akidobos
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2010. április 23. - 21:47:55 » |
|
Cartársak! Nagyon jó időtöltést kívánok Nektek a talira! Kívánom, legyen jó időtök hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #181 Dátum: 2010. április 23. - 22:23:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2010. április 23. - 22:24:52 » |
|
Akkor már 3-an vagyunk a MOL kutas előtalihoz 1. Sedan, 1. SW és a legjobb 1. HB Ki lesz SW-vel? Karcsu Két lacsija van? Mert ez nem sw, bár a B oszlopig olyan, de utána. jajó, benéztem. fáradtak a szemeim
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2010. április 23. - 22:26:01 » |
|
Kiautókáztam a pályához!Hát betyár egy ut visz oda! Őőőőőőő. Lehet, hogy nem tudok rajta végigmenni? Ha Dömének a 17-es kerékkel nem gond, akkor neked sem lesz az. Én a lökhárítót, kartert és a kipuffogómat is féltem... max 1-es alapjáraton begurulsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2010. április 23. - 22:29:13 » |
|
Kiautókáztam a pályához!Hát betyár egy ut visz oda! Őőőőőőő. Lehet, hogy nem tudok rajta végigmenni? Ha Dömének a 17-es kerékkel nem gond, akkor neked sem lesz az. Én a lökhárítót, kartert és a kipuffogómat is féltem... max 1-es alapjáraton begurulsz Megőrültél? 50-el egy olyan úton?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #185 Dátum: 2010. április 23. - 22:35:43 » |
|
Kiautókáztam a pályához!Hát betyár egy ut visz oda! Őőőőőőő. Lehet, hogy nem tudok rajta végigmenni? Ha Dömének a 17-es kerékkel nem gond, akkor neked sem lesz az. Én a lökhárítót, kartert és a kipuffogómat is féltem... max 1-es alapjáraton begurulsz Megőrültél? 50-el egy olyan úton? nem üveghangot írtam tudod, vigyázz a fordulatra a gokartot is finoman fogod vezetni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2010. április 23. - 23:37:43 » |
|
Nincs is leverve a küszöbspoilerem, csak van rajta egy nagyon minimális repedés, ami alig látszik A bringa meg szétszerelhető Én itt kedvesen felajánlom a segítségem, mert az én autóm alkalmas terepebb viszonyokra is, nem csak autópályára, erre lehurrogja és sértegeti a jóval szebb, gyorsabb, sportosabb, és kékebb autómat Vigyázz, mert a tiéd is így fog kinézni holnap: (hol látsz te itt repedést rajta? ) http://www.kepfeltoltes.hu/view/100423/100_6678_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2010. április 24. - 07:30:21 » |
|
Egy nagyobb gödör van keresztben az uton amit kikerülhetsz ha a sáron átgázolsz.Én modjuk inkább átmentem rajta és nem ért le pedig ültettve van a gép.Az ut meg inkább olyan rosszabb macskaköves uthoz hasonlitható egy szakaszon.Nekem nem volt jó a keményitett futómű miatt.Mondjuk nem is megyek körbe mégegyszer inkább betolatok a behajtani tiloson.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2010. április 24. - 07:44:30 » |
|
Egy nagyobb gödör van keresztben az uton amit kikerülhetsz ha a sáron átgázolsz.Én modjuk inkább átmentem rajta és nem ért le pedig ültettve van a gép.Az ut meg inkább olyan rosszabb macskaköves uthoz hasonlitható egy szakaszon.Nekem nem volt jó a keményitett futómű miatt.Mondjuk nem is megyek körbe mégegyszer inkább betolatok a behajtani tiloson.
na akkor tolassunk együtt mindannyian. tolatásban jó vagyok, csak 2-szer zúztam le gépeket tolatva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2010. április 24. - 07:58:36 » |
|
:(Zsíros fuvarra semmi ajánlat, akkor megyek aludni. Jó bulizást nektek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2010. április 24. - 08:08:46 » |
|
na akkor tolassunk együtt mindannyian. tolatásban jó vagyok, csak 2-szer zúztam le gépeket tolatva Meg is őrülnék ha egy karcolás lenne a kocsin amit én csináltam.Igy is van már pár apróság ami dühit.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2010. április 24. - 10:14:56 » |
|
ha úgy alakul, haversrác jönne az egyik vagy mindkét családtagom helyett (ha mer jönni, lehet off autóval, de lehet velem az én autómban), ha nem gáz. gondoltam szólok előre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2010. április 24. - 10:58:02 » |
|
ha úgy alakul, haversrác jönne az egyik vagy mindkét családtagom helyett (ha mer jönni, lehet off autóval, de lehet velem az én autómban), ha nem gáz. gondoltam szólok előre. Jó előre szóltál... Nem gond, persze. Most olvastam vissza, mennyi hülyeséget irkáltatok még este. Az egyirányú úton tolatva sem szerencsés... Azért egyirányúsították, mert ha jönnek szembe nem férünk el mellettük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2010. április 24. - 11:17:05 » |
|
Uraim!
Kérem kérem, hogy ha késnék, akkor várjatok rám egy pár percet!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2010. április 24. - 11:31:23 » |
|
Uraim!
Kérem kérem, hogy ha késnék, akkor várjatok rám egy pár percet!!!!
okés Bécikénk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|