ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2009. Október 03. - 09:41:32 » |
|
Ezt szeretem bennetek, ezt a kimagasló jóindulatot! Egyébként ugyan semmi közöd hozzá, de elárulom mégis, a Gomboséknál gyűjtötték nekem, LadLac főszerelő ebből csinált jobb oldalra is spoilerest, mert nekünk olyan is van. Mivel pedig nem vagyok nagyon írigy, ezért szívesen kisegítem jeles klubtársaimat, ha kell.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2009. Október 03. - 12:05:58 » |
|
Egy apró trükk annak, aki esetleg nem ismerné:
Sokszor az ablaktörlő gumicsíkjának száraz ronggyal, papír kéztörlővel történő alapos végigtörlése után újászületik a szerkezet és nem kell újat venni. Ráadásul a gumicsíkot lehet külön is cserélni. Olcsóbb, és nem kell az adapterrel szenvedni.
Bizony! Nekem már sikerült úgy 300 Ft-ból megoldani ezt, hogy többet bírtak, mint a gyáriak! Régebben lehetett darabra venni ilyen gumit. Nem tudom, hogy mostanában megy-e? Most cseréltem így, 500-ból megvolt a két első. Nekem ez a gumi cserélgetős soha nem jött be. Régebben próbáltam, de nem voltam megelégedve az eredménnyel. Inkább használtam a Bosch törlőit. Ti milyen gumit használtatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2009. Október 03. - 12:18:16 » |
|
Sokszor az ablaktörlő gumicsíkjának száraz ronggyal, papír kéztörlővel történő alapos végigtörlése után újászületik a szerkezet és nem kell újat venni. Ráadásul a gumicsíkot lehet külön is cserélni. Olcsóbb, és nem kell az adapterrel szenvedni.
Bizony! Nekem már sikerült úgy 300 Ft-ból megoldani ezt, hogy többet bírtak, mint a gyáriak! Régebben lehetett darabra venni ilyen gumit. Nem tudom, hogy mostanában megy-e? Most cseréltem így, 500-ból megvolt a két első. Nekem ez a gumi cserélgetős soha nem jött be. Régebben próbáltam, de nem voltam megelégedve az eredménnyel. Inkább használtam a Bosch törlőit. Ti milyen gumit használtatok? Megmondom az őszintét, nem tartottam meg a csomagolást. Valami noname guma ez...( madarasba' vettem, de meglepően jól töröl. Mondjuk nincs még hideg.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2009. Október 03. - 12:37:26 » |
|
Én a gumicsíkot a budakalászi Corában vettem, asszem valami Type-R volt a neve Kb. 6 - 800,-Ft volt a két csík, amit olyan hosszúra vágsz le amilyenre akarsz. Ha komplett lapátot vesztek BERU-t kell venni, az a legjobb. Nagyon szépen töröl és tartós.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2009. Október 04. - 13:38:42 » |
|
Én a gumicsíkot a budakalászi Corában vettem, asszem valami Type-R volt a neve Kb. 6 - 800,-Ft volt a két csík, amit olyan hosszúra vágsz le amilyenre akarsz. Ha komplett lapátot vesztek BERU-t kell venni, az a legjobb. Nagyon szépen töröl és tartós. Ezek a csíkok 'csupaszok' vagy fémmerevítősök?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2009. Október 04. - 14:15:46 » |
|
Én a gumicsíkot a budakalászi Corában vettem, asszem valami Type-R volt a neve Kb. 6 - 800,-Ft volt a két csík, amit olyan hosszúra vágsz le amilyenre akarsz. Ha komplett lapátot vesztek BERU-t kell venni, az a legjobb. Nagyon szépen töröl és tartós. Ezek a csíkok 'csupaszok' vagy fémmerevítősök? Van sima gumi csík is, de amit most vettem az gyárilag merevített. (nem fém, műanyag)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2009. Október 04. - 19:06:39 » |
|
Bizony! Nekem már sikerült úgy 300 Ft-ból megoldani ezt, hogy többet bírtak, mint a gyáriak! Régebben lehetett darabra venni ilyen gumit. Nem tudom, hogy mostanában megy-e? Most cseréltem így, 500-ból megvolt a két első. Nekem ez a gumi cserélgetős soha nem jött be. Régebben próbáltam, de nem voltam megelégedve az eredménnyel. Inkább használtam a Bosch törlőit. Ti milyen gumit használtatok? Megmondom az őszintét, nem tartottam meg a csomagolást. Valami noname guma ez...( madarasba' vettem, de meglepően jól töröl. Mondjuk nincs még hideg.) Én sem tartottam meg eddig sosem a csomagolást...de már rég volt, amikor gumit használtam....sok éve nős vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2009. Október 04. - 20:15:43 » |
|
Bizony! Nekem már sikerült úgy 300 Ft-ból megoldani ezt, hogy többet bírtak, mint a gyáriak! Régebben lehetett darabra venni ilyen gumit. Nem tudom, hogy mostanában megy-e? Most cseréltem így, 500-ból megvolt a két első. Nekem ez a gumi cserélgetős soha nem jött be. Régebben próbáltam, de nem voltam megelégedve az eredménnyel. Inkább használtam a Bosch törlőit. Ti milyen gumit használtatok? Megmondom az őszintét, nem tartottam meg a csomagolást. Valami noname guma ez...( madarasba' vettem, de meglepően jól töröl. Mondjuk nincs még hideg.) Én sem tartottam meg eddig sosem a csomagolást...de már rég volt, amikor gumit használtam....sok éve nős vagyok! ..., és izléstelen. Ez nem a nejedre célzásként vonatkozik, hanem a hülye megjegyzésedre.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2009. Október 05. - 10:52:47 » |
|
Én a gumicsíkot a budakalászi Corában vettem, asszem valami Type-R volt a neve Kb. 6 - 800,-Ft volt a két csík, amit olyan hosszúra vágsz le amilyenre akarsz. Ha komplett lapátot vesztek BERU-t kell venni, az a legjobb. Nagyon szépen töröl és tartós. Ezek a csíkok 'csupaszok' vagy fémmerevítősök? Van sima gumi csík is, de amit most vettem az gyárilag merevített. (nem fém, műanyag) Merevítős természetesen, asszem műanyag, hogy lehessen vágni, de teljesen jó.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2009. Október 05. - 15:29:40 » |
|
Bizony! Nekem már sikerült úgy 300 Ft-ból megoldani ezt, hogy többet bírtak, mint a gyáriak! Régebben lehetett darabra venni ilyen gumit. Nem tudom, hogy mostanában megy-e? Most cseréltem így, 500-ból megvolt a két első. Nekem ez a gumi cserélgetős soha nem jött be. Régebben próbáltam, de nem voltam megelégedve az eredménnyel. Inkább használtam a Bosch törlőit. Ti milyen gumit használtatok? Megmondom az őszintét, nem tartottam meg a csomagolást. Valami noname guma ez...( madarasba' vettem, de meglepően jól töröl. Mondjuk nincs még hideg.) Én sem tartottam meg eddig sosem a csomagolást...de már rég volt, amikor gumit használtam....sok éve nős vagyok! Attól még a szélvédőn Neked is ki kell nézned, nincs mese! ( azé' elképzellek, ahogy egy ablaktörlővel a gatyádban sétálsz.... )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 05. - 15:49:48 írta Jopek »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2009. Október 05. - 15:33:40 » |
|
Én a gumicsíkot a budakalászi Corában vettem, asszem valami Type-R volt a neve Kb. 6 - 800,-Ft volt a két csík, amit olyan hosszúra vágsz le amilyenre akarsz. Ha komplett lapátot vesztek BERU-t kell venni, az a legjobb. Nagyon szépen töröl és tartós. Ezek a csíkok 'csupaszok' vagy fémmerevítősök? Van sima gumi csík is, de amit most vettem az gyárilag merevített. (nem fém, műanyag) Merevítős természetesen, asszem műanyag, hogy lehessen vágni, de teljesen jó. Akkor ezekszerint egyazon tipusról beszélünk. Alighanem ez lesz az: http://www.nteam.hu/index.php?t=productoverview&kod=N00001284
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2009. Október 13. - 08:22:31 » |
|
Én a gumicsíkot a budakalászi Corában vettem, asszem valami Type-R volt a neve Kb. 6 - 800,-Ft volt a két csík, amit olyan hosszúra vágsz le amilyenre akarsz. Ha komplett lapátot vesztek BERU-t kell venni, az a legjobb. Nagyon szépen töröl és tartós. Ezek a csíkok 'csupaszok' vagy fémmerevítősök? Van sima gumi csík is, de amit most vettem az gyárilag merevített. (nem fém, műanyag) Merevítős természetesen, asszem műanyag, hogy lehessen vágni, de teljesen jó. MA én is beszereztem. WIPER-REFILLS 2*61cm 6,5mm fém merevítésű kemény 600FT. Most már csak kézügyességet kellene beszereznem a cseréhez
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2009. Október 13. - 08:49:02 » |
|
Offtopik bár, de:
régebben voltak a hét élű gumik, télre. Annál jobb nem volt!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2009. Október 13. - 11:28:17 » |
|
á la TV Shop? Valamiért mégis kihaltak...
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2009. Október 13. - 12:09:58 » |
|
á la TV Shop? Valamiért mégis kihaltak... Én nem Tv- Shopban vettem annó. Jók voltak, na. Csak beszabni volt nehéz.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|