ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2009. Október 09. - 11:04:51 » |
|
Szerintem bővítsük ki a szavazást: 1. Igen, BP-en 2. Igen, vidéken 3 Igen, bárhol 4. Nem
Szerintem meg így: 1. Igen, BP-en 2. Igen, a Dunától nyugatra 3. Igen, a Dunától keletre 4. Igen, bárhol legyen 5. Nem, sehol sem Nem jó úgy, hogy Bp.-en! Legyen úgy inkább, Bp.-én, és környékén! Így ésszerűbb, mert Dunától nyugatra van Lenti is, keletre meg Záhony is. Szóval Budapest, és környékére kérem kijavítani az 1. pontot! Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2009. Október 09. - 11:35:20 » |
|
Szerintem bővítsük ki a szavazást: 1. Igen, BP-en 2. Igen, vidéken 3 Igen, bárhol 4. Nem
Szerintem meg így: 1. Igen, BP-en 2. Igen, a Dunától nyugatra 3. Igen, a Dunától keletre 4. Igen, bárhol legyen 5. Nem, sehol sem Nem jó úgy, hogy Bp.-en! Legyen úgy inkább, Bp.-én, és környékén! Így ésszerűbb, mert Dunától nyugatra van Lenti is, keletre meg Záhony is. Szóval Budapest, és környékére kérem kijavítani az 1. pontot! Köszönöm. Tök jó, hogy szerkeszthetem ezt a szavazós dolgot! Viszont a szavazás lezárását kitolnám, mondjuk a tali utánra (okt 26). Nem sürgős ezt eldönteni, hátha addig többen jelentkeznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2009. Október 09. - 11:38:14 » |
|
Szerintem meg így: 1. Igen, BP-en 2. Igen, a Dunától nyugatra 3. Igen, a Dunától keletre 4. Igen, bárhol legyen 5. Nem, sehol sem Nem jó úgy, hogy Bp.-en! Legyen úgy inkább, Bp.-én, és környékén! Így ésszerűbb, mert Dunától nyugatra van Lenti is, keletre meg Záhony is. Szóval Budapest, és környékére kérem kijavítani az 1. pontot! Köszönöm. Tök jó, hogy szerkeszthetem ezt a szavazós dolgot! Viszont a szavazás lezárását kitolnám, mondjuk a tali utánra (okt 26). Nem sürgős ezt eldönteni, hátha addig többen jelentkeznek. Te sehogy! Nem sürgős. viszont a helyet, és az időpontot is le kell fikszálni, mert decemberben szerintem már mindenkinek más dolga van, és még szeretnénk egy évzáró találkozót is. Úgy módosítani szavazást, hogy mindenkinek jó legyen, nem lehet! Ezt vegyétek figyelembe kérlek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2009. Október 09. - 12:16:01 » |
|
Szerintem meg így: 1. Igen, BP-en 2. Igen, a Dunától nyugatra 3. Igen, a Dunától keletre 4. Igen, bárhol legyen 5. Nem, sehol sem Nem jó úgy, hogy Bp.-en! Legyen úgy inkább, Bp.-én, és környékén! Így ésszerűbb, mert Dunától nyugatra van Lenti is, keletre meg Záhony is. Szóval Budapest, és környékére kérem kijavítani az 1. pontot! Köszönöm. Tök jó, hogy szerkeszthetem ezt a szavazós dolgot! Viszont a szavazás lezárását kitolnám, mondjuk a tali utánra (okt 26). Nem sürgős ezt eldönteni, hátha addig többen jelentkeznek. Te sehogy! Nem sürgős. viszont a helyet, és az időpontot is le kell fikszálni, mert decemberben szerintem már mindenkinek más dolga van, és még szeretnénk egy évzáró találkozót is. Úgy módosítani szavazást, hogy mindenkinek jó legyen, nem lehet! Ezt vegyétek figyelembe kérlek! Ezt a "Te shogy!" dolgot nem értem. Ez mire vonatkozott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2009. Október 09. - 12:32:48 » |
|
Szerintem meg így: 1. Igen, BP-en 2. Igen, a Dunától nyugatra 3. Igen, a Dunától keletre 4. Igen, bárhol legyen 5. Nem, sehol sem Nem jó úgy, hogy Bp.-en! Legyen úgy inkább, Bp.-én, és környékén! Így ésszerűbb, mert Dunától nyugatra van Lenti is, keletre meg Záhony is. Szóval Budapest, és környékére kérem kijavítani az 1. pontot! Köszönöm. Tök jó, hogy szerkeszthetem ezt a szavazós dolgot! Viszont a szavazás lezárását kitolnám, mondjuk a tali utánra (okt 26). Nem sürgős ezt eldönteni, hátha addig többen jelentkeznek. Te sehogy! Nem sürgős. viszont a helyet, és az időpontot is le kell fikszálni, mert decemberben szerintem már mindenkinek más dolga van, és még szeretnénk egy évzáró találkozót is. Úgy módosítani szavazást, hogy mindenkinek jó legyen, nem lehet! Ezt vegyétek figyelembe kérlek! Ezt a "Te shogy!" dolgot nem értem. Ez mire vonatkozott? Semmi, benéztem, bocsi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2009. Október 09. - 12:47:51 » |
|
Azért az hozzátartozik a dologhoz, hogy egy menet (7-8-9 perc, helytől függően) 1600-2000 Ft, a gokart napon pedig kb. 25-30 perc/fő esetén 5-6000 Ft-tal kell kalkulálni. Persze nem kötelező mindenkinek több futam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2009. Október 09. - 16:50:44 » |
|
Azért az hozzátartozik a dologhoz, hogy egy menet (7-8-9 perc, helytől függően) 1600-2000 Ft, a gokart napon pedig kb. 25-30 perc/fő esetén 5-6000 Ft-tal kell kalkulálni. Persze nem kötelező mindenkinek több futam.
Engem mondjuk a gokartozás nem hoz lázba,csinálom én azt egész nap a városban,de a talira jövök.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2009. Október 09. - 17:45:53 » |
|
Engem mondjuk a gokartozás nem hoz lázba,csinálom én azt egész nap a városban,de a talira jövök. Meatloaf! Csak nem félsz leereszkedni a magasból? A nép közé? Ez más, mint az autó, más, mint a MAN, és más, mint a IK-280-as. Kipróbáljuk? Égjünk?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2009. Október 09. - 18:10:28 » |
|
Engem mondjuk a gokartozás nem hoz lázba,csinálom én azt egész nap a városban,de a talira jövök. Meatloaf! Csak nem félsz leereszkedni a magasból? A nép közé? Ez más, mint az autó, más, mint a MAN, és más, mint a IK-280-as. Kipróbáljuk? Égjünk? Amikor már az ember milliókban tartja számon a levezetett kilóméterek számát,akkor már annak örül,ha nem kell vezetni.Kivéve a lacsi,na meg mondjuk egy lamborghini tesztvezetésre se mondanék nemet.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2009. Október 10. - 10:23:22 » |
|
Engem ez a létszám már megelégedéssel tölt el, és úgy néz ki, Pestre vagy környékére kell szervezni.
Időpontra javaslatok? Idén vagy jövőre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2009. Október 10. - 10:24:38 » |
|
Én mennék szívesen, imádok minden ilyen dolgot, de azt hiszem a távolság miatt kimarad.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2009. Október 10. - 10:26:15 » |
|
Én jövőre gondoltam, lehetne egyben évnyitó tali is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2009. Október 10. - 10:28:25 » |
|
Én mennék szívesen, imádok minden ilyen dolgot, de azt hiszem a távolság miatt kimarad.
Félsz, hogy alulmaradsz a versenyben?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2009. Október 10. - 10:28:51 » |
|
Neked Győr az egy arany középút...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2009. Október 10. - 11:05:43 » |
|
Én jövőre gondoltam, lehetne egyben évnyitó tali is.
Támogatva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|