BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #960 Dátum: 2009. December 06. - 18:16:06 » |
|
én is IE-t használok de én semmit nem vettem észre hogy vmi hiba lenne e a fórummal! Gidy! nemlehet hogy csak nem tölti be teljesen a honlapot vmiért?
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #961 Dátum: 2009. December 06. - 18:24:51 » |
|
Kedves Stocz! Bocs, hogy ilyen kicsiséggel bosszantalak, de néhány topic nincs elválasztva vízszintes vonallal. Lehet, hogy túl preciz vagyok, de hiányolom. Ha nem nagy gond, javítsd ki kérlek! Köszönöm. Egy másik kérést priviben megírom.
Én nem látok ilyet. Mire gondolsz pontosan? Képernyő fotó esetleg . Használj szabványos böngészőt, ne IE-t. Nálam sincs gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #962 Dátum: 2009. December 07. - 15:48:57 » |
|
én is IE-t használok de én semmit nem vettem észre hogy vmi hiba lenne e a fórummal! Gidy! nemlehet hogy csak nem tölti be teljesen a honlapot vmiért? Igen, lehet ilyen betöltési hiba, ez egy oldal frissítéssel megoldódik. Nem mindegy az IE verziója. A 6-os gyökeresen más, mint pl. a 8-as. Ha nincs frissítve az explorere (sztem nincs ), akkor a régi, szabványokat nem követő böngésző sok furcsaságot produkálhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #963 Dátum: 2009. December 07. - 15:58:35 » |
|
én is IE-t használok de én semmit nem vettem észre hogy vmi hiba lenne e a fórummal! Gidy! nemlehet hogy csak nem tölti be teljesen a honlapot vmiért? Igen, lehet ilyen betöltési hiba, ez egy oldal frissítéssel megoldódik. Nem mindegy az IE verziója. A 6-os gyökeresen más, mint pl. a 8-as. Ha nincs frissítve az explorere (sztem nincs ), akkor a régi, szabványokat nem követő böngésző sok furcsaságot produkálhat. Én a közelmúltban frissítettem az IE 6-ot 8-ra,és nem lehetett vele normálisan fórumozni(meg játszani).Kénytelen voltam a mozzilát is letölteni,azzal jó.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #964 Dátum: 2009. December 08. - 13:29:00 » |
|
én is IE-t használok de én semmit nem vettem észre hogy vmi hiba lenne e a fórummal! Gidy! nemlehet hogy csak nem tölti be teljesen a honlapot vmiért? Igen, lehet ilyen betöltési hiba, ez egy oldal frissítéssel megoldódik. Nem mindegy az IE verziója. A 6-os gyökeresen más, mint pl. a 8-as. Ha nincs frissítve az explorere (sztem nincs ), akkor a régi, szabványokat nem követő böngésző sok furcsaságot produkálhat. Én a közelmúltban frissítettem az IE 6-ot 8-ra,és nem lehetett vele normálisan fórumozni(meg játszani).Kénytelen voltam a mozzilát is letölteni,azzal jó. Én most IE7-el nézem a fórumot és a weblapot. Semmi rendellenességet nem találok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #965 Dátum: 2009. December 08. - 22:10:04 » |
|
én is IE-t használok de én semmit nem vettem észre hogy vmi hiba lenne e a fórummal! Gidy! nemlehet hogy csak nem tölti be teljesen a honlapot vmiért? Igen, lehet ilyen betöltési hiba, ez egy oldal frissítéssel megoldódik. Nem mindegy az IE verziója. A 6-os gyökeresen más, mint pl. a 8-as. Ha nincs frissítve az explorere (sztem nincs ), akkor a régi, szabványokat nem követő böngésző sok furcsaságot produkálhat. Én a közelmúltban frissítettem az IE 6-ot 8-ra,és nem lehetett vele normálisan fórumozni(meg játszani).Kénytelen voltam a mozzilát is letölteni,azzal jó. Én most IE7-el nézem a fórumot és a weblapot. Semmi rendellenességet nem találok. Én nemmerem Nincs is explórer a gépen.Ja,de.Internet explórer nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #966 Dátum: 2009. December 09. - 10:36:20 » |
|
Nekem IE8 alatt sincs gondom (Win7 64bit). A munkahelyemen Firefox van, ott is működik minden.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #967 Dátum: 2009. December 09. - 15:56:02 » |
|
én is IE-t használok de én semmit nem vettem észre hogy vmi hiba lenne e a fórummal! Gidy! nemlehet hogy csak nem tölti be teljesen a honlapot vmiért? Igen, lehet ilyen betöltési hiba, ez egy oldal frissítéssel megoldódik. Nem mindegy az IE verziója. A 6-os gyökeresen más, mint pl. a 8-as. Ha nincs frissítve az explorere (sztem nincs ), akkor a régi, szabványokat nem követő böngésző sok furcsaságot produkálhat. Én a közelmúltban frissítettem az IE 6-ot 8-ra,és nem lehetett vele normálisan fórumozni(meg játszani).Kénytelen voltam a mozzilát is letölteni,azzal jó. Én most IE7-el nézem a fórumot és a weblapot. Semmi rendellenességet nem találok. Én nemmerem Nincs is explórer a gépen.Ja,de.Internet explórer nincs. Most IE6-tal nézem. Így sincs semmi gond. Szóval akinek nem működik rajta vmi, lassú, mittudomén az a saját gépe/nete körül keresgéljen. Persze ha valami gond van szóljatok nyugodtan, de ami nem a fórum/kiszolgáló gondja, avval nem tudok mit kezdeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #968 Dátum: 2009. December 17. - 19:33:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #969 Dátum: 2009. December 18. - 20:42:02 » |
|
Megint ilyennek látom a fórumot:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #970 Dátum: 2009. December 18. - 21:05:07 » |
|
Most nálam is ilyen!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #971 Dátum: 2009. December 19. - 14:48:38 » |
|
Most nálam is ilyen! Ezek sima betöltési hibák. A grafikus elemek hiányoznak. A hálózat túlterheléséből adódik általában. Ez lehet pl. a saját internet elérésetek (általában ez szokott lenni). Az oldal frissítése mindig megoldja. Más teendő (lehetőség) nincs vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #972 Dátum: 2009. December 19. - 14:57:39 » |
|
Most nálam is ilyen! Ezek sima betöltési hibák. A grafikus elemek hiányoznak. A hálózat túlterheléséből adódik általában. Ez lehet pl. a saját internet elérésetek (általában ez szokott lenni). Az oldal frissítése mindig megoldja. Más teendő (lehetőség) nincs vele. Sajnos hiába frissítettem az oldalt, folyamatosan ilyen volt amíg fent voltam tegnap. Ma már jó volt. Más honlapok gyorsan és jól bejöttek, még a freemail is, ami mostanában elég lassú szokott lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #973 Dátum: 2009. December 19. - 16:12:26 » |
|
Most nálam is ilyen! Ezek sima betöltési hibák. A grafikus elemek hiányoznak. A hálózat túlterheléséből adódik általában. Ez lehet pl. a saját internet elérésetek (általában ez szokott lenni). Az oldal frissítése mindig megoldja. Más teendő (lehetőség) nincs vele. Sajnos hiába frissítettem az oldalt, folyamatosan ilyen volt amíg fent voltam tegnap. Ma már jó volt. Más honlapok gyorsan és jól bejöttek, még a freemail is, ami mostanában elég lassú szokott lenni. Akkor valószínűleg a szerverrel volt gond. Nálam ilyen folyamatos gond még nem jelentkezett. Igaz, nem is voltam fent tegnap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #974 Dátum: 2009. December 20. - 17:26:36 » |
|
Ma már a negyedik gyertyának is égnie kellett volna...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|