Pittike
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2009. Október 29. - 21:24:30 » |
|
Egyébként ablakmosó folyadékból is van, ami nem habzik annyira, az nem fröcsög le a lapátról sem olyan csúnyán.
De hogy melyik jó, azt nemtom, mert általában ész nélkül veszem őket, ami a kezembe kerül az jön.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2009. Október 29. - 21:27:14 » |
|
Egyébként ablakmosó folyadékból is van, ami nem habzik annyira, az nem fröcsög le a lapátról sem olyan csúnyán.
De hogy melyik jó, azt nemtom, mert általában ész nélkül veszem őket, ami a kezembe kerül az jön.
Nekünk meg eladod?! Szvsz a Tege nem rossz. Meg az a német téli sűritmény, amit tavaly adtál.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2009. Október 29. - 21:36:49 » |
|
Egyébként ablakmosó folyadékból is van, ami nem habzik annyira, az nem fröcsög le a lapátról sem olyan csúnyán. De hogy melyik jó, azt nemtom, mert általában ész nélkül veszem őket, ami a kezembe kerül az jön.
Nekünk meg eladod?! Szvsz a Tege nem rossz. Meg az a német téli sűritmény, amit tavaly adtál. A Tegee jó, csak nem kúton kell venni mert ott horror drága. Talán a Sonax volt még jó, meg a MOL EvoX, csak az utóbbi illatát én nem bírom.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2009. Október 30. - 20:08:09 » |
|
Én Mol Evoxot használok télen és nyáron is, nekem nagyon bejött, főként a téli. Nekem nem csap vissza semmi vizet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2009. Október 30. - 20:43:29 » |
|
Én Mol Evoxot használok télen és nyáron is, nekem nagyon bejött, főként a téli. Nekem nem csap vissza semmi vizet.
Mert lassan mész, üres csomagtartóval, és egyedül, hogy bosszants minket a jó fogyasztásoddal.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2009. Október 30. - 20:47:00 » |
|
Mert lassan mész, üres csomagtartóval, és egyedül, hogy bosszants minket a jó fogyasztásoddal. Tegnap tele volt a csomitartó annyira, hogy még a hátsó ülésre is került belőle. Vittem a 4 kereket cseréltetni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2009. Október 30. - 20:52:40 » |
|
Mert lassan mész, üres csomagtartóval, és egyedül, hogy bosszants minket a jó fogyasztásoddal. Tegnap tele volt a csomitartó annyira, hogy még a hátsó ülésre is került belőle. Vittem a 4 kereket cseréltetni Ja 500 métert a gumishoz, meg vissza. Ez aztán nagy igénybevétel! Bírta a gép, mert nem szokhatott hozzá, de nem is fog, évente kétszer untig elég neki.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2009. Október 30. - 20:53:46 » |
|
Mert lassan mész, üres csomagtartóval, és egyedül, hogy bosszants minket a jó fogyasztásoddal. Tegnap tele volt a csomitartó annyira, hogy még a hátsó ülésre is került belőle. Vittem a 4 kereket cseréltetni , ez nekem befért volna a csomitartóba!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2009. November 02. - 11:58:00 » |
|
Olyan mint ami Ákos HB-ján van? Nézegettem, hogy milyen törlő az, arra/olyasmire gondolsz? Mondjuk a gumival nincs bajom, mert nem csíkos. Milyen árban vesztegetnek kb. egy pár ilyen fajta törlőt?
Én 980 FT-ért vettem a Tescoban a multkor a kettőt. Balra 24", jobbra 19" jó. A Capé nálam van, ő most kapott eredetit tőlem azt rakta fel. (adapteres a jó!) Na akkor pontosítsunk: Ami nekem volt AEROBLADE márka, egy kalap ****. Ami Dobinak és Gidának van VIPERBLADE márka. Teljesen más a kialakítása és a csatlakozója is. Lehet, azok jobbak. Egyébként a visszacsapódó víz ezekkel a lapátokkal is megvolt nekem. Én a Mteroban vettem FlatPro Silence márkájút, amit alapban a Start Autó forgalmaz. Darabja 1197HUf volt. Naggyon szépen törölnek, semmi pattogás, nem fröcsög róla a víz órákkkal a törlés után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2009. November 02. - 12:32:48 » |
|
Olyan mint ami Ákos HB-ján van? Nézegettem, hogy milyen törlő az, arra/olyasmire gondolsz? Mondjuk a gumival nincs bajom, mert nem csíkos. Milyen árban vesztegetnek kb. egy pár ilyen fajta törlőt?
Én 980 FT-ért vettem a Tescoban a multkor a kettőt. Balra 24", jobbra 19" jó. A Capé nálam van, ő most kapott eredetit tőlem azt rakta fel. (adapteres a jó!) Na akkor pontosítsunk: Ami nekem volt AEROBLADE márka, egy kalap ****. Ami Dobinak és Gidának van VIPERBLADE márka. Teljesen más a kialakítása és a csatlakozója is. Lehet, azok jobbak. Egyébként a visszacsapódó víz ezekkel a lapátokkal is megvolt nekem. Én a Mteroban vettem FlatPro Silence márkájút, amit alapban a Start Autó forgalmaz. Darabja 1197HUf volt. Naggyon szépen törölnek, semmi pattogás, nem fröcsög róla a víz órákkkal a törlés után. Ugyanilyet vettem a madaras teszkóban, nyolcszázvalahány/darabért. (ilyen drága lenne a metro?) Kicsit aggódtam, hogy olcsó húsnak híg a leve, még csak egy spricc után törölve próbáltam, esőben nem bizonyíthatott (tegnap raktam fel). Valóban csendes darabnak tűnik a gyári (?) után, bár az már 40 000-t ment velem, és ki tudja mennyit az előző tulajnál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2009. November 02. - 12:45:14 » |
|
Én 980 FT-ért vettem a Tescoban a multkor a kettőt. Balra 24", jobbra 19" jó. A Capé nálam van, ő most kapott eredetit tőlem azt rakta fel. (adapteres a jó!) Na akkor pontosítsunk: Ami nekem volt AEROBLADE márka, egy kalap ****. Ami Dobinak és Gidának van VIPERBLADE márka. Teljesen más a kialakítása és a csatlakozója is. Lehet, azok jobbak. Egyébként a visszacsapódó víz ezekkel a lapátokkal is megvolt nekem. Én a Mteroban vettem FlatPro Silence márkájút, amit alapban a Start Autó forgalmaz. Darabja 1197HUf volt. Naggyon szépen törölnek, semmi pattogás, nem fröcsög róla a víz órákkkal a törlés után. Ugyanilyet vettem a madaras teszkóban, nyolcszázvalahány/darabért. (ilyen drága lenne a metro?) Kicsit aggódtam, hogy olcsó húsnak híg a leve, még csak egy spricc után törölve próbáltam, esőben nem bizonyíthatott (tegnap raktam fel). Valóban csendes darabnak tűnik a gyári (?) után, bár az már 40 000-t ment velem, és ki tudja mennyit az előző tulajnál... Én probáltam esőben is, igen faja. Bár a különbség nekem is drasztikus, mert az előző még zivatarban is hangos volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2009. November 02. - 15:31:01 » |
|
Nekem jó a gyári, ha nem látnám, hogy megy nem is venném észre, mert teljesen hangtalan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2009. November 02. - 19:06:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2009. November 02. - 19:58:52 » |
|
Nekem jó a gyári, ha nem látnám, hogy megy nem is venném észre, mert teljesen hangtalan.
A hátsód is? Attól függ mire gondolsz Jut eszembe nekem nincs is hátul, mármint lapát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|