captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #195 Dátum: 2010. Szeptember 22. - 20:55:49 » |
|
A nemrégiben lezajlott pár napos eső során a nyárra feltett, jól kinéző FlatPro ablaktörlők nem jól vizsgáztak, főleg a jobb oldali. Ezért a hidegebb idők közeldte miatt vissszakerültek a Valeo- k, ezek meg a csomagtartóba, pihenni.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #196 Dátum: 2010. Október 29. - 20:01:16 » |
|
A nemrégiben lezajlott pár napos eső során a nyárra feltett, jól kinéző FlatPro ablaktörlők nem jól vizsgáztak, főleg a jobb oldali. Ezért a hidegebb idők közeldte miatt vissszakerültek a Valeo- k, ezek meg a csomagtartóba, pihenni.
Ez esetben ha egyszer uj vásárlására adod a fejed ajánlom figyelmedbe ezt: http://www.vatera.hu/21_53cm_univerzalis_aero_tech_ablaktorlo_lapat_183442962.htmlVettem előra hátra ahova csak lehetett és hibátlan és hangtalan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #198 Dátum: 2010. Október 29. - 20:47:31 » |
|
Nekem semmi baj a flat pro val.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #199 Dátum: 2010. November 03. - 15:40:09 » |
|
Nekem semmi baj a flat pro val. Sajna nekem sem vált be. A kezdeti csendes futás és szép törlés után hol kezdetett csíkozni? Na hol? Hát pont a vezető előtt szemmagasságban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #200 Dátum: 2010. November 03. - 17:06:46 » |
|
Nekem semmi baj a flat pro val. Sajna nekem sem vált be. A kezdeti csendes futás és szép törlés után hol kezdetett csíkozni? Na hol? Hát pont a vezető előtt szemmagasságban. Detto, nekem is, így visszatértem a régi jól bevált lapátokhoz, még szerencse, hogy komoly gyűjteményre tettem szert. Igaz, hogy többszöri indítás után végre jó lesz, de ezt nem tartom normálisnak. Szívesen átadom próbálkozhat vele bárki, hátha az én ablakom a rossz. Meg a Döméé. Meg Ryan, de az más tészta, csak tetszik nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #201 Dátum: 2010. November 03. - 18:30:08 » |
|
Nekem semmi baj a flat pro val. Sajna nekem sem vált be. A kezdeti csendes futás és szép törlés után hol kezdetett csíkozni? Na hol? Hát pont a vezető előtt szemmagasságban. Nem kell ám minden csík után hajítani! Egy kis idő, egy nagyon finom csiszoló és jó az még!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #202 Dátum: 2010. November 04. - 09:44:45 » |
|
A Flatpro nekem is gatya De ezt már lehet, hogy írtam is... Valószínűleg berendelek egyet a Lucas féle lapátból... Hátha az jobban bírja a gyűrődést..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #203 Dátum: 2010. November 04. - 10:08:59 » |
|
...Meg Ryan, de az más tészta, csak tetszik nekem.
Ez durva volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #204 Dátum: 2010. November 05. - 11:41:27 » |
|
A Flatpro nekem is gatya De ezt már lehet, hogy írtam is... Valószínűleg berendelek egyet a Lucas féle lapátból... Hátha az jobban bírja a gyűrődést.. Mi a fiammal sebikével mindegyik autónkon Lucast használunk és a tapasztalatok alapján a boltunkban is elkezdtük forgalmazni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #205 Dátum: 2010. November 05. - 12:08:41 » |
|
A Flatpro nekem is gatya De ezt már lehet, hogy írtam is... Valószínűleg berendelek egyet a Lucas féle lapátból... Hátha az jobban bírja a gyűrődést.. Mi a fiammal sebikével mindegyik autónkon Lucast használunk és a tapasztalatok alapján a boltunkban is elkezdtük forgalmazni. Mennyibe kerül a gyári méret, ha nem titok?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #206 Dátum: 2010. November 05. - 14:10:18 » |
|
A Flatpro nekem is gatya De ezt már lehet, hogy írtam is... Valószínűleg berendelek egyet a Lucas féle lapátból... Hátha az jobban bírja a gyűrődést.. Mi a fiammal sebikével mindegyik autónkon Lucast használunk és a tapasztalatok alapján a boltunkban is elkezdtük forgalmazni. Mennyibe kerül a gyári méret, ha nem titok? 24/19 collban jó rá, de Janinak a matrica miatt nem jó a 24-es, csak a gyári méretű.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #207 Dátum: 2010. November 05. - 16:01:16 » |
|
Én 61 / 48 cm-est használok rá és igen patent De eddig nem ért össze és szép nagy felületen töröl, már ha jó minőségű a lapát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #208 Dátum: 2010. November 05. - 16:18:51 » |
|
A Flatpro nekem is gatya De ezt már lehet, hogy írtam is... Valószínűleg berendelek egyet a Lucas féle lapátból... Hátha az jobban bírja a gyűrődést.. Mi a fiammal sebikével mindegyik autónkon Lucast használunk és a tapasztalatok alapján a boltunkban is elkezdtük forgalmazni. Mennyibe kerül a gyári méret, ha nem titok? A klub kedvezménnyel 1850,-/db egy árban van mindegyik méret.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #209 Dátum: 2010. November 05. - 16:40:53 » |
|
Ma vettem a flat pro-ba gumikat 230Ft/db (homasitában)és egy perc alatt belehuztam.Szépen töröl.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|