R*R
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007. Szeptember 27. - 16:16:33 » |
|
Igen így van! Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007. Szeptember 28. - 11:15:38 » |
|
Jaa! Mondtam én, hogy nem értettem, hogy miről van szó. Ja ja. Az ilyen fotósorozatokat talán célszerűbb feltölteni a weblap galériájába. Terveim között szerepel, hogy a képripotok kategóriába beleteszek egy szerelős képekkel foglalkozó részt. Ide mindenki elküldhetné azokat a képeit, (pl. ez a direktszűrős cucc, EGR lezárás, magnó ki-be szerelés) amik segíthetnének a többieknek egy-két izgalmasabb szerelésben. Mondjuk a Nexiás sztori is azért van fent. Lacettis külső tükör szerelés még nem volt. Nekem is vár 1-2 ilyen szerelős történet feltöltésre, de az elmúlt időben máson dolgoztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz946cs
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007. Szeptember 29. - 06:21:54 » |
|
Terveim között szerepel, hogy a képripotok kategóriába beleteszek egy szerelős képekkel foglalkozó részt. Ide mindenki elküldhetné azokat a képeit, (pl. ez a direktszűrős cucc, EGR lezárás, magnó ki-be szerelés) amik segíthetnének a többieknek egy-két izgalmasabb szerelésben. Mondjuk a Nexiás sztori is azért van fent. Lacettis külső tükör szerelés még nem volt. Nekem is vár 1-2 ilyen szerelős történet feltöltésre, de az elmúlt időben máson dolgoztam. [/quote]
Nagyon jó ötlet. Gratulálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007. Október 01. - 20:35:07 » |
|
A galériához való feltöltésre lehetne csinálni egy kis kezelési útmutatót. Legalábbis nekem kicsit elsőre komplikált... ill még most sem értek pár dolgot Csináltam galériát, feltöltöttem képeket, majd a Galériámnál bepipáltam a közzétételt...Innentől kezdve nem találom ezt a könyvtáram, csak a képeket Valamint ha megnézném azokat, akkor hibát ír ki. Szval jó lenne valami kis egyszerű leírás, hogy mi mire való, ill. milyen képméretekkel lehet dolgozni. Uff
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2007. Október 02. - 14:46:36 » |
|
Gond orvosolva. A "leírás" ott van legfelül: "hozz létre egy galériát..." Eddig még nem volt vele gond, ha másnál is probléma lesz, akkor írok bővebbet. Jók a képek, kösz mindenki nevében. Egy kis leírás sem ártana a legizgibb részről: a borítást hogyan lehet sérülés nélkül leszedni? Bár ahogy nézem, Neked digit klímás az autód. Ott nem kell a bowdeneket kiakasztani. Üdv: Stocz u.i.: valószinűleg a galéria motorja vagy az adatbázis "csuklott" egyet, és az okozta a gondot. Így többször végiggondolva a dolgot sem látok más eshetőséget. Magyarán, Te jól csináltál mindent.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. Október 02. - 18:39:17 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2007. Október 02. - 19:32:00 » |
|
Volna 1 ötletem.Mi lenne, ha létrehoznánk(nál kedves Stocz azt hiszem ez a Te asztalod) valamilyen táblázat szerűséget amelyben össze lehetne gyűjteni a gari idő alatt végzett javításokat oly módon,hogy bárki beleírhatná ami vele és autójával történt dolgokat és elégedettséget. Gondolom ez nagyban segítené a tipushibákról és szer vízekről kialakítható képet is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2007. Október 03. - 06:53:19 » |
|
Volna 1 ötletem.Mi lenne, ha létrehoznánk(nál kedves Stocz azt hiszem ez a Te asztalod) valamilyen táblázat szerűséget amelyben össze lehetne gyűjteni a gari idő alatt végzett javításokat oly módon,hogy bárki beleírhatná ami vele és autójával történt dolgokat és elégedettséget. Gondolom ez nagyban segítené a tipushibákról és szer vízekről kialakítható képet is.
Ez egy nagyon jó ötlet, támagatom Én is!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2007. Október 03. - 10:35:54 » |
|
Van egy kis motorhiba: Ha mondjuk adataiddal dolgozol vagy akár a galériára kattintasz azon belul egy képre megjelenik egy második fő menűsor a weboldalon. Ugyanazok a menűpontok más designal. Valahol bennemaradt a kódban nézd majd meg
|
|
|
Naplózva
|
"De sagittis Hungarorum libera nos, Domine!"
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007. Október 03. - 10:40:42 » |
|
Belekuksiztunk a kódba és szerintünk ez a kódrész nem kell. Topnavi id vel van meg submenu id vel ami megeggyezik:
<div id="submenu"> <ul> <li><a href='index.php?option=com_frontpage&Itemid=1' >Kezdőlap</a></li><li><a href='index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=32' >Típushibák</a></li><li><a href='index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=35' >Pozitívumok</a></li><li><a href='index.php?option=com_content&task=section&id=4&Itemid=33' >Hírek</a></li><li><a href='index.php?option=com_weblinks&Itemid=34' >Linkek</a></li><li><a href='index.php?option=com_content&task=category§ionid=5&id=23&Itemid=39' >Tippek-trükkök</a></li><li><a href='index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47' >Galéria</a></li><li><a href='index.php?option=com_smf&Itemid=45' >Fórum</a></li> </ul> </div>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2007. Október 03. - 10:47:01 » |
|
Van még egy fölös rész is benne: <div id="submenu"> <ul> </ul> </div> Ez nem csinál semmit ez a kódrész ki lehet venni. De sok egyéb validitási hiba van benne, amitől müxik az oldal csak nem akadálymentes, magyarán nem szabványos. Szerintem priviben megbeszélgetjük oks ha érdekel? Transistional xhtml -t akartál írni de a kódja helyenként csak 4.0 html re sikeredik De haladsz a jó úton, már csak a Dreaweavert kellene elhagyni és akkor sokkal hamarabb megy a tanulás is Nekünk tökéletesen megfelel amugy és használható. Remélem nem voltam bántó az építő kritikával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2007. Október 05. - 17:38:20 » |
|
Az említett hibát én is észrevettem, de mivel az oldal működését nem befolyásolta (eltekintve a szépséghibától) eddig nem foglalkoztam vele. A sablont nem én írtam (csak formálgattam), így a fenti hibát okozó gondot is nehezebb megkeresni. Majd idővel beleásom magam ismét a kódjába, de jelenleg másra kell az idő. Sértődés nincs (részemről).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeZe1974
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2007. Október 05. - 20:12:53 » |
|
Ezért irtam mit kell kitörölni Csak segíteni szeretnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2007. Október 06. - 11:07:20 » |
|
Értem én, és köszönöm is a segítséget. A dolog azért nehezebb egy hangyányival, mert ti a HTML kódot látjátok, és az abban lévő hibát. A javításhoz viszont meg kell keresnem az n db. PHP fájlban, hogy hol ismétli rá ezt a kódot. Biztos, hogy egy olyan profi embernek, aki napi 8-10 órát ezzel tölt el, ez gyorsan menne, nekem egy kicsit melósabb, gondolkodósabb a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2007. Október 06. - 19:00:24 » |
|
Haho! Ötletem: Ha valaki tudna adni egy e-mail cimet a Lacetti Klub-nak, akkor küldenék neki egy IWIW-es meghívót, és arra aki akar bejelentkezhetne, amennyíben személyesebb kapcsolatot is akat a tagtársakkal. Cápa már tett erre javaslatot a számára /és számomra pláne!/ egyéb msn?, stb helyett ez szerepelne az adatlapunkon. Tehát mível már tudjátok, hogy PC-béna vagyok, segítsetek ebben. Szerintem jó lenne pluszba az IWIW, és Cápa másik ünnepekkel kapcsolatos észrevételét is nagyon támogatom, ne a hülye amcsi ünnepek legyenek a naptárban, hanem a magyarok, és a tagok személyes ünnepei. Persze a tagi dátumok fakultativak lennének. Várom a hozzászólásokat. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2007. Október 06. - 19:03:07 » |
|
Haho! Ötletem: Ha valaki tudna adni egy e-mail cimet a Lacetti Klub-nak, akkor küldenék neki egy IWIW-es meghívót, és arra aki akar bejelentkezhetne, amennyíben személyesebb kapcsolatot is akat a tagtársakkal. Cápa már tett erre javaslatot a számára /és számomra pláne!/ egyéb msn?, stb helyett ez szerepelne az adatlapunkon. Tehát mível már tudjátok, hogy PC-béna vagyok, segítsetek ebben. Szerintem jó lenne pluszba az IWIW, és Cápa másik ünnepekkel kapcsolatos észrevételét is nagyon támogatom, ne a hülye amcsi ünnepek legyenek a naptárban, hanem a magyarok, és a tagok személyes ünnepei. Persze a tagi dátumok fakultativak lennének. Várom a hozzászólásokat. Üdv: LadiGidy
Ha jól tudom a mail cím: lacetti-klub@extra.huAz IWIWes dolgot támogatom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|