Stocz
|
|
« Hozzászólás #930 Dátum: 2009. Október 26. - 10:25:07 » |
|
Akkor nem én vagyok béna! Legalábbis most! Átállíthatod magadnak az időt, de amikor én átállítom a fórumét, akkor a sajátodat megint állítani kell, hogy jó legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #931 Dátum: 2009. Október 26. - 19:37:21 » |
|
Azt neked kell beállítani.
Ja.... Hol? Közben megtaláltam. Viszont hiába kattintok az autómatikus érzékelésre,vagy írom be a -1, semmi nem történik mentés után. Véletlenül nem Firefoxot használsz? De, igen. Állítsd be Explorer alatt. Nekem is ilyen jelszavas cuccokkal néha szórakozik a FF. Pl az SG fórumba hiába írom be a felhasználónevet, jelszót, nem léptet be. Elméletileg a cookie-kat kéne törölni...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #932 Dátum: 2009. November 03. - 12:09:12 » |
|
Kérdésem lenne:
Akkor mostan lehet kérni klubos e-mail címet?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #933 Dátum: 2009. November 04. - 16:15:29 » |
|
Kérdésem lenne:
Persze. Ez volt a "megállapodás". Aki hozzájárult a tárhely bérléséhez, és igényli, az kaphat klubos e-mail címet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #934 Dátum: 2009. November 04. - 18:03:23 » |
|
Kérdésem lenne:
Persze. Ez volt a "megállapodás". Aki hozzájárult a tárhely bérléséhez, és igényli, az kaphat klubos e-mail címet. Cap hozzájárult, kaphat klubos e-mailt!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #935 Dátum: 2009. November 04. - 18:55:39 » |
|
Kérdésem lenne:
Persze. Ez volt a "megállapodás". Aki hozzájárult a tárhely bérléséhez, és igényli, az kaphat klubos e-mail címet. Akkor én IGÉNYLEM! Jó?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #936 Dátum: 2009. November 05. - 18:46:31 » |
|
Kérdésem lenne:
Persze. Ez volt a "megállapodás". Aki hozzájárult a tárhely bérléséhez, és igényli, az kaphat klubos e-mail címet. Akkor én IGÉNYLEM! Jó?Elkészült. Pü. ment a részletekkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #938 Dátum: 2009. November 14. - 13:56:22 » |
|
Beraktam, de nem biztos, hogy mindegyik lacsihoz ez kell. Ha jól emlékszem 2006-ig ezt írja, de az utána következőknél már van egy másik is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #939 Dátum: 2009. November 14. - 15:05:03 » |
|
Beraktam, de nem biztos, hogy mindegyik lacsihoz ez kell. Ha jól emlékszem 2006-ig ezt írja, de az utána következőknél már van egy másik is. OK,köszi. Értem.Akkor ezért kellett még motorszámot is mondanom a rendelésnél....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #940 Dátum: 2009. November 16. - 09:57:54 » |
|
Beraktam, de nem biztos, hogy mindegyik lacsihoz ez kell. Ha jól emlékszem 2006-ig ezt írja, de az utána következőknél már van egy másik is. Azért azt jelzem, hogy ez így most a te saját galériád. Ez azért érdekes, mert idővel el fog tűnni az első oldalról, és csak az fogja megtalálni aki tudja, hogy van egy ilyen valahol (vagy az sem ). Ha készen leszek a galéria kódjának javításával, akkor pedig be fog kerülni a "Jani képei" mappába (ahol most is lennie kellene ). Ezért kéretem/kérem mindig azt, hogy amit igazán közkinccsé szeretnétek tenni (szerelős, alkatrészes, találkozós képek) azt tetessétek át velem a közös galériába (és ráadásul így a képek nem a Ti feltölthető kereteteket csökkenti). Kérés(felhatalmazás) nélkül nem fogom semelyik képet sem átemelni - nem lenne helyes, ha felhatalmazás nélkül tenném ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #941 Dátum: 2009. November 16. - 10:35:41 » |
|
Úgy emlékszem, szóltam neked, de lehet csak akartam. Na mindegy. Légyszíves tedd át a szerelős galériába.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #942 Dátum: 2009. November 16. - 11:35:23 » |
|
Úgy emlékszem, szóltam neked, de lehet csak akartam. Na mindegy. Légyszíves tedd át a szerelős galériába. OK. Megtörtént.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #943 Dátum: 2009. November 16. - 17:41:51 » |
|
Stocz Úr! A Baglyos talis galériába, kérlek tedd át Ilus képeit. Legalább a legjobbakat, és azokat, amelyeken minél több résztvevő van, illetve a családokról készült, és egyéb társas képeket. Megpróbált minden résztvevőről készíteni képet, persze nem lett teljes így sem, de ez is valami. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #944 Dátum: 2009. November 17. - 09:25:57 » |
|
Stocz Úr! A Baglyos talis galériába, kérlek tedd át Ilus képeit. Legalább a legjobbakat, és azokat, amelyeken minél több résztvevő van, illetve a családokról készült, és egyéb társas képeket. Megpróbált minden résztvevőről készíteni képet, persze nem lett teljes így sem, de ez is valami. Köszi.
Megtörtént.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|