Lacetti klub fórum
2024. December 12. - 16:36:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek:

Fórum Főoldal   Weblap Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 27   Le

Szerző Téma: Bagolyirtás 2009 október 23-24-25  (Megtekintve 98380 alkalommal)
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*
Nem elérhető Nem elérhető

LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)

« Hozzászólás #255 Dátum: 2009. Október 21. - 12:56:38 »

A nőm nyaggat, hogy ugyan azt a szobát "akarjuk", mint amibe tavaly voltunk. 
Jobb 3.
Lehet ilyet kérni?  Zavart
(Vagy az állandóságot szereti, vagy eldugott/elvesztett valamit.  He Vigyorog Vigyorog)

Bocs.
Vette mindenki? Stoczéké a jobb 3.-as! Ez jár a főninek! Ellenvetést nem tűrök! Ha pedig volna, nem vesszük figyelembe! Jobb 3.-as elkelt! Kacsint Vigyorog Oké!
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #256 Dátum: 2009. Október 21. - 12:56:52 »

Mi többet adunk érte!! Vigyorog El fogjuk happolni.Hehhehheehh Vigyorog
Majd a nők megverekszenek érte,mi meg sörrel a kezünkben élvezzük a dolgot Vigyorog Vigyorog
Felidéztük már otthon a sztrapacskát!!
Tőlem lehet mindhárom nap,minden étkezéskor!  Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 21. - 12:59:24 írta akidobos » Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #257 Dátum: 2009. Október 21. - 12:58:23 »

A nőm nyaggat, hogy ugyan azt a szobát "akarjuk", mint amibe tavaly voltunk. 
Jobb 3.
Lehet ilyet kérni?  Zavart
(Vagy az állandóságot szereti, vagy eldugott/elvesztett valamit.  He Vigyorog Vigyorog)

Bocs.
Vette mindenki? Stoczéké a jobb 3.-as! Ez jár a főninek! Ellenvetést nem tűrök! Ha pedig volna, nem vesszük figyelembe! Jobb 3.-as elkelt! Kacsint Vigyorog Oké!
Kösz!
 Puszi Puszi
Naplózva
Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #258 Dátum: 2009. Október 21. - 12:59:39 »

A sztrapacska részemről is lehet fix kaja!  Vigyorog Vigyorog
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #259 Dátum: 2009. Október 21. - 13:01:52 »

Majd a nők megverekszenek érte,mi meg sörrel a kezünkben élvezzük a dolgot Vigyorog Vigyorog
AKIDOBOS! Ti kapjátok a 3 ágyas szobát, úgy hogy nincs mese, nem rugtok labdába Stocz főnuvel szemben. Sárga lap! Kacsint
Naplózva

Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit  hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
Dani
Teljes tag

Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning

« Hozzászólás #260 Dátum: 2009. Október 21. - 13:06:22 »

Remélem a Szombat reggel érkezőket nem éri hátrány és nem kell sátoroznunk Vigyorog
Megnéztem a tavalyi képeket. Már csak 3 nap... Vigyorog
Gidy, egy L-es póló majd lehet, hogy érdekelne!
Naplózva

Stocz
Adminisztrátor
Törzstag

« Hozzászólás #261 Dátum: 2009. Október 21. - 13:09:39 »

Remélem a Szombat reggel érkezőket nem éri hátrány és nem kell sátoroznunk Vigyorog
Megnéztem a tavalyi képeket. Már csak 3 nap... Vigyorog
Gidy, egy L-es póló majd lehet, hogy érdekelne!
Nem kell.
Ha úgy jobban esik, alhattok az autóban is! Vigyorog Vigyorog
Mert mindenütt jó, de legjobb a Lacsiban. Vigyorog
(azért a fürdőt+mellékhelyiséget használhatjátok!  Vigyorog)
Naplózva
Dani
Teljes tag

Lacetti 1.4 Elite WTCC HB + Chip tuning

« Hozzászólás #262 Dátum: 2009. Október 21. - 13:18:45 »

Enni már nem kapunk, mi? Vigyorog
A középső mondatod tetszik, egyet is értek vele, csak nem -10 fokban Vigyorog
Nah ON, mert kikapunk Zavart
Naplózva

akidobos
Ezredes

Hatchback 1.4 Star

« Hozzászólás #263 Dátum: 2009. Október 21. - 13:52:41 »

AKIDOBOS! Ti kapjátok a 3 ágyas szobát, úgy hogy nincs mese, nem rugtok labdába Stocz főnuvel szemben. Sárga lap! Kacsint
Jaj jajj!
Én csak hülyültem!!
Naplózva
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
*

« Hozzászólás #264 Dátum: 2009. Október 21. - 14:53:11 »

Számoltam. Pénteken éjszakára 31-en leszünk, ebből kis gyerek 4, aki 10 éven aluli, ha jól tudom.
Szombaton ehhez újabbak jönnek, így 39-en leszünk, és még mindig 4 a kicsi emberke. Kirekeszteni senkit sem akarunk, de némi rugalmasságot el kell majd viselni. Ez például azt jelentheti, hogy az öttagú családok (Cap, és Kripic) 1-1 négy ágyasban lesznek. A szombat lesz a nehezebb, mert akkor csatlakoznak hozzánk még 8-an, és mind felnőttnek számító. De megoldjuk valahogy, mert meg kell oldani!
Valószínűleg nem lesz hőség sem kint, sem bent. Faház, ne feledjük. Ha valaki nagyon fázós, az nem árt, ha hoz magával plédet, vagy hálózsákot, és persze rétegesen öltözködjön mindenki a szabadban való tartózkodásnál. Esernyőt meg mindenki hozzon, hogy elriasszuk a felhőket, és ne essen! Kocsit se mosson senki, ne kisértsük az ördögöt! Senki ne felejtse el, hogy a szállás csak részben van kifizetve, ehhez jön még a kaja, és az esetleges belépők Hollókőn, és persze a kalandparkba is kell bőven lóvé. Szóval egy munkanap, és két alvás van hátra a nagy Baglyos taliig! Hurrá! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Szalonnát, hagymát, egyebeket szükség szerint hozzatok, ha akartok este tábortűzet, szalonna sütést. Készüljetek jól fel! Kacsint Vigyorog

Gáborral beszéltem, és írtam is neki több még nem tisztázott dologról. Várom válaszát. A lényeg, hogy vár minket szeretettel, és babgulyással! Kacsint Vigyorog
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 21. - 15:12:01 írta ladigidy » Naplózva

meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
*

SW 1,6 elite+

« Hozzászólás #265 Dátum: 2009. Október 21. - 15:51:55 »

Mivel sokan leszünk,sztem aki tud hozzon kempingszéket a biztonság kedvéért. Kacsint
Naplózva

Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #266 Dátum: 2009. Október 21. - 18:13:44 »

Én nem fogom! Hétköznapi koszosan jövök. Vigyorog
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
diablo77
Adminisztrátor
Törzstag

Malibu (Lacetti sedan 1.6 16V Platinum+Radar+LPG)

« Hozzászólás #267 Dátum: 2009. Október 21. - 19:41:09 »

Sajnálattal közlöm, hogy az előzetesen várt időponthoz képest később lesz a nyelvvizsgám, délutánra tették, így nem tudok sajnos menni. Nagyon készültem pedig már rá, (Druszám is egy tréfával Kacsint, vele már közöltem a rossz hírt). A vizsga elvileg 2-kor kezdődik és durván 3-3ésfél órás, így legjobb esetben is csak 6 óra körül tudnék indulni, ami már elég későn van. Holnap azért még beszélek a nyelviskolával (nem erről az időpontról volt szó és csak ma délután kaptam tőlük sms-t), szóval ha mégis megyek akkor jelentkezem. Természetesen a szállás rám eső költségét vállalom, nem szeretném ha énmiattam a többieknek többet kellene fizetniük.

Naplózva
Döme
Ezredes

Daewoo Nubira 1.6 SX Sedan designed by pininfarina

« Hozzászólás #268 Dátum: 2009. Október 21. - 19:45:12 »

Sajnálattal közlöm, hogy az előzetesen várt időponthoz képest később lesz a nyelvvizsgám, délutánra tették, így nem tudok sajnos menni. Nagyon készültem pedig már rá, (Druszám is egy tréfával Kacsint, vele már közöltem a rossz hírt). A vizsga elvileg 2-kor kezdődik és durván 3-3ésfél órás, így legjobb esetben is csak 6 óra körül tudnék indulni, ami már elég későn van. Holnap azért még beszélek a nyelviskolával (nem erről az időpontról volt szó és csak ma délután kaptam tőlük sms-t), szóval ha mégis megyek akkor jelentkezem. Természetesen a szállás rám eső költségét vállalom, nem szeretném ha énmiattam a többieknek többet kellene fizetniük.

Ott van még a vasárnap is!
Naplózva
captainb
Kábelbarát
Törzstag
*

1.6 SW Elite - radarral!

« Hozzászólás #269 Dátum: 2009. Október 21. - 19:51:21 »

Ott van még a vasárnap is!
Az lehet, csak sajnos kb. este 10-re érne Bagolyra...
Naplózva

Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 27   Fel

Ugrás: