diablo77
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 21:35:39 » |
|
Ezt a pénz elosztást át kélne gondolni. Például Diablo egyedül fog fizetni egy négy ágyas szobát, ha úgy jönne ki a létszám? Remélem nem. Ráadásul lehet hogy csak szombaton tudok csatlakozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 21:47:57 » |
|
Ezt a pénz elosztást át kéne gondolni. Például Diablo egyedül fog fizetni egy négy ágyas szobát, ha úgy jönne ki a létszám? Hát ha egyedül alszik benne. De ha lányos szoba,akkor örömmel fizeti majd. Dobjatok már meg egy linkkel, hogy hol is van ez a hotel a Mátrában! Amit én találok, az "csak" 29 fős 2 csillagos szálló. Ja, ha 4 ágyas a szoba, akkor szerintem mindegy, hogy Armandot minek tekintik, nem? Apa! A lefoglalás várhat még? Mert pl. Jani és még ketten sem 100 %-k és diablo is később jön. Nehogy elkapkodd!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 05. - 22:25:29 írta captainb »
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 07:21:04 » |
|
... Dobjatok már meg egy linkkel, hogy hol is van ez a hotel a Mátrában! Amit én találok, az "csak" 29 fős 2 csillagos szálló.
http://www.ket-oroszlan.eu/ (14 hozzászólással előbbről kimásolva... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 11:05:59 » |
|
Ez a kirándulás minket is érdekelne, 4 vagy 5 fővel. Csak még nem tudjuk a pontos menetrendünket.(ügyelet stb.).Legalább ott lenne egy kis időm dumálni veletek, mert most a nyáron még aludni sem nagyon maradt időnk.Hiába a szezon az szent.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 12:24:15 » |
|
Ezt a pénz elosztást át kéne gondolni. Például Diablo egyedül fog fizetni egy négy ágyas szobát, ha úgy jönne ki a létszám? Ne aggódj Diablo miatt, ő a leggazdagabb! Amúgy meg lesznek a szobákkal variációk biztosan. Meg fogjuk oldani a dolgot. Ezeket csak, mint logikus dolgokat írtam le, így jött ki a 70 ezer. De a szobák elosztását mi fogjuk csinálni, tehát rajtunk múlik, hogy mindenkinek e kedvébe járjunk. Azt azért nem kívánhatjátok, hogy mindenkinek külön szobája legyen. Nyilván a családok együtt lesznek, és Diablo vagy megnősül addigra, vagy együtt alszik valakikkel, például a Csabával, volt már ilyen Csopakon. De lehet ifjúsági szoba is, szóval megoldjuk. De azért, ha remélhetőleg jó sokan összejövünk, akkor ne a szoba elosztás miatt maradjon ki valaki a buliból. Amikor már teljesen végleges a létszám, akkor közösen megoldjuk a kérdést, én legalábbis bízom benne!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 12:27:44 » |
|
Ez a kirándulás minket is érdekelne, 4 vagy 5 fővel. Csak még nem tudjuk a pontos menetrendünket.(ügyelet stb.).Legalább ott lenne egy kis időm dumálni veletek, mert most a nyáron még aludni sem nagyon maradt időnk.Hiába a szezon az szent.
Kedves újra előjött barátunk, MNT! Akidobos pontos koordinátak tud adni, meg Diablo is, ha van már GPS-ed. Ha nem, akkor a térképen is megtalálod, Pásztótól Galyatető felé kell menni, és az országút mellett van, ki van táblázva. Nézd meg a honlapját! Jó lenne, ha tudnátok jönni! http://www.ket-oroszlan.eu/ (14 hozzászólással előbbről kimásolva... Kacsint Kacsint Kacsint)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 15:03:19 » |
|
... Dobjatok már meg egy linkkel, hogy hol is van ez a hotel a Mátrában! Amit én találok, az "csak" 29 fős 2 csillagos szálló.
http://www.ket-oroszlan.eu/ (14 hozzászólással előbbről kimásolva... ) Lehet hülyeséget kérdezek, de ezt a kordinátaformátumot hogy kell érteni? ° és a többi ' ? http://www.ket-oroszlan.eu/index.php?tn=gps&tip=tart_statikus
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 15:17:41 » |
|
Szezonfüggő?!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 16:43:30 » |
|
Még egy technikai kérdés. Ez ugye faház. De októberben már hideg van. Armand sajnos megfázós, fülére érzékeny. Fűtés van- e?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 16:56:24 » |
|
Még egy technikai kérdés. Ez ugye faház. De októberben már hideg van. Armand sajnos megfázós, fülére érzékeny. Fűtés van- e?
Természetesen van fűtés! Van paplan is, meg minden! Nem a szabad ég alatt alszunk majd. Voltam ott már télen is, mégis élek! Sőt a fagyos nejem is kibírta, pedig az nagy szó! Persze a házon kívüli programokhoz jól fel kell majd öltözni, az valószínű. Ne aggódj már annyira!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 17:45:11 » |
|
Természetesen van fűtés! Van paplan is, meg minden! Nem a szabad ég alatt alszunk majd. Voltam ott már télen is, mégis élek! Sőt a fagyos nejem is kibírta, pedig az nagy szó! Persze a házon kívüli programokhoz jól fel kell majd öltözni, az valószínű. Ne aggódj már annyira! De, had aggódjak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 19:25:16 » |
|
Kimaradt a pont. 47.xxxxxx és 19.xxxxxxxx Több koordinátaformátum van, az IGO kezeli mindegyiket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 05:29:13 » |
|
Kimaradt a pont. 47.xxxxxx és 19.xxxxxxxx Több koordinátaformátum van, az IGO kezeli mindegyiket. OK, azért kérdem. Nem mindegy, hogy ° és ' és " ami kimaradt, vagy ° és tized, század, ezred.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 20:41:58 » |
|
Elnézést,most nézm,lehet,hogy félreérthetően írtam.Szóval én+2fő-t jelent az Akidobos 3fővel című sor. Összesen 3 fő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 12:45:35 » |
|
Elnézést,most nézm,lehet,hogy félreérthetően írtam.Szóval én+2fő-t jelent az Akidobos 3fővel című sor. Összesen 3 fő. Tudtam! Anya, apa, és a gyerek. Emlékszem még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|