cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007. Szeptember 24. - 10:34:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007. Szeptember 24. - 13:18:59 » |
|
Mi? Én legyek az embléma a Chevy jel helyett??? (ja nem. Az kívül van. A légzsák helyére gondoltál) [/quote] No azért a humort értettétek, de azért az érdemeinek elismerése is benne volt a mondandómban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007. Szeptember 24. - 13:28:17 » |
|
Azért egy egyesület jobban tudná képviselni az érdekeinket, és jobban oda kellene ránk figyelniük a forgalmazóknak, és szervízeknek. Ha van aki felvállalja az ezzel járó ügyintézést, és a kétségtelenül rengeteg munkát, anyagilag sem túl megtehelő a tagsági díj, úgy részemről fontolgatnám a tagságot. Stoczot a kormányba !!! Írjunk ki népszavazást!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007. Szeptember 24. - 13:47:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2007. Szeptember 25. - 12:51:50 » |
|
Huh. Na én leléptem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2007. Október 01. - 07:52:29 » |
|
Huh. Na én leléptem.
Máris menekül..:-) Legalább becsületes, nem mint a politikusaink! Mielőtt megcsinálná a bajt menekül.:-) Pedig ha akarod, ha nem, megválasztunk! Így jártál...:-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2007. Október 05. - 16:32:52 » |
|
Huh. Na én leléptem.
Máris menekül..:-) Legalább becsületes, nem mint a politikusaink! Mielőtt megcsinálná a bajt menekül.:-) Pedig ha akarod, ha nem, megválasztunk! Így jártál...:-) ÉS CÁPÁT A HELYETTESÉNEK! MERT A VIDÉKET A KORMÁNYBA!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2007. Október 05. - 17:28:03 » |
|
Igy lesz jó: Stocz-Cápa-Captain a nyerő triumvirátus! Hajrá fiúk! Csak a titulusokat kell megválasztani nekik. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007. Október 05. - 17:37:21 » |
|
Igy lesz jó: Stocz-Cápa-Captain a nyerő triumvirátus! Hajrá fiúk! Csak a titulusokat kell megválasztani nekik. Üdv: LadiGidy
Hát mit ártott neked szegény Stocz és Cápa? miért akarsz engem a nyakukra ültetni? Két perc alatt füstölgő gumikkal költöznének másik kontinensre! A szülői rongyrázóközösségben is csak addig kellettem, ameddig először fel nem szólaltam. Utána az asszonyt hívzták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2007. Október 05. - 18:27:16 » |
|
Jajj nekem! Igazán megtisztelő, de nem kellene olyat választani, aki helyileg jobban tudná képviselni a csapatot? Én innen mit tudok segíteni a klubon? Még azt sem mondhatom, hogy vagyunk a környéken páran és annyian majd kiteszünk egy mandátumot, hogy a vidéknek is legyen szava. Ugyanis egy szál magam vagyok, még egy-két alkalomnál több talira sem tudok elmenni innen! Javaslom captaint helyettem, ugyanis pont olyan kell erre a posztra, aki ha felszólal, akkor jól megmondja, nem kertel! (gyanítom ez volt a baj a rongyrázóközösségben is, mert ilyen helyeken megy a képmutatás).:-) Ráadásul megy annyit a lacsival, hogy igazán tapasztalt vezető lenne belőle! Ugye captain elvállalod? Hát persze! Akkor captain a helyettes....ez eldöntve.:-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2007. Október 06. - 17:45:53 » |
|
Jajj nekem! Igazán megtisztelő, de nem kellene olyat választani, aki helyileg jobban tudná képviselni a csapatot? Én innen mit tudok segíteni a klubon? Még azt sem mondhatom, hogy vagyunk a környéken páran és annyian majd kiteszünk egy mandátumot, hogy a vidéknek is legyen szava. Ugyanis egy szál magam vagyok, még egy-két alkalomnál több talira sem tudok elmenni innen! Javaslom captaint helyettem, ugyanis pont olyan kell erre a posztra, aki ha felszólal, akkor jól megmondja, nem kertel! (gyanítom ez volt a baj a rongyrázóközösségben is, mert ilyen helyeken megy a képmutatás).:-) Ráadásul megy annyit a lacsival, hogy igazán tapasztalt vezető lenne belőle! Ugye captain elvállalod? Hát persze! Akkor captain a helyettes....ez eldöntve.:-)
Hehe. Jó lenne, ha holnap jöhetnél. Sajna velem a a gond, hogy hónapokig nem vagyok igazából elérhető a munkám miatt. Ezért én az évnek csak nagyon kicsi százalékában lennék alkalmas. Egyébként meg ez most csak elvi beszélgetés és igaziból akkor lesz fontos, ha majd tényleg és igazán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2007. Október 06. - 18:01:42 » |
|
Hehe. Jó lenne, ha holnap jöhetnél. Sajna velem a a gond, hogy hónapokig nem vagyok igazából elérhető a munkám miatt. Ezért én az évnek csak nagyon kicsi százalékában lennék alkalmas. Egyébként meg ez most csak elvi beszélgetés és igaziból akkor lesz fontos, ha majd tényleg és igazán... Hali! Megnéztem a galériában lévő képeket! Nagyon mutatós a gép! Igaz szebben mutatna ha tiszta állapotában és nem egy tető alatt örökítetted volna meg, de amit látni lehet belőle, az is gyönyörű! Feldobja az a matricázás de kegyetlenül! :-) A hátsó kerékívnél tuti nem, de még az elsőt látva is csak talán mondtam volna, hogy kis sportültetés van. Ami nekem kifejezetten tetszik, az a 16"-os garnitúra! Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2007. November 08. - 16:11:09 » |
|
Nem hogy akarunk, MEGVAN!!! Köszönet érte.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|