diablo77
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2009. December 11. - 20:37:22 » |
|
Diablo77!
Esetleg enten keresztül tudnál segíteni vhogy a GPS ügyben a progi megvan de mikor el akarom indítani bejön az igo logó és újraindul a gépezet! vagy pedig egy másik igo-nál azt írja ki hogy: FAILED TO OPEN FILE: IGO/480_272/LOADING.BMP EXITING APPLICATION
vmi ötlet?
Igen, dobok egy privit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2009. December 11. - 21:00:18 » |
|
Majdnem elfelejtettem, mégsem kell holnap dolgoznom, így korábban ott leszek. Ez nem fenyegetés! Hanem? Hozod a WTCC lacsid? Ha kíváncsi rá valaki, elvihetem az 1:43-ast. Kicsi van a Gidynek is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2009. December 11. - 21:35:43 » |
|
Jani: jaja, kiváncsi lennék én is rá Gidy: rákerestem neten és ezt ajánlotta az útvonalterv: 18km. A te általad mondott pedig 14km. Lehet, hogy hosszabb, de legalább tudok haladni Ezekszerint 3-an megyünk Cruze-t próbálni: Diablo, CDX és én. A Gombosékkal kapcsolatban: BeseSasa intézte a mailt, nem tudom, hogy mit írtak vissza neki, vagy felhívta-e őket, mostmár mindegy is, de csak nem fognak minket kidobni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2009. December 11. - 21:40:24 » |
|
Jani: jaja, kiváncsi lennék én is rá Gidy: rákerestem neten és ezt ajánlotta az útvonalterv: 18km. A te általad mondott pedig 14km. Lehet, hogy hosszabb, de legalább tudok haladni Ezekszerint 3-an megyünk Cruze-t próbálni: Diablo, CDX és én. A Gombosékkal kapcsolatban: BeseSasa intézte a mailt, nem tudom, hogy mit írtak vissza neki, vagy felhívta-e őket, mostmár mindegy is, de csak nem fognak minket kidobni Én is a Gidy által javasolt útvonalat ajánlanám. Szombat délelőtt ott is tempósan lehet haladni. Nameg azt jól ismerem GPS nélkül is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2009. December 11. - 21:40:38 » |
|
Dani! megírtam vhová már hogy próbáltam hívni őket nem vették fel a mailra pedig nem feleltek! ha esteleg akadékoskodnak hivatkozzatok a mailomra! Tóth Erikának küldtem! sok sikert a teszthez! véleményeket kérem leírni!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2009. December 11. - 21:54:39 » |
|
Üdvözlöma talis társaságot! Jó mulatást, hasznos időtöltást kívánok! Én innen Barcikáról nem tehetem meg, hogy elmenjek... Pedig egy kis eszmecserében benne lennék... A találkozó jegyzőkönyvének vezetésére legszívesebben felkérném a captainb-t - már ha itthon lenne... Az ő "'tollából" biztosan nagy élmény lenne azt is olvasni. Na majd hátha a 2010-es évindító találkozót ide szervezitek a közelbe, mondjuk Aggtelekre, vagy Szilvásváradra. Üdv: Yanee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2009. December 11. - 22:00:20 » |
|
Nyugovóra térek..... hnap mindenkinek jó mulatást, tesztelést, és szerelgetést! gondolatban veletek leszek! jövő év elején remélem már testben is nem csak lélekben!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2009. December 11. - 22:01:05 » |
|
Jani ! ha tudod légyszike utánvéttel add fel póstán vmikor az izzókat, vagy ha úgy nem megy akk írd meg privibe a számlaszámod elutalom hétfőn a pénzt és akk add fel póstára! még1× mindenkitől elnézést kérek! érezzétek jól magatokat! képeket csináljatok jó sokat!!!!!
Ha a talira nem jön senki olyan, akivel el tudom küldeni, akkor feladom postán. Szerintem 4-500 Ft-nál nem lesz több. Majd küldöm a számlaszámot. Postánál dolgozom. Több. Illetve fel lehet adni annyiért is ajánlva, de az nem biztos, hogy egészben meg is érkezik... sőt, nagy tétben mernék fogadni az ellenkezőjében. Ami már törékenyként van kezelve az 1500 pénz és ott már van értékbiztosítás és garancia is... De két izzóért szerintem már nem gazdaságos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2009. December 11. - 23:42:50 » |
|
Jani: jaja, kiváncsi lennék én is rá Gidy: rákerestem neten és ezt ajánlotta az útvonalterv: 18km. A te általad mondott pedig 14km. Lehet, hogy hosszabb, de legalább tudok haladni Ezekszerint 3-an megyünk Cruze-t próbálni: Diablo, CDX és én. A Gombosékkal kapcsolatban: BeseSasa intézte a mailt, nem tudom, hogy mit írtak vissza neki, vagy felhívta-e őket, mostmár mindegy is, de csak nem fognak minket kidobni Én is a Gidy által javasolt útvonalat ajánlanám. Szombat délelőtt ott is tempósan lehet haladni. Nameg azt jól ismerem GPS nélkül is Jó, hát akkor hiszek nektek Gondolom Gomboséktól úgy is együtt megyünk, szóval szorosan tapadok majd a lökhárítódra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
karcsu
Friss hús
Nem elérhető
karcsu
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2009. December 12. - 08:04:32 » |
|
bocsánat de közbe jöttek a dolgok igy sajnos nem tudok menni a találkozóra nektek jó mulatást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2009. December 12. - 09:16:10 » |
|
Tudna segíteni egy SW-s? mert nem férnek el a pallerok a csomagtartómban
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2009. December 12. - 09:24:09 » |
|
Tudna segíteni egy SW-s? mert nem férnek el a pallerok a csomagtartómban Mond a címet,most indulok.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2009. December 12. - 09:26:35 » |
|
Athee! Jani! Meatloaf! CDX! Weres! Miért vagytok még a fórumon? Nyomás, indulás, már várlak titeket! Meg a többieket is! Sasa, és Karcsu visszamondták a talit. Remélem másnak ez eszébe sem fog jutni, és már indul is! (Vagy már úton is van!) Kripic, Joshka, meg még aki nem jelezte jövetelét, jöhetnek meglepetésnek is! Stocz pedig lesz a várt meglepetés!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 12. - 09:47:10 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2009. December 12. - 09:47:05 » |
|
Még megiszom a kávémat és utána indulok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|