Stocz
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2009. December 08. - 13:51:15 » |
|
.... Ha ott lesz szombaton a Gomboséknál Tóth Erika, őt keressétek, mert roppant csinos, és tud a klubról, mert beszéltem vele, hogy jönne több klubtag vezetni .... Tényleg az. Én is nálam vettem a verdát. Mondjuk akkor még nem volt klub (legalább is ebben a formában) . Azért bízom benne, hogy nem csak Ő tud a Gombosnál a klubról. Pl. a marketing managerrel is beszéltem anno. Sajnos seok haszna nem volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2009. December 08. - 13:56:51 » |
|
Én pedig keresnék egy olyan talizóst, aki szét tudja szedni a középkonzolt, és a klímakapcsolónál a világítást helyre tudjka hozni. nincs kiégve, mert ha odab.....ok, akkor világít.
Ez elég rázós meló. Én már szétszedtem a sajátomat (sőt, ösze is raktam - lásd galéria), de azért izgultam közben rendesen. Ha esetleg sérül/eltörik a keret oda a barátság. 1(-2?) patent így is oda lett. + "játszó" ruha sem árt hozzá, mert a bowdenek kiakasztásához be kell feküdni a műszerfal alá. Kábelt, kiolvasót viszem (ha megyek ), azt vállalom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2009. December 08. - 14:11:40 » |
|
Gidy! a kocsi menta zöld(minth green) színű (kereskedésben a srác váltig állította hogy ez kék ) a másik kérdésem nekem is az lenne hogy kellene vki a talira a középkonzolt lebontaná mert nekem meg a ejegységet tették be pocsékul és kb 1cm-t kilóg a konzolból! a sapit előre is köszike a matricákat majd megsasolom! A matricákat úgy nézzed, hogy ha az aranyszínű jól látszik sötét kékes zöldön (dark turqouis), akkor én is szeretnék kérni egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2009. December 08. - 16:45:48 » |
|
Én is igényelnék egy matricát majd a kocsira, már Bagolyon jeleztem Eddig úgy néz ki, hogy csak ketten mennénk a kereskedésbe? Azt hittem nagyobb az érdeklődés...(Írjon aki még oda jön!!!) Amúgy bárki aki betéved az tesztelheti, vagy ez valami kiváltság nekünk? Mert nincsenek tesztnapok, ha jól tudom... Hogy működik ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2009. December 08. - 18:23:17 » |
|
Én is igényelnék egy matricát majd a kocsira, már Bagolyon jeleztem Eddig úgy néz ki, hogy csak ketten mennénk a kereskedésbe? Azt hittem nagyobb az érdeklődés...(Írjon aki még oda jön!!!) Amúgy bárki aki betéved az tesztelheti, vagy ez valami kiváltság nekünk? Mert nincsenek tesztnapok, ha jól tudom... Hogy működik ez? Nem nagy dolog, de miért ne mondanám, hogy csak nekünk lehet. De ez nem igaz. Azért nem ártana előre megbeszélni az óhajotokat, hogy számítsanak rátok, és veletek kezdjék a próbát, mert lehet, hogy mások is lesznek. Külön élmény, ha Erika is ott lesz, mert akkor nemcsak az autó nyújt esztétikai örömöt, hanem ő is.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2009. December 08. - 19:25:34 » |
|
Dani ! ha gondolod dobok egy mailt a Gombosnak h kilenctől számítsanak a tagokra csak kellene pontossan hogy hányan megyünk hogy mire számítsanak! nyitásra (9re) lebeszélem velük! Tehát akk esetleg egy szavazást indíthatnánk hogy hányan szeretnének menni tesztelni. két napra kéne a szavazást hogy azért időben értesítsük a szalont a "rohamról" . eddigi tesztelők: 1.Dani 2.BeseSasa Még valaki?
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2009. December 08. - 19:27:58 » |
|
Dani ! ha gondolod dobok egy mailt a Gombosnak h kilenctől számítsanak a tagokra csak kellene pontossan hogy hányan megyünk hogy mire számítsanak! nyitásra (9re) lebeszélem velük! Tehát akk esetleg egy szavazást indíthatnánk hogy hányan szeretnének menni tesztelni. két napra kéne a szavazást hogy azért időben értesítsük a szalont a "rohamról" . eddigi tesztelők: 1.Dani 2.BeseSasa 3.CDX Még valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2009. December 08. - 19:33:02 » |
|
Úgy néz ki, 14óra után tudok csak menni. Be kell mennem dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2009. December 08. - 20:11:19 » |
|
Úgy néz ki, 14óra után tudok csak menni. Be kell mennem dolgozni. Ha kell, hát menj! De utána gyere, mert várunk szeretettel, és esetleg még enni, inni valóval is. Szóval jönnöd kell ide is!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2009. December 08. - 20:18:18 » |
|
Dani ! ha gondolod dobok egy mailt a Gombosnak h kilenctől számítsanak a tagokra csak kellene pontossan hogy hányan megyünk hogy mire számítsanak! nyitásra (9re) lebeszélem velük! Tehát akk esetleg egy szavazást indíthatnánk hogy hányan szeretnének menni tesztelni. két napra kéne a szavazást hogy azért időben értesítsük a szalont a "rohamról" . eddigi tesztelők: 1.Dani 2.BeseSasa 3.CDX 4. Diablo Még valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2009. December 08. - 20:49:16 » |
|
Gidy, a parkolásról lehet már tudni valamit? Illetve milyen üdítőt vigyek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2009. December 08. - 22:49:40 » |
|
BeseSasa: Jó ötlet a mail, szavazás felesleges, szerintem 5-6-an biztosan leszünk! Akkor az időpont biztos, 9-re megyek/(ünk?). Onnan meg Gidyhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2009. December 09. - 07:56:46 » |
|
Rendben akkor a délután folyamán dobok egy mailt nekik h megyünk! már alig várom a talit! már csak 3at kell aludni!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2009. December 09. - 12:50:58 » |
|
Pallerra van igény? Ha van, kb hány darab lenne ideális?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2009. December 09. - 16:28:00 » |
|
Pallerra van igény? Ha van, kb hány darab lenne ideális?
Hogyne lenne, részemről biztos. nekem 4-5 általában elég szokott lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|