meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #360 Dátum: 2009. Október 28. - 15:20:10 » |
|
Nem tennéd fel valahova egy .zip-be? Így elég macerás levadászni. Az a baj,hogy azt se tudom,hogy mi az a zip.Számítógépes tudásommal Gidy felett járok egy osztállyal. De ha tudtok segíteni benne...
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #361 Dátum: 2009. Október 28. - 15:23:07 » |
|
Nem tennéd fel valahova egy .zip-be? Így elég macerás levadászni. Az a baj,hogy azt se tudom,hogy mi az a zip.Számítógépes tudásommal Gidy felett járok egy osztállyal. De ha tudtok segíteni benne... Akkor már elsős vagy! Én ugyanis nulladikos vagyok csupán.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #362 Dátum: 2009. Október 28. - 15:51:03 » |
|
Azok a naplementés képek eszméletlenül jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #363 Dátum: 2009. Október 28. - 16:03:30 » |
|
Azok a naplementés képek eszméletlenül jók. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #364 Dátum: 2009. Október 28. - 16:20:57 » |
|
Azt kérdezném,hogy majd lenne-e valaki,aki tudna Bagolyon segíteni nekem a ventillátor hozzáféréséhez/kitisztításában?Egyedül nem merek nekilátni,félek,hogy elrontok valamit.Persze ha az időjárás engedi...
Ezt jól megszereltük.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #365 Dátum: 2009. Október 28. - 16:22:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #366 Dátum: 2009. Október 28. - 17:13:14 » |
|
Tehát biztosra mentünk. Nembaj,majd próbálkozok.Jó ez a képriport a weboldalon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning
|
|
« Hozzászólás #367 Dátum: 2009. Október 28. - 19:25:33 » |
|
Én is feltöltöttem a galériámba a jobb képeket. igaz kicsit össze-vissza, nem sikerült még kiismernem Igyekeztem olyanokat, amilyenek másnál nem nagyon szerepelnek, autók, pillanatképek, stb... Sajnos bajban vagyok a sebességgel (nincs túl sok időm és türelmem egyesével töltögetni) és ehez a honlap galériához is analfa béta vagyok (még). Ha valaki tud valami képmegosztó/feltöltő oldalt, ahová tömegesen fel tudom tenni/tölteni a képeket és nem kell 800 adatot megadni a regisztráláshoz, szivesen megcsinálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #368 Dátum: 2009. Október 28. - 19:29:30 » |
|
Én 1,5 óráig próbáltam a galériámba 1 képet feltenni, nem vette! Megint a lassú netkapcsolat... Na majd valakinek eldobom mélben.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #369 Dátum: 2009. Október 28. - 20:04:32 » |
|
Ha gmail-esek vagytok,akkor ott a Picasa Webalbum,a gmail felhasználóival és jelszóval lehet bejelentkezni.2 gigányit lehet feldobni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #370 Dátum: 2009. Október 29. - 09:25:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #371 Dátum: 2009. Október 29. - 10:40:02 » |
|
Ebből állítólag egész sorozat készült, kölkök keresik is! Kinél van még ? Apropó! Más is őrizetlenül hagyta a kameráját? Mert nekem néhány elég furcsa képem is van...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #372 Dátum: 2009. Október 29. - 12:26:33 » |
|
Ebből állítólag egész sorozat készült, kölkök keresik is! Kinél van még ? Apropó! Más is őrizetlenül hagyta a kameráját? Mert nekem néhány elég furcsa képem is van... Igen,én is találtam a kis gépen Lilikutya hátsója és más hasonló jellegű furcsaságokat..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #373 Dátum: 2009. Október 29. - 15:27:56 » |
|
Ebből állítólag egész sorozat készült, kölkök keresik is! Kinél van még ? Apropó! Más is őrizetlenül hagyta a kameráját? Mert nekem néhány elég furcsa képem is van... A kis kölkök elég sokat játszottak a gépekkel, hogy kiével az most fog kiderülni. Máskor jobban vigyázzatok hová teszitek, vagy, ha nem zavar, hogy használták, ne reklamáljatok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #374 Dátum: 2009. Október 29. - 15:42:06 » |
|
Azok a naplementés képek eszméletlenül jók. Köszi. Meg a felhősek, meg a ködösek, meg a .... De miért ilyen kicsi a felbontásuk? "Tőccsétek" fel a galériába is a képeket! (egy részüket )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|