meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #885 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 16:18:42 » |
|
Rákattintottam a felhasználókra, az üzenetekre. Nem értem a besorolásokat. Van Ezredes, de Meatloaf, csak Tag, van Vén Róka, de közben van Tag, és Teljes tag is. Szóval nem logikus most az egész. Rendbe kéne tenni az egészet. Stocz, légy szíves!
Azok kaptak még + tag rangot is,akik az OBD körben vannak.Olvasd el ott a főni első írását.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #886 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 16:45:41 » |
|
Rákattintottam a felhasználókra, az üzenetekre. Nem értem a besorolásokat. Van Ezredes, de Meatloaf, csak Tag, van Vén Róka, de közben van Tag, és Teljes tag is. Szóval nem logikus most az egész. Rendbe kéne tenni az egészet. Stocz, légy szíves!
Azok kaptak még + tag rangot is,akik az OBD körben vannak.Olvasd el ott a főni első írását. Oké, vettem! Bocsánat!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #887 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 20:37:18 » |
|
És azoknak nem jár Tag titulus, akik hozzájárultak a honlap-fórum átköltöztetéséhez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #888 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 20:56:32 » |
|
És azoknak nem jár Tag titulus, akik hozzájárultak a honlap-fórum átköltöztetéséhez?
Ez most nem a rangokról szól. Ez a hozzászólások számától független. Majd Stocz átnevezi a Tag-okat, mondjuk Kábelbarát-ra! Hogy ne legyen félreértés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 29. - 21:15:36 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #889 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 21:23:06 » |
|
Ez most nem a rangokról szól. Ez a hozzászólások számától független. Majd Stocz átnevezi a Tag-okat, mondjuk Kábelbarát-ra! Hogy ne legyen félreértés. Ezt értem, csak szerintem itt is lehetne olyat csinálni, mint a Chevyklubnál, hogy egységesíteni a dolgokat. Itt ugyan nincs tagdíj, de mondjuk, aki valamilyen mértékben hozzájárult a klub működéséhez, az mondjuk kaphatna egy titulust pl klubszponzor, pártoló tag vagy hasonló. Szerény véleményem szerint, ha már megkülönböztetünk, akkor lehetne egységes. Mondjuk nem zavar, ha nem, mert nem ezért támogatta senki sem az egészet, meg gondolom nem kis idő, míg valaki megcsinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #890 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 14:59:20 » |
|
Ez most nem a rangokról szól. Ez a hozzászólások számától független. Majd Stocz átnevezi a Tag-okat, mondjuk Kábelbarát-ra! Hogy ne legyen félreértés. Ezt értem, csak szerintem itt is lehetne olyat csinálni, mint a Chevyklubnál, hogy egységesíteni a dolgokat. Itt ugyan nincs tagdíj, de mondjuk, aki valamilyen mértékben hozzájárult a klub működéséhez, az mondjuk kaphatna egy titulust pl klubszponzor, pártoló tag vagy hasonló. Szerény véleményem szerint, ha már megkülönböztetünk, akkor lehetne egységes. Mondjuk nem zavar, ha nem, mert nem ezért támogatta senki sem az egészet, meg gondolom nem kis idő, míg valaki megcsinálja. Bármi lehet, amit a többség kíván. A kábeleseknek muszáj voltam egy plusz titulust is adni, mert csak ez alapján tudtam külön szobát nyitni (más ide nem mehet be. Nem tartozik rá. Ugyan olyan, mint a belső kör, csak nem hozzászólások számán alapul). A tárhely-hozzájárulósoknak is megvan az a kivételezettsége, amiben akkor megegyeztünk: kérhetnek klubos email címet. Annak idején arról is szóltam, hogy miért nem szeretem/szeretném az ilyen nagyon egyszerűen kikövetkeztethető dolgokat. 2x2=4. Emlékeztek? Kinek kellenek az esetleges bonyodalmak. (Mondjuk ezeket a "rangokat" soha nem figyeltem. Valószínűleg ezért nem értem, hogy ez miért olyan fontos. Nekem csak egy eszköz a fórum elszeparált működtetéséhez. De mint mondtam, ha a többség akarja, legyen pártoló tag. Csak az esetleges későbbi macerákat nem a többségnek kell majd elviselnie/megoldania.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #891 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 15:13:37 » |
|
Ez most nem a rangokról szól. Ez a hozzászólások számától független. Majd Stocz átnevezi a Tag-okat, mondjuk Kábelbarát-ra! Hogy ne legyen félreértés. Ezt értem, csak szerintem itt is lehetne olyat csinálni, mint a Chevyklubnál, hogy egységesíteni a dolgokat. Itt ugyan nincs tagdíj, de mondjuk, aki valamilyen mértékben hozzájárult a klub működéséhez, az mondjuk kaphatna egy titulust pl klubszponzor, pártoló tag vagy hasonló. Szerény véleményem szerint, ha már megkülönböztetünk, akkor lehetne egységes. Mondjuk nem zavar, ha nem, mert nem ezért támogatta senki sem az egészet, meg gondolom nem kis idő, míg valaki megcsinálja. Bármi lehet, amit a többség kíván. A kábeleseknek muszáj voltam egy plusz titulust is adni, mert csak ez alapján tudtam külön szobát nyitni (más ide nem mehet be. Nem tartozik rá. Ugyan olyan, mint a belső kör, csak nem hozzászólások számán alapul). A tárhely-hozzájárulósoknak is megvan az a kivételezettsége, amiben akkor megegyeztünk: kérhetnek klubos email címet. Annak idején arról is szóltam, hogy miért nem szeretem/szeretném az ilyen nagyon egyszerűen kikövetkeztethető dolgokat. 2x2=4. Emlékeztek? Kinek kellenek az esetleges bonyodalmak. (Mondjuk ezeket a "rangokat" soha nem figyeltem. Valószínűleg ezért nem értem, hogy ez miért olyan fontos. Nekem csak egy eszköz a fórum elszeparált működtetéséhez. De mint mondtam, ha a többség akarja, legyen pártoló tag. Csak az esetleges későbbi macerákat nem a többségnek kell majd elviselnie/megoldania.) Nagyon nekem sem hiányzik. Csak egy ötlet volt. Nem vagyok "rang"-mániás, csak nekem is feltűnt a "kuszaság" (teljestag, törzstag stb.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #892 Dátum: 2009. Október 01. - 14:36:53 » |
|
Ez most nem a rangokról szól. Ez a hozzászólások számától független. Majd Stocz átnevezi a Tag-okat, mondjuk Kábelbarát-ra! Hogy ne legyen félreértés. Ezt értem, csak szerintem itt is lehetne olyat csinálni, mint a Chevyklubnál, hogy egységesíteni a dolgokat. Itt ugyan nincs tagdíj, de mondjuk, aki valamilyen mértékben hozzájárult a klub működéséhez, az mondjuk kaphatna egy titulust pl klubszponzor, pártoló tag vagy hasonló. Szerény véleményem szerint, ha már megkülönböztetünk, akkor lehetne egységes. Mondjuk nem zavar, ha nem, mert nem ezért támogatta senki sem az egészet, meg gondolom nem kis idő, míg valaki megcsinálja. Bármi lehet, amit a többség kíván. A kábeleseknek muszáj voltam egy plusz titulust is adni, mert csak ez alapján tudtam külön szobát nyitni (más ide nem mehet be. Nem tartozik rá. Ugyan olyan, mint a belső kör, csak nem hozzászólások számán alapul). A tárhely-hozzájárulósoknak is megvan az a kivételezettsége, amiben akkor megegyeztünk: kérhetnek klubos email címet. Annak idején arról is szóltam, hogy miért nem szeretem/szeretném az ilyen nagyon egyszerűen kikövetkeztethető dolgokat. 2x2=4. Emlékeztek? Kinek kellenek az esetleges bonyodalmak. (Mondjuk ezeket a "rangokat" soha nem figyeltem. Valószínűleg ezért nem értem, hogy ez miért olyan fontos. Nekem csak egy eszköz a fórum elszeparált működtetéséhez. De mint mondtam, ha a többség akarja, legyen pártoló tag. Csak az esetleges későbbi macerákat nem a többségnek kell majd elviselnie/megoldania.) Nagyon nekem sem hiányzik. Csak egy ötlet volt. Nem vagyok "rang"-mániás, csak nekem is feltűnt a "kuszaság" (teljestag, törzstag stb.) Nincs akadálya annak, hogy bárki előálljon egy új titulus rendszerrel. Jani javaslatát megcsináltam, így talán nem olyan zavaró az elnevezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #895 Dátum: 2009. Október 04. - 08:47:56 » |
|
Olyan sok kérdés, kérés van mindig a fórumon, ami nagyon jó. Viszont ennek akkor lenne nagyobb haszna, ha tudnánk, hogy ki hol lakik, legalább település szinten, mert akkor nyilván könnyebben tudnánk segíteni, ötletet adni, talizni. Javaslom, hogy a profilba meg kéne adni mindenkinek ezt az adatot, esetleg a keresztnévvel, mert személyes taliknál hülyén hangzik a nick neven való szólítás. Ez legyen kötelező belépéskor, és utólag is pótolja mindenki, ha elfogadható az ötletem.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #896 Dátum: 2009. Október 04. - 08:51:17 » |
|
Támogatom Gidy javaslatát. Én megadtam mind kettőt, de a talin szólíthatók a Nick nevemen is.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #897 Dátum: 2009. Október 04. - 09:10:41 » |
|
Támogatom a kezdeményezést
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #898 Dátum: 2009. Október 04. - 09:25:11 » |
|
Támogatom a kezdeményezést Kövezzetek meg, de nem találom azt a részt, ahol meg tudom adni a keresztnevet. Már kinéztem a szememet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #899 Dátum: 2009. Október 04. - 11:39:23 » |
|
Támogatom a kezdeményezést Kövezzetek meg, de nem találom azt a részt, ahol meg tudom adni a keresztnevet. Már kinéztem a szememet... A profilodban, mérnők úr! Nem akarok kövezni, maradj meg nekünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|