akidobos
|
|
« Hozzászólás #165 Dátum: 2009. Október 08. - 20:00:55 » |
|
A pénteki programhoz még ajánlanám,a Szécsény városában lévő Forgách kastély meglátogatását. Szépen felújított, barokk stílusban épült kastély. Nyitvatartás: 10-16-ó. és az utolsó látogatócsoportot 15.30-ó.-ig fogadják.Természetesen csatlakozom hozzátok Hollókőn. A szombati napot,az egynapos látogatók véleményét is figyelembevételével kellene kialakítani. Ne csak kirándulásjellege legyen az egésznek, legyen benne, leüllős ,beszélgetős, ismerkedős, tartam is.
Nekem személy szerint nem feltétlenül fontos, hogy szombat legyen a látogatós nap. Többiek nem tudom, hogy vannak vele. Azon a hétvégén szüleimnél leszünk, Nagybátonyban. Onnan egy köpés a Bagolyirtás. Igaz, akidobos? Hát...Egy jó nagy köpés! A röhej az,hogy légvonalban nincs 10km se,kocsival meg meg kell kerülni a fél Mátrát... Lehet, hogy nem túl szabályos, de van az az erdei út Szorospatak után, egészen Mátaalmásig, aztán tovább - valahol Galyatető és Kékestető között fél úton érsz ki a főútra. Dobsz egy jobbost oszt kész. Jaja,tudom,a kilátó alatt bukkanunk ki valahol.A múltkor mentem Parádsasvárra így,csak fél-szabályosan,mert Szuha felől mentem Almásnak.De amúgy Pásztónak gyorsabb.Meghát családdal..?Meg amúgy is Hollókőn kezdünk.Az meg Pásztó felé tényleg rövidebb Na de elég a chat-ből,mert kimoderálnak..!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 08. - 20:03:19 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #166 Dátum: 2009. Október 08. - 20:15:48 » |
|
Azt hiszen (tuti) csalódni fogsz.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #167 Dátum: 2009. Október 08. - 20:17:31 » |
|
Azt hiszen (tuti) csalódni fogsz. Bizony.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #168 Dátum: 2009. Október 08. - 21:31:55 » |
|
Nyugi Dani,én is HB-s vagyok.És nem HofBrau..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #169 Dátum: 2009. Október 08. - 21:38:28 » |
|
Csak, hogy mindenki tisztában legyen az arányokkal. sedan:1 hb: 3 sw 7 Csak az ottalvósakat számoltam.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #170 Dátum: 2009. Október 08. - 22:13:16 » |
|
Csak, hogy mindenki tisztában legyen az arányokkal. sedan:1 hb: 3 sw 7 Csak az ottalvósakat számoltam. Az a lényeg, hogy mindhárom típus dobogós! Balról a HB, jobbról a sedan, és középen az SW! Mindhárman persze a régi világcsúcson belül!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #173 Dátum: 2009. Október 09. - 09:46:05 » |
|
A pénteki programhoz még ajánlanám,a Szécsény városában lévő Forgách kastély meglátogatását. Szépen felújított, barokk stílusban épült kastély. Nyitvatartás: 10-16-ó. és az utolsó látogatócsoportot 15.30-ó.-ig fogadják.Természetesen csatlakozom hozzátok Hollókőn. A szombati napot,az egynapos látogatók véleményét is figyelembevételével kellene kialakítani. Ne csak kirándulásjellege legyen az egésznek, legyen benne, leüllős ,beszélgetős, ismerkedős, tartam is.
Nekem személy szerint nem feltétlenül fontos, hogy szombat legyen a látogatós nap. Többiek nem tudom, hogy vannak vele. Azon a hétvégén szüleimnél leszünk, Nagybátonyban. Onnan egy köpés a Bagolyirtás. Igaz, akidobos? Hát...Egy jó nagy köpés! A röhej az,hogy légvonalban nincs 10km se,kocsival meg meg kell kerülni a fél Mátrát... Lehet, hogy nem túl szabályos, de van az az erdei út Szorospatak után, egészen Mátaalmásig, aztán tovább - valahol Galyatető és Kékestető között fél úton érsz ki a főútra. Dobsz egy jobbost oszt kész. Jaja,tudom,a kilátó alatt bukkanunk ki valahol.A múltkor mentem Parádsasvárra így,csak fél-szabályosan,mert Szuha felől mentem Almásnak.De amúgy Pásztónak gyorsabb.Meghát családdal..?Meg amúgy is Hollókőn kezdünk.Az meg Pásztó felé tényleg rövidebb Na de elég a chat-ből,mert kimoderálnak..! Moderálom magam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #174 Dátum: 2009. Október 10. - 09:15:02 » |
|
A csacsogást áthelyeztem a Törzsasztalba, az érintettek ott megtalálják! A többit tudjátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #175 Dátum: 2009. Október 11. - 18:22:55 » |
|
Na egy kis időjárás előrejelzés a talira: http://koponyeg.hu/
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #176 Dátum: 2009. Október 11. - 21:52:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #177 Dátum: 2009. Október 12. - 09:23:41 » |
|
Én most tetettem fel. De inkább: http://www.metnet.hu/ és a hosszútávú: http://www.metnet.hu/?m=fc2A jövőhét vége még nagyon messze van időjárásilag.Kb. 5-7 napig lehet ellátni a mai technológiával (a magyar met. technika is világszínvonalú!).Aki énnél távolabbit mond,azt fenntartással fogadjátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #178 Dátum: 2009. Október 12. - 14:09:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #179 Dátum: 2009. Október 12. - 16:32:51 » |
|
Ha meg igen, akkor csak lesz valakinél HP.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|