Stocz
|
|
« Hozzászólás #240 Dátum: 2008. Január 09. - 12:30:46 » |
|
Köszönöm kedves szavaid.
Igyekszem nem csalódást okozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #241 Dátum: 2008. Január 13. - 14:14:34 » |
|
Stocz CarBoss!Nem lenne lehetőség kicsit kitolni a feltölthető képek méretét? Persze nem gigákra gondolok, De he fel akarok tenni 3 képet, 6X kell butítanom, hogy felmenjen! Van, mikor sokat számít a pixel, pl. ha szerelési útmutatóként próbáljuk szemléltetni a fotót! Többszörös nagyítás után meg tudjuk, mi az eredmény! Vagy ennyire korlátozott a tárhelyünk mérete? Mert akkor visszatérünk a régi témához, beszállunk!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #242 Dátum: 2008. Január 13. - 14:26:31 » |
|
Mi nem férünk hozzá ahhoz, ahova ezeket tetted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #243 Dátum: 2008. Január 13. - 15:26:42 » |
|
Nem, ti nem fértek hozzá, ez az én kiváltságom.
A feltölthető képek méretét nem akarom felemelni. A szerelős képeknek van a galériában helye, a nagyobb méret oda mehet.
Az eljárás a következő (ha van olyan képed vagy képsorozatod, amit érdemesnek tartasz megosztani a tagsággal): 1- Nyitsz a saját galériádban egy új galériát a képsorra jellemző névvel (pl. anyós eltávolítása az ülésből pajszer segítségével) 2 - ide feltöltöd a képeket, kitöltöd a magyarázatokat hozzájuk 3 - írsz nekem egy PÜ-t, hogy ezt és ezt a galériádat emeljem át a szerelős galériába 4 - átemelés után a hozzászólásodban javítod a galéria helyét (link)
Az ok: Szerelős képeknek sokszor vehetjük hasznát. Ha minden esetben, amikor valakinek segítségre van szüksége egy adott témában újra feltöltjük az adott képet, akkor az valóban (értelmetlenül) enné a tárhelyet. Ha mindíg vissza kellene keresni, hogy "melyik hozzászóláshoz is csatoltam?" az elég macerás lenne. A galériában viszont mingíg gyorsan, egyszerűen megtalálható (remélem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #244 Dátum: 2008. Január 13. - 16:11:15 » |
|
Az IWIW-es linkek javítva lettek, hogy ne a kereső oldalra, hanem az adott tag adatlapjára mutasson.
A helyes működéshez mindenkinek javítania kell az IWIW-es azonosítójának adatát az itteni adatlapon. Az IWIW-es UserID-t kell beírni. Ezt úgy tudod meg, hogy az IWIW-en felmész a saját adatlapodra, és a böngésző címsorában megnézed. A mellékelt képen(IWIWmagy.jpg) bekarikázott számsort (a sajátodat, nem az enyémet!!!) kell az itteni adatlapodra beírni (IWIWmagy2.jpg).
Utána próbáld ki, hogy helyesen működik-e!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #245 Dátum: 2008. Január 13. - 16:13:57 » |
|
Nyitsz a saját galériádban egy új galériát a képsorra jellemző névvel (pl. anyós eltávolítása az ülésből pajszer segítségével)
Naaaaaaaaa! Csak egy picit! Mondjuk fél megára! Valaki segítsen már!!!Az a 128/192 nagyon kevés! Sírok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #246 Dátum: 2008. Január 13. - 16:20:25 » |
|
Nem-nem. Van fiam is. Én vagyok a kőszívű ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #247 Dátum: 2008. Január 13. - 16:22:03 » |
|
Nem-nem. Van fiam is. Én vagyok a kőszívű ember. Majd jön ám a felmentősereg, csak várd ki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #248 Dátum: 2008. Január 13. - 16:25:03 » |
|
Az IWIW-es linkek javítva lettek, hogy ne a kereső oldalra, hanem az adott tag adatlapjára mutasson.
A helyes működéshez mindenkinek javítania kell az IWIW-es azonosítójának adatát az itteni adatlapon. Az IWIW-es UserID-t kell beírni. Ezt úgy tudod meg, hogy az IWIW-en felmész a saját adatlapodra, és a böngésző címsorában megnézed. A mellékelt képen(IWIWmagy.jpg) bekarikázott számsort (a sajátodat, nem az enyémet!!!) kell az itteni adatlapodra beírni (IWIWmagy2.jpg).
Utána próbáld ki, hogy helyesen működik-e!
Stocz!Te zseni vagy! Műxik! De azt is tegyük hozzá, hogy a user ID-t csak más fiókjából látod! Nem? Ha tévedtem bocs, de nagyon nem merültem bele, így egyszerűbb volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #249 Dátum: 2008. Január 13. - 20:24:25 » |
|
Én látom a sajátomból is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #250 Dátum: 2008. Január 19. - 20:05:25 » |
|
Stocz Cartárs! Beszéltél Várna15-el ? Mondtam neki, vegye fel veled a kapcsolatot, ha be szeretne kerülni a kedvezményes vásárlási lehetőségek közé. Üdv
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #251 Dátum: 2008. Január 20. - 09:21:19 » |
|
Szia! Nálam nem jelentkezett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #252 Dátum: 2008. Január 20. - 10:21:13 » |
|
Szia! Nálam nem jelentkezett.
Értem. Látom be is regelt 4-szer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #253 Dátum: 2008. Január 29. - 18:44:25 » |
|
Segítség!!! Nem szeretnék "irógép" lenni!!!! Jó nekem a "vén Róka", azt már úgy megszoktam. Moderátor, adminisztrátor urak segitsetek!!! S.O.S.! /persze, csak ha van rá lehetőség... /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #254 Dátum: 2008. Január 30. - 14:37:22 » |
|
Kívánságod teljesült.
|
|
|