia! Privit írtam ez ügyben. Ha gyári megoldást akarsz, akkor a szakboltban, vagy a bontóban próbálj vásárolni. Ha kell adhatok címet is, de a partnereket megtalálod a weblapunkon is. Bontó meg a Zrínyi utcában van, az Ecser táblánál. Sok sikert!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
szijjani
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2011. Október 13. - 13:45:25 » |
|
Kőszi a választ. A Várna utcában van eredeti gumi tőmités 2700ft ért. Szeretném még az esős idő előtt feltenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2011. Október 13. - 14:23:09 » |
|
Kőszi a választ. A Várna utcában van eredeti gumi tőmités 2700ft ért. Szeretném még az esős idő előtt feltenni.
http://www.chevibonto.hu/ Esetleg megnézheted itt is ,én anno itt vettem 1-2 eft körüli áron.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szijjani
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #160 Dátum: 2011. Október 13. - 16:58:58 » |
|
Kőszi. Holnap hivom őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szijjani
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2011. Október 14. - 12:17:56 » |
|
Köszi a segitségeket, megvettem 2000ft ért a gumit. Nagyon sok használt és új alkatrészűk van. Korrektek, mindenkinek ajánlom a COREA CAR KFT ét Lörincen. Szijjani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2011. Október 14. - 14:38:35 » |
|
Köszi a segitségeket, megvettem 2000ft ért a gumit. Nagyon sok használt és új alkatrészűk van. Korrektek, mindenkinek ajánlom a COREA CAR KFT ét Lörincen. Szijjani.
Örülök ,hogy sikerrel jártál! Valóban korrektek és segítőkészek azért is mertem ajánlani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szediati
|
|
« Hozzászólás #163 Dátum: 2013. Július 08. - 18:11:39 » |
|
Másnak is instabil szokott lenni a kocsi pl autópályán ha kicsit is fuj a szél? olyan mintha oldalról rángatnák a kocsit. Ez mitől lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2013. Július 08. - 18:15:43 » |
|
Másnak is instabil szokott lenni a kocsi pl autópályán ha kicsit is fuj a szél? olyan mintha oldalról rángatnák a kocsit. Ez mitől lehet?
kis szélfújástól nem mozoghat,ha nem megfelelő állapotú a futóműved esetleg akkor,vagy mi a kicsi neked
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|