captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #150 Dátum: 2010. április 23. - 11:57:26 » |
|
Izgulósaknak megnéztem a lehajtót. M5 felől az 58-as km-kőnél van, M3 felől a 60-asnál.
És a 10- es felől? Gyere inkább taxival. Stocz jön?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #151 Dátum: 2010. április 23. - 12:01:38 » |
|
Izgulósaknak megnéztem a lehajtót. M5 felől az 58-as km-kőnél van, M3 felől a 60-asnál.
És a 10- es felől? Gyere inkább taxival. Stocz jön? Van az a pénz, amiért elvállalja a fuvart.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #152 Dátum: 2010. április 23. - 12:06:57 » |
|
Jani, Krisz ti merről jöttök? Ha az M5-Új nullás útvonalon, akkor ti is jöhetnétek előtte fél 2-re az új nullás elején találjható MOL kúthoz, mi WERES kollégával ott találkozunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #153 Dátum: 2010. április 23. - 12:08:04 » |
|
Jani, Krisz ti merről jöttök? Ha az M5-Új nullás útvonalon, akkor ti is jöhetnétek előtte fél 2-re az új nullás elején találjható MOL kúthoz, mi WERES kollégával ott találkozunk Még nem tudom, de én odatalálok segítség nélkül is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #154 Dátum: 2010. április 23. - 12:15:27 » |
|
Jani, Krisz ti merről jöttök? Ha az M5-Új nullás útvonalon, akkor ti is jöhetnétek előtte fél 2-re az új nullás elején találjható MOL kúthoz, mi WERES kollégával ott találkozunk Még nem tudom, de én odatalálok segítség nélkül is. Én pedig Pécelnél megyek a 0-ra.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #155 Dátum: 2010. április 23. - 12:40:18 » |
|
És a 10- es felől? Gyere inkább taxival. Stocz jön? Van az a pénz, amiért elvállalja a fuvart. Ha valami zsíros fuvar van kilátásban akkor felhúzom a vekkert. Egyébként meg.... Most könyörögtem az egerünknek egy fél órát, hogy ne költözzön el. De hajthatatlan. Azt mondja, hogy valamiből etetnie kell a családját, és hogy keze lába törjön el ha még egyszer taxishoz költözik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #156 Dátum: 2010. április 23. - 13:04:51 » |
|
És a 10- es felől? Gyere inkább taxival. Stocz jön? Van az a pénz, amiért elvállalja a fuvart. Ha valami zsíros fuvar van kilátásban akkor felhúzom a vekkert. Egyébként meg.... Most könyörögtem az egerünknek egy fél órát, hogy ne költözzön el. De hajthatatlan. Azt mondja, hogy valamiből etetnie kell a családját, és hogy keze lába törjön el ha még egyszer taxishoz költözik. Figyeltek? Új mondást talált ki a Főni. Már nemcsak a templom egere, hanem a taxisé is éhes, és szegény. Most ide kéne még jó néhány név, de hagyjuk...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
karcsu
Friss hús
Nem elérhető
karcsu
|
|
« Hozzászólás #157 Dátum: 2010. április 23. - 18:47:52 » |
|
kedves Dani én Gyálról mennék én is csatlakozhatnék a mol kutas fél 2-es találkozóhoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #158 Dátum: 2010. április 23. - 18:50:22 » |
|
Április 24. szombat 1. Döme - 1 versenyez 2. Jani - 3 fő (1 talán versenyez, 2 néző) 3. Dani 4. Karcsu ha sikerül?! 5. kripic 2-3 versenyez 6. weres -ja, persze hogy verseny 7. ladlac és népes családja 8. CaptainB - fogalmam sincs hány fő, ki versenyez 9. Krisz - 1 versenyez
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
karcsu
Friss hús
Nem elérhető
karcsu
|
|
« Hozzászólás #159 Dátum: 2010. április 23. - 18:58:13 » |
|
kedves WERES kolléga mágának is jó ha csatlakoznék a csapathoz fél 2kor?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #160 Dátum: 2010. április 23. - 19:02:07 » |
|
persze, hogy a viharba ne sőt, miénk a megtiszteltetés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #161 Dátum: 2010. április 23. - 19:02:44 » |
|
Jani, Krisz ti merről jöttök? Ha az M5-Új nullás útvonalon, akkor ti is jöhetnétek előtte fél 2-re az új nullás elején találjható MOL kúthoz, mi WERES kollégával ott találkozunk Még nem tudom, de én odatalálok segítség nélkül is. mi is odatalálunk, de konvojozni olyan jó és ritkán adatik meg sajnos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #162 Dátum: 2010. április 23. - 19:04:03 » |
|
Jani, Krisz ti merről jöttök? Ha az M5-Új nullás útvonalon, akkor ti is jöhetnétek előtte fél 2-re az új nullás elején találjható MOL kúthoz, mi WERES kollégával ott találkozunk Még nem tudom, de én odatalálok segítség nélkül is. Én pedig Pécelnél megyek a 0-ra. hát ja... neked az sokkal közelebb van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
karcsu
Friss hús
Nem elérhető
karcsu
|
|
« Hozzászólás #163 Dátum: 2010. április 23. - 19:10:13 » |
|
persze, hogy a viharba ne sőt, miénk a megtiszteltetés köszönöm szépen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #164 Dátum: 2010. április 23. - 19:13:44 » |
|
amúgy ha van valaki, aki nem iratkozott fel és tudna vagy szeretne jönni, nyugodtan jelezze. ez egy baráti társaság és nem egy fix elszeparált kör minden kezdet nehéz, de nem itt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|