Stocz
|
|
« Hozzászólás #375 Dátum: 2009. Október 29. - 15:46:33 » |
|
Nem tennéd fel valahova egy .zip-be? Így elég macerás levadászni. Az a baj,hogy azt se tudom,hogy mi az a zip.Számítógépes tudásommal Gidy felett járok egy osztállyal. De ha tudtok segíteni benne... Hát.... Tömörített, csomagolt fájl. A sok képfájlt beleteszi egyetlen fájlba, és így egy mozdulattal tudod feltölteni valahová (mi meg le). A sima zip-et a Win is tudja. Vagy letöltheted pl. a 7zip programot (ingyenes), és csinálhatod azzal. http://www.7-zip.org/download.htmlAsszony nem tud segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #376 Dátum: 2009. Október 29. - 15:51:07 » |
|
Én is feltöltöttem a galériámba a jobb képeket. igaz kicsit össze-vissza, nem sikerült még kiismernem Igyekeztem olyanokat, amilyenek másnál nem nagyon szerepelnek, autók, pillanatképek, stb... Sajnos bajban vagyok a sebességgel (nincs túl sok időm és türelmem egyesével töltögetni) és ehez a honlap galériához is analfa béta vagyok (még). Ha valaki tud valami képmegosztó/feltöltő oldalt, ahová tömegesen fel tudom tenni/tölteni a képeket és nem kell 800 adatot megadni a regisztráláshoz, szivesen megcsinálom A galéria használatához van segítség: http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=293.0 Az egyesével feltöltögetés tényleg nem a legjobb játék, de jelenleg ez van. Komplett galéria motort nem cserélnék e miatt (elveszne az összes eddigi kép). Majd ha egyszer milliomos leszek (idő+pénz ), akkor átírom az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #377 Dátum: 2009. Október 29. - 15:56:49 » |
|
Ja, és ha valaki úgy döntött, hogy több képet már nem tölt fel, akkor szóljon, és átemelem a közösbe, hogy egy helyen legyenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #378 Dátum: 2009. Október 29. - 17:57:42 » |
|
Nem tennéd fel valahova egy .zip-be? Így elég macerás levadászni. Az a baj,hogy azt se tudom,hogy mi az a zip.Számítógépes tudásommal Gidy felett járok egy osztállyal. De ha tudtok segíteni benne... Hát.... Tömörített, csomagolt fájl. A sok képfájlt beleteszi egyetlen fájlba, és így egy mozdulattal tudod feltölteni valahová (mi meg le). A sima zip-et a Win is tudja. Vagy letöltheted pl. a 7zip programot (ingyenes), és csinálhatod azzal. http://www.7-zip.org/download.htmlAsszony nem tud segíteni? Miss bond megigérte,hogy felrakja.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #379 Dátum: 2009. Október 29. - 18:09:06 » |
|
Én is feltöltöttem a galériámba a jobb képeket. igaz kicsit össze-vissza, nem sikerült még kiismernem Igyekeztem olyanokat, amilyenek másnál nem nagyon szerepelnek, autók, pillanatképek, stb... Sajnos bajban vagyok a sebességgel (nincs túl sok időm és türelmem egyesével töltögetni) és ehez a honlap galériához is analfa béta vagyok (még). Ha valaki tud valami képmegosztó/feltöltő oldalt, ahová tömegesen fel tudom tenni/tölteni a képeket és nem kell 800 adatot megadni a regisztráláshoz, szivesen megcsinálom A galéria használatához van segítség: http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=293.0 Az egyesével feltöltögetés tényleg nem a legjobb játék, de jelenleg ez van. Komplett galéria motort nem cserélnék e miatt (elveszne az összes eddigi kép). Majd ha egyszer milliomos leszek (idő+pénz ), akkor átírom az egészet. Nem lehet valahogy ftp-n +ül? Mindenki belép a saját nickjével és csak a saját dolgaihoz fér hozzá így.Vagy nagy baromságot mondok...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #381 Dátum: 2009. Október 29. - 21:41:10 » |
|
Jó képek,nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #382 Dátum: 2009. Október 29. - 22:30:26 » |
|
Nem vesződtem ilyen tájképes dolgokkal, bár csodaszép volt, de azt mindenki látta Mindenesetre nálam a top képek között kapitány kollégánk szerepel. A babakocsival hegymenetben illetve a laptopos-virslis kép is hatalmas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #383 Dátum: 2009. Október 30. - 00:08:32 » |
|
Igen,a laptop+virsli az igen paranormális
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #386 Dátum: 2009. November 02. - 18:53:41 » |
|
Gidy,a Csabi mikor rakja fel a képeket?Nála van a csoportkép is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #387 Dátum: 2009. November 02. - 19:10:35 » |
|
Gidy,a Csabi mikor rakja fel a képeket?Nála van a csoportkép is.
Most jött meg, ebben a percben, mindjárt megkérdezem. Egyébként Kata, Gábor, Klári, és Ilus is fotózott, ezekből is feltesz majd válogatást. Sőt, Ilus majdnem (?) minden családról is készített emlékfotót. Én már láttam, a gépen már megtalálható, de a fórumra feltenni sajnos nem tudom. Csaba meg nagyon elfoglalt, és van még más dolga is, de igyekszik, azt mondta. Sőt, ha csinál egy saját honlapot (?), akkor onnan letölthető (?) lesz. Szóval türelem, nem tudok segíteni, csak azzal, hogy nógatom. Nehéz apának lenni...Előzetesnek annyit, hogy nagyon sok jó kép lett. Kár, hogy PC-béna vagyok. De talán Klári is tud majd segíteni, ő talán előbb megteszi. Remélem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #388 Dátum: 2009. November 03. - 17:09:51 » |
|
A részedre feltöltött fájlt a következő linkre klikkelve tudod letölteni: Letöltés: 10491025.rar (9.28 MB) A Csaba ezt adta meg, ez a teljes csoportkép. Fogalmam sincs, hogy ettől bejön-e, de amint hazajön rátok úszítom. Nekem bejött...Jók lettek! Nos, itt az igazi lehetőség helyesbítve: http://mammutmail.com/?action=download&sid=4f4bde48fe90053bd0148b64f4b72a23
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 03. - 19:28:03 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #389 Dátum: 2009. November 03. - 22:24:20 » |
|
Tökjó!Köszönjük!És az is hogy a Gábor is rajta van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|