Jopek
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 18:25:26 » |
|
Bagolyirtás. Október 23.-25. Hosszú hétvégére jelentkezem, X fővel:
1: LadiGidy 6, vagy 7 fővel (remélhetőleg! De minimum 5-en!) 2: Stocz (3-4 Ez majd még kialakul, de a lényegen nem változtat) 3: diablo77 4: kripic - összesen 5 fő (Úgyhogy Ladlac, a kutyu megőrzését nem vállalom ) 5: Jani 3 fő (kb. 80%) 6: meatloaf kb. 2fő (még nem 100%) 7.:Akidobos 3 fővel. 8: Jopek 3 fő (most már 99.9%) 9: CaptainB 5 fő (ha utazásomat 27-ről nem hozzák előrébb)
Szállás igénybevétele nélkül:
1:CDX+1fő 2: LadLac + 4 fő ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 11:13:30 » |
|
Bagolyirtás. Október 23.-25. Hosszú hétvégére jelentkezem, X fővel:
1: LadiGidy 6, vagy 7 fővel (remélhetőleg! De minimum 5-en!) 2: Stocz (4) 3: diablo77 4: kripic - összesen 5 fő (Úgyhogy Ladlac, a kutyu megőrzését nem vállalom ) 5: Jani 3 fő (kb. 80%) 6: meatloaf kb. 2fő (még nem 100%) 7.:Akidobos 3 fővel. 8: Jopek 3 fő (most már 99.9%) 9: CaptainB 5 fő (ha utazásomat 27-ről nem hozzák előrébb)
Szállás igénybevétele nélkül:
1:CDX+1fő 2: LadLac + 4 fő ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 18:24:30 » |
|
Bízva, hogy nem hagytok cserben, lekötöttem a Baglyot a klubnak! Kaját pedig majd megbeszéljük előtte. Pénteken vacsorával kezdjük!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 19:07:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 19:13:42 » |
|
Sajnos nekem nem jó, Azon a hétvégén Bagolyírtáson leszek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 19:19:01 » |
|
Most kéne kiszúrni ezzel a Víziállattal. Aki nem jön Bagolyra, az jelentkezzen be Cápánál, és, ha nem teljesíti a hirdetését, akkor be kell perelni, és akkor neki annyi. Egyébként Cápa, Te kinek a pártján vagy? Szakítást akarsz a klubon belül? Nem hagyjuk magunkat! Akváriumba a Cápával!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 20:29:06 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 09. - 20:31:09 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2009. Szeptember 10. - 07:18:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2009. Szeptember 10. - 13:35:40 » |
|
Most kéne kiszúrni ezzel a Víziállattal. Aki nem jön Bagolyra, az jelentkezzen be Cápánál, és, ha nem teljesíti a hirdetését, akkor be kell perelni, és akkor neki annyi. Egyébként Cápa, Te kinek a pártján vagy? Szakítást akarsz a klubon belül? Nem hagyjuk magunkat! Akváriumba a Cápával! Nemáá akváriumba! Ott sínylődne szegény a szűk térben, bezárva. Bográcsba, tűz fölé, hogy ne fázzon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2009. Szeptember 10. - 13:39:00 » |
|
Most kéne kiszúrni ezzel a Víziállattal. Aki nem jön Bagolyra, az jelentkezzen be Cápánál, és, ha nem teljesíti a hirdetését, akkor be kell perelni, és akkor neki annyi. Egyébként Cápa, Te kinek a pártján vagy? Szakítást akarsz a klubon belül? Nem hagyjuk magunkat! Akváriumba a Cápával! Nemáá akváriumba! Ott sínylődne szegény a szűk térben, bezárva. Bográcsba, tűz fölé, hogy ne fázzon! Hurrá! Kérjünk Cápa- uszonylevest! Jól megpaprikázzuk, hogy csípje, csípjen! Meg tudom érteni a kannibálokat már. Inkább megenni, mint elviselni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 20:26:49 » |
|
Csak azt árulja el nekem valaki, hogy mi olyan fene extra a tengerpartban?!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 20:37:45 » |
|
Csak azt árulja el nekem valaki, hogy mi olyan fene extra a tengerpartban?! Mert onnan csak a cápa uszonyát lehet látni, hallani, olvasni nem lehet, az is elég belőle!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2009. Szeptember 11. - 21:48:02 » |
|
Csak azt árulja el nekem valaki, hogy mi olyan fene extra a tengerpartban?! Fogalmam sincs...én pl. a Balatonra jövő nyaralókat nem értem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #89 Dátum: 2009. Szeptember 12. - 07:23:22 » |
|
Csak azt árulja el nekem valaki, hogy mi olyan fene extra a tengerpartban?! A "kapitányi híd"-ról nézve unalmas a tengerpart... De amikor a homokon sétálsz és a vízben pancsolsz... !!! Ezért kell menni Bagolyra, ott nincs tenger, csak tengeri...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
|