cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1095 Dátum: 2010. Május 27. - 13:45:54 » |
|
Csak egy apróság....levettem a Hírek főcímből a vászolyi tali szavazására való buzdítást... Ha gond, hogy belekontárkodtam, akkor bocs, nem akartam még ezt is Rád hagyni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 27. - 13:47:30 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1096 Dátum: 2010. Május 27. - 19:36:19 » |
|
Csak egy apróság....levettem a Hírek főcímből a vászolyi tali szavazására való buzdítást... Ha gond, hogy belekontárkodtam, akkor bocs, nem akartam még ezt is Rád hagyni. Jól tetted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1097 Dátum: 2010. Június 03. - 16:19:16 » |
|
T. Főni! Szeretném, ha a holnapi napot bejegyeznéd a naptárba, mint "trianoni emléknap, a nemzeti összefogás napja" címmel. Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1098 Dátum: 2010. Június 04. - 19:01:11 » |
|
T. Főni! Szeretném, ha a holnapi napot bejegyeznéd a naptárba, mint "trianoni emléknap, a nemzeti összefogás napja" címmel. Előre is köszönöm.
Ott van. De csak rövidítve, mert a hosszabb szöveget nem kezeli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1099 Dátum: 2010. Június 04. - 21:15:05 » |
|
Ott van. De csak rövidítve, mert a hosszabb szöveget nem kezeli. Köszönöm. Így is tökéletes.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1100 Dátum: 2010. Június 13. - 00:23:00 » |
|
Foni!
A forumon eltoltott idot hogyan szamolja a szerver, vagy mi? Ma egesz nap itt logtam, olvasgattam, de kb. 15 percet szamolt el nekem...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1101 Dátum: 2010. Június 13. - 09:54:38 » |
|
Foni!
A forumon eltoltott idot hogyan szamolja a szerver, vagy mi? Ma egesz nap itt logtam, olvasgattam, de kb. 15 percet szamolt el nekem...
Szerintem csak akkor számol, ha tényleg aktív vagy, ha csak háttérben megy a fórum, akkor nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1102 Dátum: 2010. Június 13. - 16:04:13 » |
|
Foni!
Szerintem csak akkor számol, ha tényleg aktív vagy, ha csak háttérben megy a fórum, akkor nem. Nem mintha fontos lenne, de mi számít aktívnak? Ha elolvasok mindent? Mert amiihez nincs hozzáfűznivalóm, ahhoz nem írok. Elolvasom, tehát aktív vagyok? Vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1103 Dátum: 2010. Június 13. - 16:17:42 » |
|
Foni!
Szerintem csak akkor számol, ha tényleg aktív vagy, ha csak háttérben megy a fórum, akkor nem. Nem mintha fontos lenne, de mi számít aktívnak? Ha elolvasok mindent? Mert amiihez nincs hozzáfűznivalóm, ahhoz nem írok. Elolvasom, tehát aktív vagyok? Vagy nem? Amikor böngészel és olvasgatsz. Ha csak úgy a háttérben megy az IE vagy más böngésző, szerintem azt nem számolja, csak ha frissíted a lapot onnantól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1104 Dátum: 2010. Június 13. - 20:40:54 » |
|
Bocsi Stocz!
Még mindig élmény olvasni az ilyent...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Június 13. - 20:42:40 írta Komis »
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1105 Dátum: 2010. Június 15. - 07:22:59 » |
|
Foni!
Szerintem csak akkor számol, ha tényleg aktív vagy, ha csak háttérben megy a fórum, akkor nem. Nem mintha fontos lenne, de mi számít aktívnak? Ha elolvasok mindent? Mert amiihez nincs hozzáfűznivalóm, ahhoz nem írok. Elolvasom, tehát aktív vagyok? Vagy nem? Nem tudom, hogy mi alapján számol. Soha nem néztem utána. Szerintem nem olyan fontos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1106 Dátum: 2010. Június 15. - 07:23:47 » |
|
Bocsi Stocz!
Még mindig élmény olvasni az ilyent...
Örülök, hogy sikerült boldog pillanatokat szerezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #1107 Dátum: 2010. Június 21. - 18:16:54 » |
|
Szerettem volna képeket feltölteni,de a weblap főoldal-ra nem tudok bejelentkezni a jelszómmal csak ide a fórumra. Mit bakkeroltam el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1108 Dátum: 2010. Június 22. - 14:20:21 » |
|
Szerettem volna képeket feltölteni,de a weblap főoldal-ra nem tudok bejelentkezni a jelszómmal csak ide a fórumra. Mit bakkeroltam el?
Gondolom, hogy módosítottad a jelszavadat - a fórumos felületen. Ez esetben csak a fórumon változtattad meg a jelszavadat - a weblapon nem. Ott a régi jelszavad van érvényben. Használd az "elfelejtett jelszó" funkciót (ha nem emlékezel a régi jelszavadra), de a weblapon! Az ott beállított új jelszó lesz érvényes mindkét helyen. (erről annak idején volt szó!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1109 Dátum: 2010. Szeptember 11. - 09:28:51 » |
|
Halihó! Bejelentkeztem, de a fórum szerint nem vagyok itt. Ez hogy lehet? Üdv, Klári
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|