captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #45 Dátum: 2010. Január 22. - 22:55:11 » |
|
Jól van látom van más "jóindulatú" közöttünk.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #46 Dátum: 2010. Január 23. - 15:38:07 » |
|
Igazából bármelyik vasárnap megfelel nekünk mi az alsó korhatár? A gyerek miatt kérdezem csak vagy van valamiféle játszótér Alsó mérethatár gyerekgokartnál kb 130 cm, de a kisebbeket is vihetjük ölben óvatosan. Van állatsimogató, felnőtteknek csocsó, darts, biliárd, quad, lovaglás asszem... Ha ezek vannak akkor mi haza se tudunk jönni (állatsimogató,lovaglás) Haza se tudunk,vagy haza se akarunk? Mert ez 2 külön világ! Én majd haza akarok jönni de a gyerek meg nem így haza se tudunk jönni mert nem hagyom ott segítsek még valamit
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #47 Dátum: 2010. Január 23. - 16:54:00 » |
|
Szerintem nem kellene elkapkodni az évadnyitót. Egy szabadtéri programhoz kicsit korainak tartom a Márciusi időpontot. Emlékezzetek vissza a tavalyi évre (már aki ott volt ). Idén meg úgy néz ki tél is van. Április vége, Május eleje sztem jobb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #48 Dátum: 2010. Január 23. - 17:18:45 » |
|
Szerintem nem kellene elkapkodni az évadnyitót. Egy szabadtéri programhoz kicsit korainak tartom a Márciusi időpontot. Emlékezzetek vissza a tavalyi évre (már aki ott volt ). Idén meg úgy néz ki tél is van. Április vége, Május eleje sztem jobb lenne. Stocznak részben igaza van, ami a szabadban történő évnyitót érinti, de azért kezdhetjük előbb is, csak nem hidegben, kint, hanem bent, melegben...Volt már ilyen...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #49 Dátum: 2010. Január 24. - 21:11:01 » |
|
Szerintem nem kellene elkapkodni az évadnyitót. Egy szabadtéri programhoz kicsit korainak tartom a Márciusi időpontot. Emlékezzetek vissza a tavalyi évre (már aki ott volt ). Idén meg úgy néz ki tél is van. Április vége, Május eleje sztem jobb lenne. Stocznak részben igaza van, ami a szabadban történő évnyitót érinti, de azért kezdhetjük előbb is, csak nem hidegben, kint, hanem bent, melegben...Volt már ilyen... Nem muszáj, hogy évadnyitó legyen a gokartos találkozó. Viszont érdemes lenne kint tartani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #50 Dátum: 2010. április 07. - 13:19:32 » |
|
Érdekelne a gokartos évadnyitó, Csömörön? Az is számít, ha valaki csak eljön, nem baj, ha nem ül gokartba! Az alábbi lista csak a jelen lévőket számlálja, nem a gokartozókat! Lehet feliratkozni!
Április 24. szombat 1. Döme 2. 3. 4. 5. ...
Április 25. vasárnap 1. Döme 2. 3. 4. 5. ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #51 Dátum: 2010. április 07. - 13:55:22 » |
|
Az árakról lehet tudni valamit, hogy mi mennyibe kerül majd? Ez nagyban függő most nekem. Ha emberi, akkor megyek én is, de jó lenne néhány infó róla! (Nem fog elveszni a jelentkezési lista, majd kimásolom újra, de ezt azért beszéljük még meg!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #52 Dátum: 2010. április 07. - 14:06:43 » |
|
Az árakról lehet tudni valamit, hogy mi mennyibe kerül majd? Ez nagyban függő most nekem. Ha emberi, akkor megyek én is, de jó lenne néhány infó róla! (Nem fog elveszni a jelentkezési lista, majd kimásolom újra, de ezt azért beszéljük még meg!)
Írtam, hogy gyere akkor is, ha nem gokartozol. Az a lényeg, hogy minél többen legyünk, hiszen ez egy tali. Persze, írok majd árakat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #53 Dátum: 2010. április 09. - 09:42:40 » |
|
Szóval, az árak: Egy menet (8 perc), mivel tudunk 10 alkalmas bérleteket venni, amit többen is használhatunk, 1666 Ft-ra adódik. Amennyiben van igény (ennek lenne értelme igazán), akkor lehet szabadedzés-időmérő-verseny felállásban 24 percet gokartozni, ez fejenként 5000 péz. Jó ötletem volna a díjakat illetően is (ne gondoljatok nagy dolgokra). Kaja kábé 1000 Ft/fő, attól függ, hogy mit szeretnénk enni: bográcsgoulyás, pörkölt stb... van a büfében melegszendvics is. Akit nem mozgat annyira a gokart, az biliárdozhat, csocsózhat, dartsozhat is, szóval csak tőlünk függ, hogy hogyan töltjük el a napot. Fedett a nézőtér (és a büfé ), úgyhogy az sem baj, ha nem tökéletes az idő. Gokartoztam már esőben is, elég buli, de váltóruha kell hozzá. Ne legyetek negatívak, bővüljön ez a lista - mikor legyen Csömörön gokartos tali? Április 24, szombat: 1. Döme 2. 3. 4. 5. Április 25, vasárnap 1. Döme 2. 3. 4. 5.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #54 Dátum: 2010. április 09. - 10:36:30 » |
|
Érdekelne a gokartos évadnyitó, Csömörön? Az is számít, ha valaki csak eljön, nem baj, ha nem ül gokartba! Az alábbi lista csak a jelen lévőket számlálja, nem a gokartozókat! Lehet feliratkozni!
Április 24. szombat 1. Döme 2. Jani 3. 4. 5. ...
Április 25. vasárnap 1. Döme 2. 3. 4. 5. ...
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #55 Dátum: 2010. április 09. - 11:26:13 » |
|
Ez az, Te vagy a Jani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #56 Dátum: 2010. április 09. - 19:18:46 » |
|
Április 24. szombat 1. Döme 2. Jani 3. Dani 4. 5. ...
Április 25. vasárnap 1. Döme 2. Dani 3. 4. 5. ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 09. - 19:20:28 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
karcsu
Friss hús
Nem elérhető
karcsu
|
|
« Hozzászólás #57 Dátum: 2010. április 10. - 21:38:24 » |
|
Április 24. szombat 1. Döme 2. Jani 3. Dani 4. Karcsu ha sikerül?! 5. ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #58 Dátum: 2010. április 11. - 07:09:26 » |
|
Április 24. szombat 1. Döme 2. Jani 3. Dani 4. Karcsu ha sikerül?! 5. kripic 6. ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #59 Dátum: 2010. április 11. - 08:23:44 » |
|
Április 24. szombat 1. Döme 2. Jani 3. Dani 4. Karcsu ha sikerül?! 5. kripic 6. weres ...
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|