Na most az történik, hogy "Olvasatlan hozzászólás" egy szál sem, aztán rákattintok a "Hozzászólásaimra írt válaszok"ra, ott meg még vannak sorok!
Ha belépsz a fórumba és nem olvasol el mindent és kilépsz.
Legközelebb már csak az fog ott megjelenni, amit az óta írtak.
Hiába van olyan amit nem olvastál. Azt csak a topik címénél lévő
ikon jelzi.
Remélem érthető voltam.
Kösz a segítséget.
Twitter, facebook, stb.: nem igazán tervezek ilyet. Ennek több oka van:
1: idő, ahogy Te is említetted. Van jó pár, ennél fontosabb teendő a weblapon és a fórumon, és erre sem jut időm.
2: ehhez mindegyik helyre regisztrálnom kellene. Mint ahogy az IWIW-re is kellett (azóta sem használom). E nélkül nem tudom leprogramozni (mert ugye első lépésben ki kell silabizálni, hogy milyen formában fogadja el jól a linket, aztán tesztelni kell. Ehhez meg kell egy fiók). Ezzel meg ugye az a gond, hogy alapvetően ellene vagyok ezeknek az oldalaknak. Sok veszélyt hordoznak magukban (vírus terjesztés, személyes adatok ellopása).
3: a 2-es pont miatt nem igazán tartom jó ötletnek, ha az ember túl sok dolgot közzétesz magáról. Minél több adatodat kötöd össze az interneten, annál egyszerűbb összeszedni az információkat rólad. Akinek meg akarod, annak úgyis megadod az ottani fiókodat. És senki ne higgye azt, hogy Őt nem érdemes "lemásolni" (személyiség lopás). Rengeteg dolgot lehet tenni egy lopott személyiséggel.
" Mára már elkerülhetetlen, hogy az átlagemberek megszabaduljanak a naivitástól, a túlzott jóhiszeműségtől. Vesztenivalója igenis mindenkinek van, nem intézhető el egy kézlegyintéssel: „ugyan ki támadna éppen engem, hiszen én jelentéktelen szürke célpont vagyok!” "
Idézet az alábbi cikkből:
http://pcworld.hu/a-virusok-varazslatos-vilaga-5-megtevesztes-es-ami-mogotte-van-20080105.htmlÉrdemes olvasgatni. Ezt is.
Szóval nem látom értelmét, sőt.
Vendég felhasználó téma:
Szerintem ki fogom kapcsolni a statisztikai részt. És akkor nem lesznek ilyen "problémák".
A múltkori nagy tűz alkalmával kiderült, hogy a "vendégek" nagy része mögött a Google robotjai állnak. Nem tud üzenetet küldeni (nem is akar), csak a linkeket követi. Nincs ezzel semmi gond.
De ha ennyire bántja a szemeteket, el is tüntethetem. Úgysincs különösebb értelme.