|
tattoo
|
|
« Hozzászólás #1246 Dátum: 2012. Június 26. - 07:40:30 » |
|
Próbáltam frissíteni a profil képemet,de azon kívül,hogy a régit kitöröltem,az ujjat nem tudom feltölteni...se firefox-al,se explorerrel....ez miért van?
|
|
|
Naplózva
|
120-al fullra pakolva normál tempoval 6.8L/100----Padlóig nyomva-széttaposva 9L/100
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1247 Dátum: 2012. Július 02. - 17:09:54 » |
|
Próbáltam frissíteni a profil képemet,de azon kívül,hogy a régit kitöröltem,az ujjat nem tudom feltölteni...se firefox-al,se explorerrel....ez miért van? Valóban van valami gond. Ahogy időm engedi nézem/javítom. Hibaüzenet volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1248 Dátum: 2012. Július 22. - 07:45:39 » |
|
Avatar történet javítva. Ha valakinél most sem működik jelezze.
Más. Fel lettek szabadítva a képkvóták azoknál akik töltöttek fel a galériába olyan képeket amik később át lettek helyezve a közösbe. (Magyarán a közösbe átemelt képeik nem terhelik a saját kvótájukat).
Akinél ez nem így történt szintén jelezze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #1249 Dátum: 2012. Augusztus 26. - 17:07:22 » |
|
Néha ha frissítem az oldalt, felugrik egy ablak, amiben felhasználónevet és jelszót kellene megadni, valami mobilecodes.nokia.com címnek. Ez a jelenség csak itt tapasztalható. Most elfelejtettem screenshotot csinálni, ha megint előjön készítek egyet. Gondoltam jelzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1250 Dátum: 2012. Augusztus 26. - 18:28:54 » |
|
Néha ha frissítem az oldalt, felugrik egy ablak, amiben felhasználónevet és jelszót kellene megadni, valami mobilecodes.nokia.com címnek. Ez a jelenség csak itt tapasztalható. Most elfelejtettem screenshotot csinálni, ha megint előjön készítek egyet. Gondoltam jelzem.
Az előbb nekem is csinálta. Eddig sosem, pedig ma is többször fent voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1251 Dátum: 2012. Augusztus 26. - 18:52:13 » |
|
Az előbb nekem is csinálta. Eddig sosem, pedig ma is többször fent voltam. Nálam is csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1252 Dátum: 2012. Augusztus 26. - 20:05:03 » |
|
Az előbb nekem is csinálta. Eddig sosem, pedig ma is többször fent voltam. Nálam is csinálja. És nálam is. Yeti, elrontottál valamit.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1255 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 15:09:57 » |
|
Ma én is találkoztam vele.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1256 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 17:33:49 » |
|
1 perce nálam is jelentkezett
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1257 Dátum: 2012. Augusztus 27. - 18:37:21 » |
|
1 perce nálam is jelentkezett Nálam egyenlöre még nem jelentkezett.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1258 Dátum: 2012. Augusztus 28. - 08:55:17 » |
|
OK, utánanézek a dolognak.
Ez sajnos se gyors, se egyszerű nem lesz. AZ ILYEN-ÉS EHHEZ HASONLÓ - ABLAKOKBA TERMÉSZETESEN SENKI NE ADJA MEG AZ ADATAIT! AKI ESETLEG MÉGIS MEGTETTE EZT AZ SÜRGŐSEN VÁLTOZTASSON JELSZÓT!
Addig türelmet és óvatosságot kérek mindenkitől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1259 Dátum: 2012. Augusztus 31. - 13:25:50 » |
|
Jelentkezett azóta valakinél a fenti ablak?
Nálam nem volt egyszer sem, nyomát sem látom a letöltött adatokban. Valaki linkelt be a fenti oldalról valamit? Képet, QR kódot, stb.? (nem feltétlen most, akár régebben. Pl. a profil infókhoz.)
Én erre tippelek. Aztán vmilyen hiba folytán a szerverük azonosítást kér(t). Ez jelent meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|