55 oldalt nem bogarásztam végig, így nem tudom, hogy volt-e már szó róla: javasolnám, hogy a Felhasználó képét lehessen rákattintva kinagyítani - ha máshol nem, a profiljánál. Esetleg ugyanide nem lehetne egy kisebb képgalériát feltölteni?
Képgaléria a weblapon van.
http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47Ott van mindenkinek lehetősége saját galériát létrehozni, és oda képeket feltölteni. Akár a saját arcképét, nagyobb méretben is.
Az avatar kinagyításának nem látom sok értelmét. Mit tudnál meg belőle? Pl. az "én" taximnál?
Igen, tudom, hogy a weblapon lehet galériázni. Kicsit nehézkes annak is a használata, de cooliris-szel már egész jó.
Hát ezért csináltam meg rá a Cooliris-t (szenvedtem vele rendesen.
Nem volt egyszerű rávenni, hogy működjön együtt a weblapunkkal. Igaz, ez még az Extrás időkben volt, és az a tárhely sok szempontból nem volt egyszerű hely).
Képeket könnyebb keresni vele, de a leírások (ha vannak) nem láthatók.
Ott az zavar, hogy sok képről nem derül ki, hogy ki a "gazdája". Gondolom (bár én még nem töltöttem fel képeket) a feltöltő illető abban a tudatban van, hogy saját név alatt jelennek meg az albumok.
Igen, ez engem is zavar. Pedig ott van az első sorban, hogy hogyan is kellene feltölteni a képeket:
"A galériába regisztrálás után Te is feltöltheted a képeidet. Elsőként hozz létre egy galériát a nick neveddel, majd ez alá töltsd fel a képeidet! "Úgy látszik, ez nem működik. Pedig nem véletlenül találtam így ki a rendszert.
Ezen kívül még sok dolog nem úgy működik, mint ahogy anno elképzeltem.
Ezek egyike a galéria. A létrehozásának egyik nagy szándéka az volt, hogy ha valaki szerel/szereltet az autóján valamit, akkor arról készít egy "képriportot", és ezt megfelelő leírással feltölti a galériába (küld egy értesítést nekem, hogy emeljem át a közös, szerelős képek közé, hogy később is egyszerűen meg lehessen találni).
Így az évek alatt egy olyan szerelési segítséget tudtunk (tudnánk!) volna összehozni, amivel sok segítséget adhatnánk egymásnak.
Ezen esetleg lehet javítani?
Igen, a terveim közt szerepel ez is. "Némi" programozást igényel, amire mostanában nem igazán jut időm. Sajnos. Tudod, a válság
.
Jelenleg annyi kiskapu van, hogy adott felhasználónak a képeit meg tudod nézni (a weblapos taglistában az adott felhasználó részletes adatai között ott a link a galériájához - már ha van neki olyan).
A galériában azonban még nem látszik, hogy az kinek a képe - kivéve, ha a kérésnek megfelelően járt el.
A TAXIDAT PEDIG NAGYBAN AKAROM!
Háát....
Még nem eladó.
Persze mindenkinél található egy összeg, aminél meginog.
Próbálkozz bátran!!!
(Az ajánlott árnál kérlek vedd figyelembe, hogy az autó ülésein az alábbi személyek már otthagyták a lenyomatukat (a teljesség igénye nélkül
): Ladányi Kata, Bódi Sylvi, Zimány Linda, Debreczeni Zita )