cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2009. Október 13. - 13:46:06 » |
|
Hogy ti mennyit töröltök! 34000 km és több, mint 3 év az eredeti abalktörlőkkel...és még gyönyörűen, csík nélkül törölnek!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2009. Október 13. - 13:55:47 » |
|
Én nem törlök sokat, de így is hamar(1év) elkezdenek csíkozni. Tudod a nagy BP.-en, sok a por, azt meg nem szereti az ablaktörlő gumi.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2009. Október 13. - 19:57:57 » |
|
Hogy ti mennyit töröltök! 34000 km és több, mint 3 év az eredeti abalktörlőkkel...és még gyönyörűen, csík nélkül törölnek!
Meg sem mozdulok és pár óra alatt poros a szélvédő! Hetente kell utántöltenem az ablakmosót.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2009. Október 13. - 20:25:11 » |
|
Meg sem mozdulok és pár óra alatt poros a szélvédő! Hetente kell utántöltenem az ablakmosót. Nekem is poros az autó, ha egy kis szél is lengedez, ugyanis még föld-por van a félig kész garázsban aljzatnak. Ráadásul belvárosban lakom. Garázsajtó nincs, így befúj a szél és tiszta por a kocsi. Viszont elindulás után az első 100 méteren a menetszél leviszi, nem nyomom az ablakmosót rögtön.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2009. Október 13. - 20:31:51 » |
|
Meg sem mozdulok és pár óra alatt poros a szélvédő! Hetente kell utántöltenem az ablakmosót. Nekem is poros az autó, ha egy kis szél is lengedez, ugyanis még föld-por van a félig kész garázsban aljzatnak. Ráadásul belvárosban lakom. Garázsajtó nincs, így befúj a szél és tiszta por a kocsi. Viszont elindulás után az első 100 méteren a menetszél leviszi, nem nyomom az ablakmosót rögtön. Én sem, csak nekem az első 400 méter is földút, ergó poros. Úgyhogy amikor kiérek a betonra már nem tudja levinni teljesen a szél, muszály mosnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2009. Október 14. - 07:36:58 » |
|
A gyári 2 évet lehúzott, azóta évente kell. Csillaggarázs(nap/fagy), ónos esős közlekedés, eszi a gumit rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2009. Október 14. - 11:59:56 » |
|
Amúgy meg a Cápa, ha esik eső, vagy hó, úgysem veszi elő a gépét, ergo kevésbé megy tönkre a lapát is. Elindulás ewlőtt meg portalanítja. De így helyes, meg kell becsülni a jó autókat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2009. Október 14. - 12:09:20 » |
|
Amúgy meg a Cápa, ha esik eső, vagy hó, úgysem veszi elő a gépét, ergo kevésbé megy tönkre a lapát is. Elindulás ewlőtt meg portalanítja. De így helyes, meg kell becsülni a jó autókat! Jelentem alásan, az eddigi autóim közül ennek van a legmostohább sorsa, ugyanis úgy alakult életünk, hogy "messze" járunk dolgozni mindketten. Így minden nap használatban van, akár esik, akár fúj...Még ónos esőben is, amikor az eddigi autóimat elő sem vettem. Amíg egyedül mentem és volt kismotorom, addíg ha lehetett nem mozogtam kocsival ha nem volt muszáj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2009. Október 14. - 13:15:25 » |
|
Szintén. 63000 km, 4 és fél év. Bár én esőben sem mindig törlök, hisz a menetszél jobban leviszi a vizet.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2009. Október 14. - 13:20:47 » |
|
Szintén. 63000 km, 4 és fél év. Bár én esőben sem mindig törlök, hisz a menetszél jobban leviszi a vizet. Weres! Akkor ezért mész esőben gyorsabban a megengedettnél? Spórolsz a lapáttal?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2009. Október 14. - 19:04:43 » |
|
Na ha már lett szép új topic az ablaktörlőknek, egyből OFFolok is egyet. Illetve csak félig off, mert az ablaktörlők megóvása érdekében a havazás/ónoseső beköszöntével:
Vegyetek Shell jégoldót! (szürke pumpás flakon)
Nem vagyok Shell buzi, abszolút nem, de nincs mese az a legjobb, mi a bérautókra mindent kipróbáltunk. Gyakran SOS-ben kell rohanni ügyfélhez, haladni kell, a sok xart rányomtuk a teljes flakont 1 szélvédőre, de mivel agyon voltak hígítva (hogy fogyjanak) nem csináltak semmit. A Shelltől recsegve-ropogva ugrik le a jég az üvegről, miközben alig nyomtál rá.
Azt kellene kideríteni ki gyártja (mert nem a Shell) egyszer láttam az eredeti gyártó cimkéjével harmadáron, csak elfelejtettem hol...
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2009. Október 14. - 21:15:39 » |
|
Na ha már lett szép új topic az ablaktörlőknek, egyből OFFolok is egyet. Illetve csak félig off, mert az ablaktörlők megóvása érdekében a havazás/ónoseső beköszöntével:
Nem vagyok Shell buzi, abszolút nem, de nincs mese az a legjobb, mi a bérautókra mindent kipróbáltunk. Gyakran SOS-ben kell rohanni ügyfélhez, haladni kell, a sok xart rányomtuk a teljes flakont 1 szélvédőre, de mivel agyon voltak hígítva (hogy fogyjanak) nem csináltak semmit. A Shelltől recsegve-ropogva ugrik le a jég az üvegről, miközben alig nyomtál rá.
Azt kellene kideríteni ki gyártja (mert nem a Shell) egyszer láttam az eredeti gyártó cimkéjével harmadáron, csak elfelejtettem hol...
Én -30C tömény ablakmosóra és némi langyos levegőre esküszöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2009. Október 14. - 21:16:48 » |
|
Szintén. 63000 km, 4 és fél év. Bár én esőben sem mindig törlök, hisz a menetszél jobban leviszi a vizet. Ebből kivonjuk a humort, akkor is igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2009. Október 14. - 21:28:34 » |
|
Én -30C tömény ablakmosóra és némi langyos levegőre esküszöm. Én pedig tiszta denát használok télen.Oltári cefre szagu a kocsi tőle jégolvasztáskor.Igaz a kartonpapir teljesen jól levédi és csak a széleinél jegesedik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 14. - 21:30:13 írta Krisz »
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2009. Október 14. - 22:19:25 » |
|
Ablaktörlőket vigyek Bagolyra? Van néhány, de csak előre. Kinek kéne? Nekem. De csak ha autót is asz hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|