diablo77
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2009. December 22. - 13:34:37 » |
|
Annyit olvasgattam az olcsó de jó lapátokról tőletek, hogy gondoltam kipróbálom. Hátha. Hát nagyon nem jött be! Az Auchanban vásárolt Type R egy ipari hulladék! (lásd a képet). Lehet, hogy nem ilyennel volt dolgotok (bár Cap-é szerintem szintén ilyen volt ), ezért raktam fel képet (más meg nem ). 1 Ft-ot sem ér! Az egyik kibírt 1 napot (némi tuning után még 1-2- hétig elműködött, de nem volt igazán jó), a másik 2 (3?) törlés után megadta magát. Ezzel már nem kísérleteztem, megy a kukába. Senki ne vegyen ilyet!! (legfeljebb az ellenségének). A Bárdi hálózatában kapható Valeo márkájú, a mi autónkhoz való feles csomagolásban (azaz egy csomagban van benne a bal illetve a jobb oldalra való is). Kb. 2500 Ft az ára (azért csak kb., mert én sok-sok kedvezménnyel kapom, így a teljes árát nem tudom ) Type R-t én sem mertem volna venni. Nagyon hangzatos a neve, de nem sok jót ígér a termék. Viszont a Flat Pro (ami szintén kínai gyártmány, a Start Autó forgalmazásában (mint az már elhangzott fentebb vagy lentebb), amit vettem, teljesen jól működik az én előző, sokéves Boschomhoz képest. Töröl, és halkan. Mi kell még? azt az 1600 FT-ot simán megérte. Majd beszámolok a hosszabb távú tapasztalatokról is, mondjuk a tél után. Bár még nincs 2 éves a kocsim, már 3. tele a gyári szolgál kifogástalanul. Anno a Kalost is a gyári lapáttal adtam el 2,5 évesen és nem csíkozott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2009. December 22. - 13:38:25 » |
|
Annyit olvasgattam az olcsó de jó lapátokról tőletek, hogy gondoltam kipróbálom. Hátha. Hát nagyon nem jött be! Az Auchanban vásárolt Type R egy ipari hulladék! (lásd a képet). Lehet, hogy nem ilyennel volt dolgotok (bár Cap-é szerintem szintén ilyen volt ), ezért raktam fel képet (más meg nem ). 1 Ft-ot sem ér! Az egyik kibírt 1 napot (némi tuning után még 1-2- hétig elműködött, de nem volt igazán jó), a másik 2 (3?) törlés után megadta magát. Ezzel már nem kísérleteztem, megy a kukába. Senki ne vegyen ilyet!! (legfeljebb az ellenségének). A Bárdi hálózatában kapható Valeo márkájú, a mi autónkhoz való feles csomagolásban (azaz egy csomagban van benne a bal illetve a jobb oldalra való is). Kb. 2500 Ft az ára (azért csak kb., mert én sok-sok kedvezménnyel kapom, így a teljes árát nem tudom ) Type R-t én sem mertem volna venni. Nagyon hangzatos a neve, de nem sok jót ígér a termék. Viszont a Flat Pro (ami szintén kínai gyártmány, a Start Autó forgalmazásában (mint az már elhangzott fentebb vagy lentebb), amit vettem, teljesen jól működik az én előző, sokéves Boschomhoz képest. Töröl, és halkan. Mi kell még? azt az 1600 FT-ot simán megérte. Majd beszámolok a hosszabb távú tapasztalatokról is, mondjuk a tél után. Bár még nincs 2 éves a kocsim, már 3. tele a gyári szolgál kifogástalanul. Anno a Kalost is a gyári lapáttal adtam el 2,5 évesen és nem csíkozott. Hát ezt regélem én is! Nem kell mindig törölni! Ablak lehúz, kihajol és mosolyog! ( az enyém lassan négy éves lesz... )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2009. December 22. - 13:47:41 » |
|
Annyit olvasgattam az olcsó de jó lapátokról tőletek, hogy gondoltam kipróbálom. Hátha. Hát nagyon nem jött be! Az Auchanban vásárolt Type R egy ipari hulladék! (lásd a képet). Lehet, hogy nem ilyennel volt dolgotok (bár Cap-é szerintem szintén ilyen volt ), ezért raktam fel képet (más meg nem ). 1 Ft-ot sem ér! Az egyik kibírt 1 napot (némi tuning után még 1-2- hétig elműködött, de nem volt igazán jó), a másik 2 (3?) törlés után megadta magát. Ezzel már nem kísérleteztem, megy a kukába. Senki ne vegyen ilyet!! (legfeljebb az ellenségének). A Bárdi hálózatában kapható Valeo márkájú, a mi autónkhoz való feles csomagolásban (azaz egy csomagban van benne a bal illetve a jobb oldalra való is). Kb. 2500 Ft az ára (azért csak kb., mert én sok-sok kedvezménnyel kapom, így a teljes árát nem tudom ) Type R-t én sem mertem volna venni. Nagyon hangzatos a neve, de nem sok jót ígér a termék. Viszont a Flat Pro (ami szintén kínai gyártmány, a Start Autó forgalmazásában (mint az már elhangzott fentebb vagy lentebb), amit vettem, teljesen jól működik az én előző, sokéves Boschomhoz képest. Töröl, és halkan. Mi kell még? azt az 1600 FT-ot simán megérte. Majd beszámolok a hosszabb távú tapasztalatokról is, mondjuk a tél után. Bár még nincs 2 éves a kocsim, már 3. tele a gyári szolgál kifogástalanul. Anno a Kalost is a gyári lapáttal adtam el 2,5 évesen és nem csíkozott. Hát ezt regélem én is! Nem kell mindig törölni! Ablak lehúz, kihajol és mosolyog! ( az enyém lassan négy éves lesz... ) Hát így is lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2009. December 22. - 17:14:02 » |
|
Annyit olvasgattam az olcsó de jó lapátokról tőletek, hogy gondoltam kipróbálom. Hátha. Hát nagyon nem jött be! Az Auchanban vásárolt Type R egy ipari hulladék! (lásd a képet). Lehet, hogy nem ilyennel volt dolgotok (bár Cap-é szerintem szintén ilyen volt ), ezért raktam fel képet (más meg nem ). 1 Ft-ot sem ér! Az egyik kibírt 1 napot (némi tuning után még 1-2- hétig elműködött, de nem volt igazán jó), a másik 2 (3?) törlés után megadta magát. Ezzel már nem kísérleteztem, megy a kukába. Senki ne vegyen ilyet!! (legfeljebb az ellenségének). A Bárdi hálózatában kapható Valeo márkájú, a mi autónkhoz való feles csomagolásban (azaz egy csomagban van benne a bal illetve a jobb oldalra való is). Kb. 2500 Ft az ára (azért csak kb., mert én sok-sok kedvezménnyel kapom, így a teljes árát nem tudom ) Type R-t én sem mertem volna venni. Nagyon hangzatos a neve, de nem sok jót ígér a termék. Viszont a Flat Pro (ami szintén kínai gyártmány, a Start Autó forgalmazásában (mint az már elhangzott fentebb vagy lentebb), amit vettem, teljesen jól működik az én előző, sokéves Boschomhoz képest. Töröl, és halkan. Mi kell még? azt az 1600 FT-ot simán megérte. Majd beszámolok a hosszabb távú tapasztalatokról is, mondjuk a tél után. Bár még nincs 2 éves a kocsim, már 3. tele a gyári szolgál kifogástalanul. Anno a Kalost is a gyári lapáttal adtam el 2,5 évesen és nem csíkozott. Hát ezt regélem én is! Nem kell mindig törölni! Ablak lehúz, kihajol és mosolyog! ( az enyém lassan négy éves lesz... ) Hát így is lehet Nem csak az évek számítanak, hanem a km-ek is. Stocz 1év alatt megy annyit, mint ti ketten 4 év alatt.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2009. December 23. - 15:18:27 » |
|
Csináltam fotót, mert valaki reklamálta. Eddigi tapasztalatai. A mínusz fokot nem szereti. Az elmúlt néhány napban meg volt merevedve a gumi, ezért néha csíkozott, vagy kihagyott egy kis részt. Nulla fok fölött tökéletes, semmi csík vagy ugrálás. A márkája SCT és német gyártmány (a dobozon ez van). Az első képet lehet nagyítani.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2009. December 23. - 15:27:27 » |
|
Tegnap a kezembe került a kezelési könyv, és mit találtam benne. A mosófolyadék szélvédőre permetezéséhez: • Kapcsolja be a gyújtást. • Húzza maga felé az ablaktörlő/mosó kapcsolókart. Ha 0,6 másodpercnél rövidebb ideig húzza meg a kart, a következők történnek: • Mosófolyadék permeteződik a szélvédőre. (Az ablaktörlő lapátok nem lépnek működésbe.) Ha a kart 0,6 másodpercnél hosszabb ideig húzza: • Mosófolyadék permeteződik a szélvédőre. • Az ablaktörlő három törlési ciklust végez, vagy pedig addig töröl, amíg el nem engedi a kapcsolókart.Kimentem az autóhoz kipróbálni és működik!!!! Az első két húzásra nem jött semmi folyadék, de a harmadikra már igen, gondolom addigra nyomta fel a vizet a szivattyú. Utána már elsőre is spriccelt. Talán végig kéne olvasni az egész könyvet, hátha találok még valami érdekeset.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2009. December 23. - 15:55:22 » |
|
Tegnap a kezembe került a kezelési könyv, és mit találtam benne. A mosófolyadék szélvédőre permetezéséhez: • Kapcsolja be a gyújtást. • Húzza maga felé az ablaktörlő/mosó kapcsolókart. Ha 0,6 másodpercnél rövidebb ideig húzza meg a kart, a következők történnek: • Mosófolyadék permeteződik a szélvédőre. (Az ablaktörlő lapátok nem lépnek működésbe.) Ha a kart 0,6 másodpercnél hosszabb ideig húzza: • Mosófolyadék permeteződik a szélvédőre. • Az ablaktörlő három törlési ciklust végez, vagy pedig addig töröl, amíg el nem engedi a kapcsolókart.Kimentem az autóhoz kipróbálni és működik!!!! Az első két húzásra nem jött semmi folyadék, de a harmadikra már igen, gondolom addigra nyomta fel a vizet a szivattyú. Utána már elsőre is spriccelt. Talán végig kéne olvasni az egész könyvet, hátha találok még valami érdekeset. Csak ne hogy az is kiderüljön,hogy gázolajat kellett volna tankolnod.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2009. December 23. - 17:26:51 » |
|
Tegnap a kezembe került a kezelési könyv, és mit találtam benne. A mosófolyadék szélvédőre permetezéséhez: • Kapcsolja be a gyújtást. • Húzza maga felé az ablaktörlő/mosó kapcsolókart. Ha 0,6 másodpercnél rövidebb ideig húzza meg a kart, a következők történnek: • Mosófolyadék permeteződik a szélvédőre. (Az ablaktörlő lapátok nem lépnek működésbe.) Ha a kart 0,6 másodpercnél hosszabb ideig húzza: • Mosófolyadék permeteződik a szélvédőre. • Az ablaktörlő három törlési ciklust végez, vagy pedig addig töröl, amíg el nem engedi a kapcsolókart.Kimentem az autóhoz kipróbálni és működik!!!! Az első két húzásra nem jött semmi folyadék, de a harmadikra már igen, gondolom addigra nyomta fel a vizet a szivattyú. Utána már elsőre is spriccelt. Talán végig kéne olvasni az egész könyvet, hátha találok még valami érdekeset. Jaj ez milyen szép. Mert erre már vagy féléve rájöttem, csak a nagy izgalomban elfelejtettem Bagolyírtáson szóba hozni.... Ugyanis van olyan kartárs, aki külön kapcsolóra kötötte ezt a funkciót... De a kilétét nem árulhatom el...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2009. December 24. - 14:49:03 » |
|
Tegnap a kezembe került a kezelési könyv, és mit találtam benne. A mosófolyadék szélvédőre permetezéséhez: • Kapcsolja be a gyújtást. • Húzza maga felé az ablaktörlő/mosó kapcsolókart. Ha 0,6 másodpercnél rövidebb ideig húzza meg a kart, a következők történnek: • Mosófolyadék permeteződik a szélvédőre. (Az ablaktörlő lapátok nem lépnek működésbe.) Ha a kart 0,6 másodpercnél hosszabb ideig húzza: • Mosófolyadék permeteződik a szélvédőre. • Az ablaktörlő három törlési ciklust végez, vagy pedig addig töröl, amíg el nem engedi a kapcsolókart.Kimentem az autóhoz kipróbálni és működik!!!! Az első két húzásra nem jött semmi folyadék, de a harmadikra már igen, gondolom addigra nyomta fel a vizet a szivattyú. Utána már elsőre is spriccelt. Talán végig kéne olvasni az egész könyvet, hátha találok még valami érdekeset. Jaj ez milyen szép. Mert erre már vagy féléve rájöttem, csak a nagy izgalomban elfelejtettem Bagolyírtáson szóba hozni.... Ugyanis van olyan kartárs, aki külön kapcsolóra kötötte ezt a funkciót... De a kilétét nem árulhatom el... Én meg simán függetlenítettem egymástól a két funkciót (lásd galéria). Nekem így a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2009. December 24. - 17:37:09 » |
|
Tegnap a kezembe került a kezelési könyv, és mit találtam benne. A mosófolyadék szélvédőre permetezéséhez: • Kapcsolja be a gyújtást. • Húzza maga felé az ablaktörlő/mosó kapcsolókart. Ha 0,6 másodpercnél rövidebb ideig húzza meg a kart, a következők történnek: • Mosófolyadék permeteződik a szélvédőre. (Az ablaktörlő lapátok nem lépnek működésbe.) Ha a kart 0,6 másodpercnél hosszabb ideig húzza: • Mosófolyadék permeteződik a szélvédőre. • Az ablaktörlő három törlési ciklust végez, vagy pedig addig töröl, amíg el nem engedi a kapcsolókart.Kimentem az autóhoz kipróbálni és működik!!!! Az első két húzásra nem jött semmi folyadék, de a harmadikra már igen, gondolom addigra nyomta fel a vizet a szivattyú. Utána már elsőre is spriccelt. Talán végig kéne olvasni az egész könyvet, hátha találok még valami érdekeset. Hát ez nálam alapból jött.. lehet, hogy a Daewoom is így csinálta..?.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2009. December 25. - 13:57:18 » |
|
Én ezt azóta tudom, hogy megvettem. Sőt, már a Mazdában is így münködött.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2009. December 25. - 22:23:25 » |
|
Én ezt azóta tudom, hogy megvettem. Sőt, már a Mazdában is így münködött.
Meg a Kalosomban is. Mondjuk én mindennek elolvasom a használati útmutatóját, mielőtt elkezdem használni. Na jó, volt aminek nem pl: pendrive és társai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2009. December 25. - 23:23:10 » |
|
Ja és ablaktörlő. Én ugyan nem váltok semmire a Valeoról.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
TTamás
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1.6 Platinum
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2009. December 26. - 01:46:35 » |
|
Merem ajánlani, Corában 1190-ért van ez az új típusú lapát, 1 hete használom, mínusz fokokban is csendesen és szépen törölt nekem. Neve már nagyon nincs előttem, de valami Pro Silence. Természetesen 1db ennyi, ami brutálisan olcsó szerintem... Szép, tökéletesen működik, olcsó...
|
|
|
Naplózva
|
Lacetti SW 1.6 Platinum + LPG
|
|
|
akidobos
|
|