captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #840 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 13:43:50 » |
|
Ma vettem észre, hogy a főlapon, a nevem Béla, helyett valami más. Adataim, legfelső sor. Alul a keresztnévnél jól mutatja. Ezt hogyan tudom változtatni? Vagy az Adminnak kell belenyúlnia a weblapba?
Cap! A profilodban, mint Béla vagy, nem más. Kiét nézted? Az afórum profil. Én a klub taglistájának adatairól kérdezek. Ezzel van gond: "Felhasználónév: captainb"? Mert végül is ez a felhasználó neved. Vagy nem? Nem. Rendelést írtam a viaszoskefének. illetve akartam. A rendelés ablaka felett megjelenik a nevem és a Béla é karaktere helyett más van. Ez a weblap főoldalán történik. Próbáltam korrigálni az adataim módosítása között, de ott névként jól szerepel a Béla, viszont a legfelsősorban az é helyett más karakterek vannak. A tárhely váltás után ugyanez a probléma volt a városnevemmel, azaz az ékezetes karakterekkel. Tulajdonképpen nem zavar, csak nem szeretném, ha hülyén festene a rendelésen, mert hiú vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #841 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 14:36:46 » |
|
Ma vettem észre, hogy a főlapon, a nevem Béla, helyett valami más. Adataim, legfelső sor. Alul a keresztnévnél jól mutatja. Ezt hogyan tudom változtatni? Vagy az Adminnak kell belenyúlnia a weblapba?
Cap! A profilodban, mint Béla vagy, nem más. Kiét nézted? Az afórum profil. Én a klub taglistájának adatairól kérdezek. Ezzel van gond: "Felhasználónév: captainb"? Mert végül is ez a felhasználó neved. Vagy nem? Nem. Rendelést írtam a viaszoskefének. illetve akartam. A rendelés ablaka felett megjelenik a nevem és a Béla é karaktere helyett más van. Ez a weblap főoldalán történik. Próbáltam korrigálni az adataim módosítása között, de ott névként jól szerepel a Béla, viszont a legfelsősorban az é helyett más karakterek vannak. A tárhely váltás után ugyanez a probléma volt a városnevemmel, azaz az ékezetes karakterekkel. Tulajdonképpen nem zavar, csak nem szeretném, ha hülyén festene a rendelésen, mert hiú vagyok. Így már érthető. Majd megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #842 Dátum: 2009. Szeptember 03. - 18:26:30 » |
|
Én mikor rendeltem a kefét, nekem sem sikerült a honlapról indítani, de felhívtam őket telefonon és a klubra hivatkozva ugyanúgy megkaptam a kedvezményt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #843 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 13:01:03 » |
|
Én mikor rendeltem a kefét, nekem sem sikerült a honlapról indítani, de felhívtam őket telefonon és a klubra hivatkozva ugyanúgy megkaptam a kedvezményt.
Mit értesz az alatt, hogy nem sikerült? Mi nem sikerült? Mi volt pontosan a gond? (Miért nem szóltál? ) Ugyan az a rendszer működik, mint pl. a sport betét rendelésénél. Eddig senki nem jelezte, hogy gond lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #844 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 13:15:25 » |
|
Cap! A profilodban, mint Béla vagy, nem más. Kiét nézted? Az afórum profil. Én a klub taglistájának adatairól kérdezek. Ezzel van gond: "Felhasználónév: captainb"? Mert végül is ez a felhasználó neved. Vagy nem? Nem. Rendelést írtam a viaszoskefének. illetve akartam. A rendelés ablaka felett megjelenik a nevem és a Béla é karaktere helyett más van. Ez a weblap főoldalán történik. Próbáltam korrigálni az adataim módosítása között, de ott névként jól szerepel a Béla, viszont a legfelsősorban az é helyett más karakterek vannak. A tárhely váltás után ugyanez a probléma volt a városnevemmel, azaz az ékezetes karakterekkel. Tulajdonképpen nem zavar, csak nem szeretném, ha hülyén festene a rendelésen, mert hiú vagyok. Így már érthető. Majd megnézem. Megnéztem, és nálam jól jelennek meg az ékezetes karakterek (á,é, mást nem néztem). Firefox 3, és IE 7 alatt is. Milyen böngészőt+Op. rendszert használsz? Nyelvi/területi beállítások? Másnak volt ilyen jellegű gondja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #845 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 16:00:18 » |
|
Mit értesz az alatt, hogy nem sikerült? Mi nem sikerült? Mi volt pontosan a gond? (Miért nem szóltál? ) Ugyan az a rendszer működik, mint pl. a sport betét rendelésénél. Eddig senki nem jelezte, hogy gond lett volna. Már nem emlékszem mi volt a gond és mivel egy villám csapás alatt megoldódott a probléma egy hívás segítségével nem foglalkoztam vele tovább. Bocs, hogy akkor nem szóltam, de ez már kb 1 éve volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #846 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 13:36:18 » |
|
Mit értesz az alatt, hogy nem sikerült? Mi nem sikerült? Mi volt pontosan a gond? (Miért nem szóltál? ) Ugyan az a rendszer működik, mint pl. a sport betét rendelésénél. Eddig senki nem jelezte, hogy gond lett volna. Már nem emlékszem mi volt a gond és mivel egy villám csapás alatt megoldódott a probléma egy hívás segítségével nem foglalkoztam vele tovább. Bocs, hogy akkor nem szóltam, de ez már kb 1 éve volt. OK.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #847 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 21:23:49 » |
|
Cap! A profilodban, mint Béla vagy, nem más. Kiét nézted? Az afórum profil. Én a klub taglistájának adatairól kérdezek. Ezzel van gond: "Felhasználónév: captainb"? Mert végül is ez a felhasználó neved. Vagy nem? Nem. Rendelést írtam a viaszoskefének. illetve akartam. A rendelés ablaka felett megjelenik a nevem és a Béla é karaktere helyett más van. Ez a weblap főoldalán történik. Próbáltam korrigálni az adataim módosítása között, de ott névként jól szerepel a Béla, viszont a legfelsősorban az é helyett más karakterek vannak. A tárhely váltás után ugyanez a probléma volt a városnevemmel, azaz az ékezetes karakterekkel. Tulajdonképpen nem zavar, csak nem szeretném, ha hülyén festene a rendelésen, mert hiú vagyok. Így már érthető. Majd megnézem. Megnéztem, és nálam jól jelennek meg az ékezetes karakterek (á,é, mást nem néztem). Firefox 3, és IE 7 alatt is. Milyen böngészőt+Op. rendszert használsz? Nyelvi/területi beállítások? Másnak volt ilyen jellegű gondja? Firefox. Magyar. XP professional sp3 A dologra hónapokkal ezelött Gidy hívta fel a figyelmemet, hogy a lakhelyem elég fura a klub taglistáján.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #848 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 21:29:47 » |
|
Peti hozzászólásainál a hosszú ékezetes karakterek, érdekesen jelennek meg. http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=93.msg30817#msg30817Ez csak nálam van így, vagy másnál is?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 05. - 21:37:03 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #849 Dátum: 2009. Szeptember 05. - 21:34:20 » |
|
Peti hozzászólásainál a hosszú ékezetes karakterek, érdekesen jelennek meg. Ez csak nálam van így, vagy másnál is? Másnál is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #850 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 12:38:58 » |
|
Cap! A profilodban, mint Béla vagy, nem más. Kiét nézted? Az afórum profil. Én a klub taglistájának adatairól kérdezek. Ezzel van gond: "Felhasználónév: captainb"? Mert végül is ez a felhasználó neved. Vagy nem? Nem. Rendelést írtam a viaszoskefének. illetve akartam. A rendelés ablaka felett megjelenik a nevem és a Béla é karaktere helyett más van. Ez a weblap főoldalán történik. Próbáltam korrigálni az adataim módosítása között, de ott névként jól szerepel a Béla, viszont a legfelsősorban az é helyett más karakterek vannak. A tárhely váltás után ugyanez a probléma volt a városnevemmel, azaz az ékezetes karakterekkel. Tulajdonképpen nem zavar, csak nem szeretném, ha hülyén festene a rendelésen, mert hiú vagyok. Így már érthető. Majd megnézem. Megnéztem, és nálam jól jelennek meg az ékezetes karakterek (á,é, mást nem néztem). Firefox 3, és IE 7 alatt is. Milyen böngészőt+Op. rendszert használsz? Nyelvi/területi beállítások? Másnak volt ilyen jellegű gondja? Firefox. Magyar. XP professional sp3 A dologra hónapokkal ezelött Gidy hívta fel a figyelmemet, hogy a lakhelyem elég fura a klub taglistáján. Nálam a taglistában is jól jelensz meg. Csinálj képernyő fotót a hibás részről. (Print Screen gomb a billentyűzeten, amikor e hibát látod, majd vmilyen grafikai programban beillesztés parancs)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #851 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 13:08:54 » |
|
Peti hozzászólásainál a hosszú ékezetes karakterek, érdekesen jelennek meg. Ez csak nálam van így, vagy másnál is? Másnál is. Na igen. Ez is kódlap hiba. Az ő hozzászólásaiban a hosszú ékezetek kódjait (õ=ő) valamiért nem fordítja vissza a rendszer. Valahogy külön karakterekként érzékeli, és nem karakter kódként. Majd gyötröm az agyamat rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #852 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 14:10:43 » |
|
Ez csak egy próba. ő ú ű é á í őúűéíá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 06. - 15:01:43 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #853 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 10:31:38 » |
|
Peti hozzászólásainál a hosszú ékezetes karakterek, érdekesen jelennek meg. Ez csak nálam van így, vagy másnál is? Másnál is. Nálam is csak Peti nem tud írni.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Noriel
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #854 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 10:42:20 » |
|
Sziasztok! Lenne egy olyan észrevételem,hogy ha az oldalt megnyitom akkor a fórumon és a galérián kívül bármire kattintok csak egy üres fehérség látható... Maga a kezdőlap is ilyen...Más nem tapasztalt hasonlót?? A fórum rendesen megjelenik ,írni is tudok benne + a galéria ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|