akidobos
|
|
« Hozzászólás #1020 Dátum: 2010. Február 06. - 20:32:24 » |
|
Most is: 12 vendég, 5 tag. De legalább csak olvasnak... Sőt: 19 vendég! Csak gyanús a dolog! Vagy most érik be a sok szórólapozás? Már 24! Emelkedik mint az árak!
A legtöbb "vendég" a googlebot.com címről van. Nem értem én sem. Eddig miért nem "zaklatták" az oldalt ennyire? Most miért lettünk ennyire érdekesek a számukra? A rendszeres indexelés szerintem nem okozna ennyi látogatást a részükről. Utána kéne járni, hátha van valami üzleti kapcsolat a Google és a GM közt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1021 Dátum: 2010. Február 06. - 20:55:56 » |
|
Most is: 12 vendég, 5 tag. De legalább csak olvasnak... Sőt: 19 vendég! Csak gyanús a dolog! Vagy most érik be a sok szórólapozás? Már 24! Emelkedik mint az árak!
A legtöbb "vendég" a googlebot.com címről van. Nem értem én sem. Eddig miért nem "zaklatták" az oldalt ennyire? Most miért lettünk ennyire érdekesek a számukra? A rendszeres indexelés szerintem nem okozna ennyi látogatást a részükről. Utána kéne járni, hátha van valami üzleti kapcsolat a Google és a GM közt... Szerintem a sok bkv-s beírás miatt figyelnek minket.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
capry
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1,6 Elite, man.klíma, melange beige
|
|
« Hozzászólás #1022 Dátum: 2010. Február 06. - 21:51:39 » |
|
Elméletileg a fórum admin részében a beállításokban, be lehet állítani valahol, hogy a "bot"-oknak milyen joguk legyen. Ha minden igaz, azt is be lehet állítani, hogy semmilyen ne legyen. Szerintem ettől egyébként nem kell félni, csak annyi lesz tőle, hogy a gugliban keresve rá lehet akadni, a fórum hozzászólásokra. Ja, és azt hiszem a botok csak időnként jönnek, és törvényszerűség nincs a jövetelükben. Ha kéred sem jönnek gyakrabban. Pedig az bizonyos üzleti oldalaknál jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1023 Dátum: 2010. Február 07. - 08:04:43 » |
|
Elméletileg a fórum admin részében a beállításokban, be lehet állítani valahol, hogy a "bot"-oknak milyen joguk legyen. Ha minden igaz, azt is be lehet állítani, hogy semmilyen ne legyen.
Az admin részben nincs ilyen (vagy csak én nem találom ), de közvetlen kódban meg lehet adni, hogy ne nézgélődjenek a bot-ok. A "Ki online" listát viszont símán ki tudom kapcsolni. Szerintem ettől egyébként nem kell félni, csak annyi lesz tőle, hogy a gugliban keresve rá lehet akadni, a fórum hozzászólásokra. Ja, és azt hiszem a botok csak időnként jönnek, és törvényszerűség nincs a jövetelükben. Ha kéred sem jönnek gyakrabban. Pedig az bizonyos üzleti oldalaknál jó lenne.
Igen, ez így van. Csak a jelenlegi előfordulás volt nagyon gyanús. Ilyen intenzív (és ennyi ideig tartó) érdeklődés még nem volt a "részükről". Majd megkeresem Neo telefonszámát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
capry
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1024 Dátum: 2010. Február 07. - 11:24:47 » |
|
Most nem emlékszem pontosan, hogy az SMF fórummotornál hogyan van, de az adminon belül mintha valahol a fórumbeállításokban lenne. Valahol a témákon belül asszem. De nem biztos. Most épp nincs smf fórumom, nem tudom megnézni. :-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
capry
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1025 Dátum: 2010. Február 07. - 12:06:52 » |
|
Közben megnéztem. Én sem találok ilyen funkciót. Akkor úgy látszik az csak a phpbb-ben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1026 Dátum: 2010. Február 23. - 20:47:45 » |
|
Ez mi? (leet)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1027 Dátum: 2010. Február 24. - 13:47:26 » |
|
Ez mi? (leet)
Hiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1028 Dátum: 2010. Február 24. - 17:30:44 » |
|
Ez mi? (leet)
Hiba. Dehogy hiba! Meatloaf ennyire le/elfogyott! (Bocs )
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1029 Dátum: 2010. Február 24. - 18:37:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1030 Dátum: 2010. Február 24. - 21:01:15 » |
|
Ez mi? (leet)
Hiba. Milyen hiba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1031 Dátum: 2010. Február 25. - 10:18:09 » |
|
Ez mi? (leet)
Hiba. Milyen hiba? Elmúlós? Nem kritikus?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1032 Dátum: 2010. Március 13. - 12:58:26 » |
|
Lenne 2db észrevételem. A weblap nagyon lassú, otthon is és a meló helyen is. Gondol így nem a net sebességével van a gond. A másik. Fel akartam tenni a galériába képeket az LPG-ről. Csináltam egy LPG nevű al-galériát, de nem tudom kiválasztani a kép feltöltésnél, csak a fő galériát. Így nem tudok oda képeket tenni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #1033 Dátum: 2010. Március 13. - 15:21:45 » |
|
Lenne 2db észrevételem. A weblap nagyon lassú, otthon is és a meló helyen is. Gondol így nem a net sebességével van a gond. A másik. Fel akartam tenni a galériába képeket az LPG-ről. Csináltam egy LPG nevű al-galériát, de nem tudom kiválasztani a kép feltöltésnél, csak a fő galériát. Így nem tudok oda képeket tenni. 1: Szerintem nem a weblap lassú, hanem "csak" a galéria rész. Erről már írtam korábban is. Ennek a javítása egy komolyabb dolog lenne, ebbe belekezdeni mostanában esélyem sincs. 2: Nem igazán értem azt a részt, hogy nem tudod kiválasztani a képek feltöltésénél az újonnan létrehozott al-galériádat. Csináltam egy próba feltöltést (pr3 felhasználó), és minden rendben működik. A Te galériád paramétereit is leellenőriztem, rendben van minden. Pontosan mi az ami nem megy? Hol akadsz el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1034 Dátum: 2010. Március 13. - 15:27:29 » |
|
Lenne 2db észrevételem. A weblap nagyon lassú, otthon is és a meló helyen is. Gondol így nem a net sebességével van a gond. A másik. Fel akartam tenni a galériába képeket az LPG-ről. Csináltam egy LPG nevű al-galériát, de nem tudom kiválasztani a kép feltöltésnél, csak a fő galériát. Így nem tudok oda képeket tenni. 1: Szerintem nem a weblap lassú, hanem "csak" a galéria rész. Erről már írtam korábban is. Ennek a javítása egy komolyabb dolog lenne, ebbe belekezdeni mostanában esélyem sincs. 2: Nem igazán értem azt a részt, hogy nem tudod kiválasztani a képek feltöltésénél az újonnan létrehozott al-galériádat. Csináltam egy próba feltöltést (pr3 felhasználó), és minden rendben működik. A Te galériád paramétereit is leellenőriztem, rendben van minden. Pontosan mi az ami nem megy? Hol akadsz el? Itt kéne kiválasztani, hova akarom feltölteni, de itt nincsenek meg az al-galériák.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|