WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2010. április 14. - 13:32:20 » |
|
Nekem is inkább a szombat lenne faja, a délután nem gond
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2010. április 15. - 07:57:09 » |
|
ÖsszegzésÁprilis 24-én, szombaton 14.00-kor találkozó - stílszerűen - a Norauto parkolójában (Csömör - Auchan Liget, M0 - 3-as út csomópont mellett. A kajából nem csinálok nagy ügyet, ebédeljetek, aki éhes lesz, harap egy szendvicset a büfében. Ja, kocsit ne mossatok, mert földút van, így vagy poros lesz, vagy sáros.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 15. - 08:15:46 írta Döme »
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2010. április 15. - 15:45:50 » |
|
ÖsszegzésÁprilis 24-én, szombaton 14.00-kor találkozó - stílszerűen - a Norauto parkolójában (Csömör - Auchan Liget, M0 - 3-as út csomópont mellett. A kajából nem csinálok nagy ügyet, ebédeljetek, aki éhes lesz, harap egy szendvicset a büfében. Ja, kocsit ne mossatok, mert földút van, így vagy poros lesz, vagy sáros. Ha késnék, várjatok meg, messziről jövök... Esetleg infó arról, hogy hogyan viszonyulnak a mélynövésű emberpalántákhoz...? (Beülhet-e - legalább "utasként" - a kisember...?) És nem utolsó sorban: köszi a szervezkedést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2010. április 15. - 15:48:59 » |
|
ÖsszegzésÁprilis 24-én, szombaton 14.00-kor találkozó - stílszerűen - a Norauto parkolójában (Csömör - Auchan Liget, M0 - 3-as út csomópont mellett. A kajából nem csinálok nagy ügyet, ebédeljetek, aki éhes lesz, harap egy szendvicset a büfében. Ja, kocsit ne mossatok, mert földút van, így vagy poros lesz, vagy sáros. Ha késnék, várjatok meg, messziről jövök... Esetleg infó arról, hogy hogyan viszonyulnak a mélynövésű emberpalántákhoz...? (Beülhet-e - legalább "utasként" - a kisember...?) És nem utolsó sorban: köszi a szervezkedést! Remélem nem gyalog jöttök!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2010. április 15. - 16:40:31 » |
|
ÖsszegzésÁprilis 24-én, szombaton 14.00-kor találkozó - stílszerűen - a Norauto parkolójában (Csömör - Auchan Liget, M0 - 3-as út csomópont mellett. A kajából nem csinálok nagy ügyet, ebédeljetek, aki éhes lesz, harap egy szendvicset a büfében. Ja, kocsit ne mossatok, mert földút van, így vagy poros lesz, vagy sáros. Bocsi, de ha földút, akkor én nem merek rámenni...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2010. április 15. - 16:51:44 » |
|
ÖsszegzésÁprilis 24-én, szombaton 14.00-kor találkozó - stílszerűen - a Norauto parkolójában (Csömör - Auchan Liget, M0 - 3-as út csomópont mellett. A kajából nem csinálok nagy ügyet, ebédeljetek, aki éhes lesz, harap egy szendvicset a büfében. Ja, kocsit ne mossatok, mert földút van, így vagy poros lesz, vagy sáros. Ha késnék, várjatok meg, messziről jövök... Esetleg infó arról, hogy hogyan viszonyulnak a mélynövésű emberpalántákhoz...? (Beülhet-e - legalább "utasként" - a kisember...?) És nem utolsó sorban: köszi a szervezkedést! Remélem nem gyalog jöttök! 1 km-t gyalog...? Meg vagy te őőőőőrülve...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2010. április 15. - 17:29:38 » |
|
ÖsszegzésÁprilis 24-én, szombaton 14.00-kor találkozó - stílszerűen - a Norauto parkolójában (Csömör - Auchan Liget, M0 - 3-as út csomópont mellett. A kajából nem csinálok nagy ügyet, ebédeljetek, aki éhes lesz, harap egy szendvicset a büfében. Ja, kocsit ne mossatok, mert földút van, így vagy poros lesz, vagy sáros. Ha késnék, várjatok meg, messziről jövök... Esetleg infó arról, hogy hogyan viszonyulnak a mélynövésű emberpalántákhoz...? (Beülhet-e - legalább "utasként" - a kisember...?) És nem utolsó sorban: köszi a szervezkedést! Remélem nem gyalog jöttök! 1 km-t gyalog...? Meg vagy te őőőőőrülve...? Naná! Ez autós találkozó, és nem zarándokút! El Camino, itt? Nem vagy még rá felkészülve! Ahhoz meg kéne térni előbb! Marad tehát a Lacetti.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2010. április 17. - 20:43:05 » |
|
Ha késnék, várjatok meg, messziről jövök... Esetleg infó arról, hogy hogyan viszonyulnak a mélynövésű emberpalántákhoz...? (Beülhet-e - legalább "utasként" - a kisember...?) És nem utolsó sorban: köszi a szervezkedést! Mekkora a kicsi? Vannak gyerekgokartok, de ha jól tudom, azokat sem könnyű kormányozni. Viszont ölben lehet vinni óvatosan a gyerekeket, és remélem, hogy azokat nem teljesértékűnek számolják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2010. április 17. - 21:35:09 » |
|
ÖsszegzésÁprilis 24-én, szombaton 14.00-kor találkozó - stílszerűen - a Norauto parkolójában (Csömör - Auchan Liget, M0 - 3-as út csomópont mellett. A kajából nem csinálok nagy ügyet, ebédeljetek, aki éhes lesz, harap egy szendvicset a büfében. Ja, kocsit ne mossatok, mert földút van, így vagy poros lesz, vagy sáros. Ha késnék, várjatok meg, messziről jövök... Esetleg infó arról, hogy hogyan viszonyulnak a mélynövésű emberpalántákhoz...? (Beülhet-e - legalább "utasként" - a kisember...?) És nem utolsó sorban: köszi a szervezkedést! Remélem nem gyalog jöttök! 1 km-t gyalog...? Meg vagy te őőőőőrülve...? Egy km-re laksz a pályától és kocsiba ülsz? Ezt nem mondod komolyan? Az megközelítőleg 3 perc laza futás Akkor most végülis mennyien vagyunk, akik versenyeznénk is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2010. április 17. - 21:51:48 » |
|
Hát a lista szerint nem sokan.
Április 24. szombat 1. Döme - 1 versenyez 2. Jani - 3 fő (1 talán versenyez, 2 néző) 3. Dani 4. Karcsu ha sikerül?! 5. kripic 2-3 versenyez 6. weres 7. ladlac és népes családja 8. CaptainB - fogalmam sincs hány fő, ki versenyez
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2010. április 18. - 08:40:37 » |
|
Hát a lista szerint nem sokan.
Április 24. szombat 1. Döme - 1 versenyez 2. Jani - 3 fő (1 talán versenyez, 2 néző) 3. Dani 4. Karcsu ha sikerül?! 5. kripic 2-3 versenyez 6. weres 7. ladlac és népes családja 8. CaptainB - fogalmam sincs hány fő, ki versenyez
Nem mondom biztosra de lehet utolsóm pillanatos leszek.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2010. április 18. - 09:17:21 » |
|
Ha késnék, várjatok meg, messziről jövök... Esetleg infó arról, hogy hogyan viszonyulnak a mélynövésű emberpalántákhoz...? (Beülhet-e - legalább "utasként" - a kisember...?) És nem utolsó sorban: köszi a szervezkedést! Mekkora a kicsi? Vannak gyerekgokartok, de ha jól tudom, azokat sem könnyű kormányozni. Viszont ölben lehet vinni óvatosan a gyerekeket, és remélem, hogy azokat nem teljesértékűnek számolják. 7 éves / 120 cm... Ha van gyerekgokart az is O.K., de ha legalább vinni lehet a felnőttben, az is O.K.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2010. április 18. - 09:19:45 » |
|
Egy km-re laksz a pályától és kocsiba ülsz? Ezt nem mondod komolyan? Az megközelítőleg 3 perc laza futás Akkor most végülis mennyien vagyunk, akik versenyeznénk is? A talákozási ponttól lakom 1 (na jó, inkább 1,5) km-re. (Főszervező Döme még közelebb lakik, de szerintem ő is kocsival jön... ) Meg nem vagyok ám olyan szemtelenül fiatal, mint te... , hogy csak úgy futkossak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2010. április 18. - 09:56:24 » |
|
Ha késnék, várjatok meg, messziről jövök... Esetleg infó arról, hogy hogyan viszonyulnak a mélynövésű emberpalántákhoz...? (Beülhet-e - legalább "utasként" - a kisember...?) És nem utolsó sorban: köszi a szervezkedést! Mekkora a kicsi? Vannak gyerekgokartok, de ha jól tudom, azokat sem könnyű kormányozni. Viszont ölben lehet vinni óvatosan a gyerekeket, és remélem, hogy azokat nem teljesértékűnek számolják. 7 éves / 120 cm... Ha van gyerekgokart az is O.K., de ha legalább vinni lehet a felnőttben, az is O.K. Elvileg lehet állitani az ülést a kocsikban és ha eléri a pedálokat engedik menni.Ugy hogy az öledbe veszed nem hiszem engedik nagyon balaset veszélyes.De talán belemennek.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2010. április 19. - 07:51:38 » |
|
Ha késnék, várjatok meg, messziről jövök... Esetleg infó arról, hogy hogyan viszonyulnak a mélynövésű emberpalántákhoz...? (Beülhet-e - legalább "utasként" - a kisember...?) És nem utolsó sorban: köszi a szervezkedést! Mekkora a kicsi? Vannak gyerekgokartok, de ha jól tudom, azokat sem könnyű kormányozni. Viszont ölben lehet vinni óvatosan a gyerekeket, és remélem, hogy azokat nem teljesértékűnek számolják. 7 éves / 120 cm... Ha van gyerekgokart az is O.K., de ha legalább vinni lehet a felnőttben, az is O.K. Elvileg lehet állitani az ülést a kocsikban és ha eléri a pedálokat engedik menni.Ugy hogy az öledbe veszed nem hiszem engedik nagyon balaset veszélyes.De talán belemennek. Én úgy tudom, hogy nem lehet állítani az ülést (annyira nem profi hely ez), viszont 100%, hogy lehet vinni ölben (lassan, óvatosan), természetesen versenen kívül. 7 éves gyerek szerintem már tud menni a kindergokarttal, ha keménykötésű!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|