captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1170 Dátum: 2011. Március 27. - 13:42:25 » |
|
Akkor megint feldobom a szokásos kérdést:
Nekünk kell állítanunk az időt, vagy Stocz központilag megoldja? Nálam fórumidőnek még mindig a téli idő van kiírva.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1171 Dátum: 2011. Március 27. - 14:09:48 » |
|
Nekünk kell állítanunk az időt, vagy Stocz központilag megoldja? Nálam fórumidőnek még mindig a téli idő van kiírva.
"Szerintem" ha jön a Föni, tuti megoldja. A TV-k EPG-je sem jó ma még...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1172 Dátum: 2011. Március 27. - 14:17:43 » |
|
"Szerintem" ha jön a Föni, tuti megoldja. A TV-k EPG-je sem jó ma még... Nekem jó az EPG, már reggel a Forma1-nél jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1173 Dátum: 2011. Március 27. - 19:05:52 » |
|
Mindig én szoktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1174 Dátum: 2011. április 06. - 16:53:17 » |
|
Azt hiszem Cápa elfoglaltsága miatt kellene még egy moderátor. Javasolnám diablo77 cartársat, ami ellen ő kézzel- lábbal fog tiltakozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1175 Dátum: 2011. április 07. - 17:12:51 » |
|
Bennem is felmerült, hogy pótolni kell Cápát. Mondjuk nem jelöléses alapon gondoltam, hanem ahogy más fórumokon is működik: a jelenlegi aktív moderátorok hívják meg az új tagot.
Beszélünk még róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1176 Dátum: 2011. április 07. - 23:22:38 » |
|
Bennem is felmerült, hogy pótolni kell Cápát. Mondjuk nem jelöléses alapon gondoltam, hanem ahogy más fórumokon is működik: a jelenlegi aktív moderátorok hívják meg az új tagot.
Beszélünk még róla.
Oké, no de így párezer hozzászólással a hátam mögött, talán mégis lehetne kivételt tenni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1177 Dátum: 2011. április 08. - 14:15:59 » |
|
Beszélünk még róla.
Oké, no de így párezer hozzászólással a hátam mögött, talán mégis lehetne kivételt tenni... Jó, hogy ilyen türelemmel vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1178 Dátum: 2011. április 08. - 15:09:56 » |
|
Beszélünk még róla.
Oké, no de így párezer hozzászólással a hátam mögött, talán mégis lehetne kivételt tenni... Jó, hogy ilyen türelemmel vagy. Türelemmel? Én csak javasolni mertem valakit. Az csak nem baj?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #1179 Dátum: 2011. április 08. - 18:40:43 » |
|
Beszélünk még róla.
Oké, no de így párezer hozzászólással a hátam mögött, talán mégis lehetne kivételt tenni... Jó, hogy ilyen türelemmel vagy. Türelemmel? Én csak javasolni mertem valakit. Az csak nem baj? Tudod mit? Tényleg nem vagy türelmetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1180 Dátum: 2011. április 08. - 20:08:04 » |
|
Én csak javasolni mertem valakit. Az csak nem baj? Nem baj, elmondhatod mit szeretnél. Aztán az lesz, amit Stocz akar.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1181 Dátum: 2011. április 09. - 08:30:46 » |
|
Beszélünk még róla.
Oké, no de így párezer hozzászólással a hátam mögött, talán mégis lehetne kivételt tenni... Jó, hogy ilyen türelemmel vagy. Türelemmel? Én csak javasolni mertem valakit. Az csak nem baj? Tudod mit? Tényleg nem vagy türelmetlen. Jopek! Most komolyan. Csak javasoltam valamit és valakit. Nem szabtam határidőt. Miért lennék türelmetlen? De majdnem sikerült már kihoznod a sodromból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1182 Dátum: 2011. április 09. - 08:31:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1184 Dátum: 2011. április 11. - 10:53:10 » |
|
Én csak javasolni mertem valakit. Az csak nem baj? Nem baj, elmondhatod mit szeretnél. Aztán az lesz, amit Stocz akar. Ez a tapasztalat? Cápa "eltűnésével" kapcsolatos dolgokról beszélgetünk a "moderátor klubban". Amint lesz végleges álláspont tájékoztatunk benneteket. Nem akarunk semmit elkapkodni. Nincs semmilyen sürgető körülmény. Ettől persze még bárki elmondhatja a véleményét a dologról. Ezen a fórumon szólásszabadság van. Csak a stílusra (meg néhány témára, pl. politika) vannak megkötések. Engem is lehet kritizálni. Max. megsértődök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|