sebijoe
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2009. Október 10. - 12:38:47 » |
|
Azért az hozzátartozik a dologhoz, hogy egy menet (7-8-9 perc, helytől függően) 1600-2000 Ft, a gokart napon pedig kb. 25-30 perc/fő esetén 5-6000 Ft-tal kell kalkulálni. Persze nem kötelező mindenkinek több futam.
Engem mondjuk a gokartozás nem hoz lázba,csinálom én azt egész nap a városban,de a talira jövök. Meatloaf! Csak nem félsz leereszkedni a magasból? A nép közé? Ez más, mint az autó, más, mint a MAN, és más, mint a IK-280-as. Kipróbáljuk? Égjünk? Amikor már az ember milliókban tartja számon a levezetett kilóméterek számát,akkor már annak örül,ha nem kell vezetni.Kivéve a lacsi,na meg mondjuk egy lamborghini tesztvezetésre se mondanék nemet. Sima úrvezetői "B"-s jogsival én is túl vagyok az 1,5 mill. Km-n de Lacsit amivel dolgozom még mindig szeretem vezetni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2009. Október 30. - 12:09:48 » |
|
Engem ez az érdeklődő-létszám felbátorított a további szervezésre. Javaslatokat tehettek helyszínre és időpontra, de én kezdem: március, amikor már jó az idő, egy bográcsozással (nem nekünk kell főzni, a személyzet megoldja!) összekötött csömöri gokart farmra gondoltam. Ne a weblap alapján ítéljetek. www.kartfarm.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2009. Október 30. - 13:53:56 » |
|
Engem ez az érdeklődő-létszám felbátorított a további szervezésre. Javaslatokat tehettek helyszínre és időpontra, de én kezdem: március, amikor már jó az idő, egy bográcsozással (nem nekünk kell főzni, a személyzet megoldja!) összekötött csömöri gokart farmra gondoltam. Ne a weblap alapján ítéljetek. www.kartfarm.comNemt'om, hogy egy ekkora távolságot be merjek-e vállalni... Nyögve bár , de a részemről O.K. a március, vagy az április, vagy a május, vagy a ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2009. Október 30. - 18:00:42 » |
|
Engem ez az érdeklődő-létszám felbátorított a további szervezésre. Javaslatokat tehettek helyszínre és időpontra, de én kezdem: március, amikor már jó az idő, egy bográcsozással (nem nekünk kell főzni, a személyzet megoldja!) összekötött csömöri gokart farmra gondoltam. Ne a weblap alapján ítéljetek. www.kartfarm.comNemt'om, hogy egy ekkora távolságot be merjek-e vállalni... Nyögve bár , de a részemről O.K. a március, vagy az április, vagy a május, vagy a ... Legfeljebb megálltok vmi vendéglőben útközben. A Március elég rizikós lehet időjárási szempontból. Sztem várhatunk még a konkrét dátummal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2010. Január 21. - 15:45:16 » |
|
Na szóval...
március talán még nem késő az évadnyitóra (Kapitány 10-e után lesz itthon). 15-e hétfő, tehát az előtte lévő hosszú hétvégét nem bolygatnám.
Az általam előirányzott két (de inkább négy) időpont valamelyike lehetne: március 20. vagy 21. március 27. vagy 28.
Vegyétek figyelembe, hogy délelőtt indulna a progi, tehát az is érdekes lehet, hogy mindenki oda tud-e érni a helyszínre mondjuk legkésőbb fél 10-re. (titkos favorit a csömöri pálya, Pest mellett)
Akár szavazás is lehetne a fenti időpontokkal kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2010. Január 21. - 15:49:13 » |
|
Machináltam a szavazást, de az intervallumot nem tudtam állítani. Szeretném, ha február végén lezárnánk és mostantól lehetne szavazni! Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2010. Január 21. - 16:07:07 » |
|
Machináltam a szavazást, de az intervallumot nem tudtam állítani. Szeretném, ha február végén lezárnánk és mostantól lehetne szavazni! Köszönöm
Parancsolj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2010. Január 21. - 18:59:58 » |
|
Ez a gokart érdekelne. Ha eltudom csábítani az asszonyt, akkor megyünk
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2010. Január 21. - 19:21:09 » |
|
Igazából bármelyik vasárnap megfelel nekünk mi az alsó korhatár? A gyerek miatt kérdezem csak vagy van valamiféle játszótér
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2010. Január 21. - 20:08:38 » |
|
Én is benne lennék egy ilyen gokartos taliban, időpont mindegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2010. Január 22. - 12:35:34 » |
|
Igazából bármelyik vasárnap megfelel nekünk mi az alsó korhatár? A gyerek miatt kérdezem csak vagy van valamiféle játszótér Alsó mérethatár gyerekgokartnál kb 130 cm, de a kisebbeket is vihetjük ölben óvatosan. Van állatsimogató, felnőtteknek csocsó, darts, biliárd, quad, lovaglás asszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2010. Január 22. - 12:37:48 » |
|
Athee!
Azt hiszem, hogy a szavazásnál lehetőségként 3 opció megjelölését kellene megadni, mert akinek több nap is jó, nem egy, vagy nem négy, az akkor be tudná jelölni.
Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2010. Január 22. - 19:49:38 » |
|
Igazából bármelyik vasárnap megfelel nekünk mi az alsó korhatár? A gyerek miatt kérdezem csak vagy van valamiféle játszótér Alsó mérethatár gyerekgokartnál kb 130 cm, de a kisebbeket is vihetjük ölben óvatosan. Van állatsimogató, felnőtteknek csocsó, darts, biliárd, quad, lovaglás asszem... Ha ezek vannak akkor mi haza se tudunk jönni (állatsimogató,lovaglás)
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2010. Január 22. - 21:24:12 » |
|
Igazából bármelyik vasárnap megfelel nekünk mi az alsó korhatár? A gyerek miatt kérdezem csak vagy van valamiféle játszótér Alsó mérethatár gyerekgokartnál kb 130 cm, de a kisebbeket is vihetjük ölben óvatosan. Van állatsimogató, felnőtteknek csocsó, darts, biliárd, quad, lovaglás asszem... Ha ezek vannak akkor mi haza se tudunk jönni (állatsimogató,lovaglás) Ha genya lennék, akkor erre olyat tudnék írni. De nem vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2010. Január 22. - 22:39:46 » |
|
Igazából bármelyik vasárnap megfelel nekünk mi az alsó korhatár? A gyerek miatt kérdezem csak vagy van valamiféle játszótér Alsó mérethatár gyerekgokartnál kb 130 cm, de a kisebbeket is vihetjük ölben óvatosan. Van állatsimogató, felnőtteknek csocsó, darts, biliárd, quad, lovaglás asszem... Ha ezek vannak akkor mi haza se tudunk jönni (állatsimogató,lovaglás) Haza se tudunk,vagy haza se akarunk? Mert ez 2 külön világ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|