ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2009. December 09. - 18:05:30 » |
|
A chevyklub 12-én 14 órától Lurdy-talit tart. Ha belefér, meglephetjük őket. Na most itt legyen a tali, vagy ott? Vagy utána elmentek oda, és ennyi, vagy vissza is jöttök? De vacsorát nem kaptok. Persze, aki akar mehet. De van olyan is aki (Stocz, Jani) csak később tud jönni, velük nem akartok találkozni? Amúgy pedig semmi sem kötelező, mindenki tegye azt, amit jónak tart. Most mondta Ilus, hogy a tavalyi parkolás nem oké, mert nem az öreg lesz a portás, és így nem tudta elintéznk- sajnos. Marad a lehetőség itt a ház előtt, középen a troli fordulóban, illetve a Francia úton, esetleg az ÖMV kútnál, ha már nem lenne fizetős, vagy a rendőrségnél, vele szemben a banknál. Esetleg, mivel nem munkanap, rézsút szemben a biztosítónál az oszlopok mellett. Megoldható bármelyik! Már csak hármat kell aludni a taliig! Nos, ezt muszáj volt ide is betenni, mert szorosan összefügg mindkét talis helyre.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2009. December 09. - 18:11:36 » |
|
Pallerra van igény? Ha van, kb hány darab lenne ideális?
Hogyne lenne, részemről biztos. nekem 4-5 általában elég szokott lenni Mi az a pallerra?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2009. December 09. - 18:14:23 » |
|
Weres! Ha már ezt így bedobtad, számolj mindenkire vagy 3-at, szóval Te leszel a másik konyha tündér, és csinálhatsz kb. 40-50 db. palacsintát. Vegyesen: kakaóst, lekvárost, túróst, és dióst. Mit hozol ebből hozzá? Palacsinta sűtés közben akarsz majd elmenni a Lurdyhoz, vagy előtte, esetleg utána? Gondold ezt jól meg! Pallerra? Palacsintára! Ezt ígérte Weres desszertnek a gulyás után, hogy komplett legyen az ebéd. Kedves tőle, és most már ragaszkodjunk hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2009. December 09. - 18:19:08 » |
|
Pallerra? Palacsintára! Ezt ígérte Weres desszertnek a gulyás után, hogy komplett legyen az ebéd. Kedves tőle, és most már ragaszkodjunk hozzá! Akkor, miért nem azt írja!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2009. December 09. - 18:23:25 » |
|
Pallerra? Palacsintára! Ezt ígérte Weres desszertnek a gulyás után, hogy komplett legyen az ebéd. Kedves tőle, és most már ragaszkodjunk hozzá! Akkor, miért nem azt írja! Mert az oviban így szokta meg. Így lehet tönkretenni szép anyanyelvünket. Akkor lekis pallert is ehetsz majd...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2009. December 09. - 20:19:20 » |
|
Pallerra? Palacsintára! Ezt ígérte Weres desszertnek a gulyás után, hogy komplett legyen az ebéd. Kedves tőle, és most már ragaszkodjunk hozzá! Akkor, miért nem azt írja! azért mert egy nagyzolós-rongyrázós cserépedénytől ezt hallottam egy étteremben pár éve, szakadtam is a röhögéstől
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2009. December 09. - 20:20:21 » |
|
Weres! Ha már ezt így bedobtad, számolj mindenkire vagy 3-at, szóval Te leszel a másik konyha tündér, és csinálhatsz kb. 40-50 db. palacsintát. Vegyesen: kakaóst, lekvárost, túróst, és dióst. Mit hozol ebből hozzá? Palacsinta sűtés közben akarsz majd elmenni a Lurdyhoz, vagy előtte, esetleg utána? Gondold ezt jól meg! Nyílván előtte csinálnám. el is kezdem lassan, hogy kész legyen
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2009. December 09. - 20:37:58 » |
|
Mail ment a Gombosékhoz Tóth Erikának címezve az ő címére! szemből tényleg naon szuper
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2009. December 09. - 20:47:39 » |
|
Mail ment a Gombosékhoz Tóth Erikának címezve az ő címére! szemből tényleg nagyon szuper A valóságban meg 1000x jobb, majd meglátjátok. De óvatosan, mert roppant féltékeny pankrátor a barátja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2009. December 09. - 21:05:26 » |
|
Illetve milyen üdítőt vigyek?
Erre még nem kaptam választ. ja és mennyit? A mennyiséggel mindig bajban vagyok, bár ha több az nem baj csak ne legyen kevés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2009. December 09. - 21:10:03 » |
|
Illetve milyen üdítőt vigyek?
Erre még nem kaptam választ. ja és mennyit? A mennyiséggel mindig bajban vagyok, bár ha több az nem baj csak ne legyen kevés Rád van bízva! Lehetőleg valamilyen gyümölcsöset, ne amerikai mérget! (colát). Alma, őszibarack, szőlő, narancs, stb., ezek jók. Válassz ezekből, hogy mennyit, az döntsd el, mennyit szánsz ránk, de ne vidd túlzásba, más is hoz, remélhetőleg. Ásványvíz is jó bubis, és bubitlan is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2009. December 09. - 21:11:51 » |
|
Diablo77! Üccsit én is viszek én egy zsugor szénsavas üdítőt gondoltam nem colát!! vmi gyümölcsöset!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2009. December 09. - 21:14:22 » |
|
Diablo77! Üccsit én is viszek én egy zsugor szénsavas üdítőt gondoltam nem colát!! vmi gyümölcsöset!
Oké és ne felejtsd a latopit meg GPS-t sem, meg persze a kábelét. A progit viszem én
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető