Számoltam. Pénteken éjszakára 31-en leszünk, ebből kis gyerek 4, aki 10 éven aluli, ha jól tudom.
Szombaton ehhez újabbak jönnek, így 39-en leszünk, és még mindig 4 a kicsi emberke. Kirekeszteni senkit sem akarunk, de némi rugalmasságot el kell majd viselni. Ez például azt jelentheti, hogy az öttagú családok (Cap, és Kripic) 1-1 négy ágyasban lesznek. A szombat lesz a nehezebb, mert akkor csatlakoznak hozzánk még 8-an, és mind felnőttnek számító. De megoldjuk valahogy, mert meg kell oldani!
Valószínűleg nem lesz hőség sem kint, sem bent. Faház, ne feledjük. Ha valaki nagyon fázós, az nem árt, ha hoz magával plédet, vagy hálózsákot, és persze rétegesen öltözködjön mindenki a szabadban való tartózkodásnál. Esernyőt meg mindenki hozzon, hogy elriasszuk a felhőket, és ne essen! Kocsit se mosson senki, ne kisértsük az ördögöt! Senki ne felejtse el, hogy a szállás csak részben van kifizetve, ehhez jön még a kaja, és az esetleges belépők Hollókőn, és persze a kalandparkba is kell bőven lóvé. Szóval egy munkanap, és két alvás van hátra a nagy Baglyos taliig! Hurrá!
Szalonnát, hagymát, egyebeket szükség szerint hozzatok, ha akartok este tábortűzet, szalonna sütést. Készüljetek jól fel!
Gáborral beszéltem, és írtam is neki több még nem tisztázott dologról. Várom válaszát. A lényeg, hogy vár minket szeretettel, és babgulyással!