Döme
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2010. április 19. - 07:52:44 » |
|
Hát a lista szerint nem sokan.
Április 24. szombat 1. Döme - 1 versenyez 2. Jani - 3 fő (1 talán versenyez, 2 néző) 3. Dani 4. Karcsu ha sikerül?! 5. kripic 2-3 versenyez 6. weres 7. ladlac és népes családja 8. CaptainB - fogalmam sincs hány fő, ki versenyez
Nem mondom biztosra de lehet utolsóm pillanatos leszek. Elég ez a létszám, ne aggódjatok. Remélem jó idő lesz! Krisz, utolsó pillaatosnak is örülünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2010. április 19. - 12:44:27 » |
|
Az tuti, hogy a versenynek van csak értelme, az legalább sokáig tart. Lehet hozok még 2 családtagot versenyezni
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2010. április 19. - 13:51:53 » |
|
Az tuti, hogy a versenynek van csak értelme, az legalább sokáig tart. Lehet hozok még 2 családtagot versenyezni Nyugodtan hozhatsz családtagokat. Mondjuk ha 14-nél többen vagyunk, azt már csak 3 turnusban lehet megoldani, és 3x3 menet az kábé 2 óra hossza, ha közben nem jön egyéb társaság (mert most nyitvatartási időben megyünk). És időt kell még számolni a külön menetekre (gyerekek, nem versenyzők). Hozzatok meleg ruhát, este 6 körül már hűvös lesz. Jó lesz, már alig várom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2010. április 19. - 14:52:53 » |
|
..... Én úgy tudom, hogy nem lehet állítani az ülést (annyira nem profi hely ez), viszont 100%, hogy lehet vinni ölben (lassan, óvatosan), természetesen versenen kívül. 7 éves gyerek szerintem már tud menni a kindergokarttal, ha keménykötésű! Keménykötésű, hajjaj, de még mennyire... ! A számítógépes rally-játékokban úgy zúzza a kocsikat, hogy csak na, és a haja szála se görbül....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2010. április 19. - 15:04:38 » |
|
..... Én úgy tudom, hogy nem lehet állítani az ülést (annyira nem profi hely ez), viszont 100%, hogy lehet vinni ölben (lassan, óvatosan), természetesen versenen kívül. 7 éves gyerek szerintem már tud menni a kindergokarttal, ha keménykötésű! Keménykötésű, hajjaj, de még mennyire... ! A számítógépes rally-játékokban úgy zúzza a kocsikat, hogy csak na, és a haja szála se görbül....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2010. április 19. - 19:56:15 » |
|
Álljon meg a körmenet, oszoljon a gyülekezet!
Nem csak a miénk lesz a pálya? Én így értettem...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2010. április 19. - 20:58:27 » |
|
Próbáltam utánakeresni a találkozási pontnak, de kivételesen nem ment most. Amúgy lehet, hogy voltam már ott, de nem tiszta. Szóval Szigetszentmiklósról jövet érdemes az új nulláson mennem, vagy át a városon inkább? Valaki adna egy pontos címet a GPS miatt (ne koordinátát, mert azt nem tudom használni ), vagy ha az autó út mellett van, akkor melyik lehajtónál kell kimennem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2010. április 19. - 21:01:18 » |
|
Próbáltam utánakeresni a találkozási pontnak, de kivételesen nem ment most. Amúgy lehet, hogy voltam már ott, de nem tiszta. Szóval Szigetszentmiklósról jövet érdemes az új nulláson mennem, vagy át a városon inkább? Valaki adna egy pontos címet a GPS miatt (ne koordinátát, mert azt nem tudom használni ), vagy ha az autó út mellett van, akkor melyik lehajtónál kell kimennem? A koordinátát miért nem tudod használni? Nem IGo-t használsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2010. április 19. - 21:07:14 » |
|
Őszintén foggalmam sincs milyen szoftver van a Navon N350-en, ez a GPS típusa. Szerintem csak én vagyok a béna hozzá. Beírom a címet azt jónapot. Amúgy meg nincs is rajta az új nullás szóval tökmindegy, eltalálok én anélkül is. Bár jó lenne frissíteni, csak foggalmam sincs, hogy kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2010. április 19. - 21:12:24 » |
|
Őszintén foggalmam sincs milyen szoftver van a Navon N350-en, ez a GPS típusa. Szerintem csak én vagyok a béna hozzá. Beírom a címet azt jónapot. Amúgy meg nincs is rajta az új nullás szóval tökmindegy, eltalálok én anélkül is. Bár jó lenne frissíteni, csak foggalmam sincs, hogy kell Kistarcsa, Határ út 6. Nehezen tudod eltéveszteni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2010. április 19. - 21:20:47 » |
|
Őszintén foggalmam sincs milyen szoftver van a Navon N350-en, ez a GPS típusa. Szerintem csak én vagyok a béna hozzá. Beírom a címet azt jónapot. Amúgy meg nincs is rajta az új nullás szóval tökmindegy, eltalálok én anélkül is. Bár jó lenne frissíteni, csak foggalmam sincs, hogy kell Kistarcsa, Határ út 6. Nehezen tudod eltéveszteni... A gugli szerint ez a Határ út 6. Döme ezt írta: Április 24-én, szombaton 14.00-kor találkozó - stílszerűen - a Norauto parkolójában (Csömör - Auchan Liget, M0 - 3-as út csomópont mellett.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2010. április 19. - 21:29:59 » |
|
Őszintén foggalmam sincs milyen szoftver van a Navon N350-en, ez a GPS típusa. Szerintem csak én vagyok a béna hozzá. Beírom a címet azt jónapot. Amúgy meg nincs is rajta az új nullás szóval tökmindegy, eltalálok én anélkül is. Bár jó lenne frissíteni, csak foggalmam sincs, hogy kell Simán a 0-on gurulj végig.És ahol a nagy aushan tábla van a domboldalon ott kimégy és helyen vagy.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2010. április 19. - 21:54:26 » |
|
Jólvan, biztos oda fogok találni, meg szerintem én már voltam annál az Auchannál, de inkább kérdezek, minthogy elkavarodjak valahova és egyszercsak azt veszitek észre, hogy egy kék villám hajt be a pályára, ahol ti gokartoztok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2010. április 20. - 07:12:04 » |
|
Őszintén foggalmam sincs milyen szoftver van a Navon N350-en, ez a GPS típusa. Szerintem csak én vagyok a béna hozzá. Beírom a címet azt jónapot. Amúgy meg nincs is rajta az új nullás szóval tökmindegy, eltalálok én anélkül is. Bár jó lenne frissíteni, csak foggalmam sincs, hogy kell Kistarcsa, Határ út 6. Nehezen tudod eltéveszteni... A gugli szerint ez a Határ út 6. Döme ezt írta: Április 24-én, szombaton 14.00-kor találkozó - stílszerűen - a Norauto parkolójában (Csömör - Auchan Liget, M0 - 3-as út csomópont mellett.Akkor Döme pontosítson üstöléssel! Más: szerintem közzé kellene tenni a Chevyklubbon is. Biztos lesz, akit érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2010. április 20. - 07:26:45 » |
|
Álljon meg a körmenet, oszoljon a gyülekezet!
Nem csak a miénk lesz a pálya? Én így értettem...
Délelőtt úgy lett volna, DE! Mivel lassan gyűlt a létszám, nem mertem lefoglalni. Így most van egy valami kupa 2-3 óráig, aztán - a személyzet szerint - már nem lehet nagy érdelődéssel számolni aznap. Szóval ne aggódj, annyit fogsz tudni menni, amennyit csak akarsz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|