captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #750 Dátum: 2009. Március 26. - 12:41:07 » |
|
Szia Tamás!
A honlapon próbáltam ma frissíteni az adataimat (km 25500-ra), de amikor a frissítés gombra kattintottam, nem történt semmi. Nálam lesz a hiba? Mert gondolom a weblap münködik.
A sajátomat simán tudtam módosítani. A jelszavad beírtad módosítás előtt? Igen be. FF3-t használok és van fent egy bitangosan erős vírnyáktiló: G Data Lehet, hogy az nem enged dolgokat? Többször is próbáltam, nem megyen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 26. - 12:48:07 írta captainb »
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #751 Dátum: 2009. Március 26. - 14:41:28 » |
|
Szia Tamás!
A honlapon próbáltam ma frissíteni az adataimat (km 25500-ra), de amikor a frissítés gombra kattintottam, nem történt semmi. Nálam lesz a hiba? Mert gondolom a weblap münködik.
A sajátomat simán tudtam módosítani. A jelszavad beírtad módosítás előtt? Igen be. FF3-t használok és van fent egy bitangosan erős vírnyáktiló: G Data Lehet, hogy az nem enged dolgokat? Többször is próbáltam, nem megyen. Nálam rendben működik FF 3.0.7 alatt, és IE 7 alatt is. A jelszót nem kell beírni, csak ha módosítani akarod. Ide csak bejelentkezés után léphetsz be, nem kértem be még egyszer a jelszókat (lehetne, de aki egyszer megszerezte a jelszavadat, az ide is be tudja írni újra ) Ezt a G Data dolgot nem ismerem, úgyhogy nem tudom, hogy mit is tilt(hat). A sikeres mentés után kapsz egy üzenetet a mentésről. Neked mit írt ki a rendszer?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #752 Dátum: 2009. Március 27. - 19:12:25 » |
|
Stocz!
A G Data egy vírnyákírtó, internet security opcióval. Adathalász, banner, popup, flash, Jscript, meg ilyeneket blokkol + tűzfal.
A frissítés gombra (lap alján)kattintás után konkrétan nem történik semmi. Vissza tudok lépni, gépelni az oldalon, de nem mentí a frissítést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #753 Dátum: 2009. Március 29. - 04:16:27 » |
|
Stocz!
A G Data egy vírnyákírtó, internet security opcióval. Adathalász, banner, popup, flash, Jscript, meg ilyeneket blokkol + tűzfal.
A frissítés gombra (lap alján)kattintás után konkrétan nem történik semmi. Vissza tudok lépni, gépelni az oldalon, de nem mentí a frissítést.
Ismét kipróbáltam, nálam rendben működik. Flash és Jscript van a weblapon, de nem csak ezen a módosítós oldalon, hanem mindegyiken. Ha másik lapon működik, akkor ezen is engednie kellene. Popupot nem használ ez a funkciót (meg a többit sem), ettől még mennie kellene. Próbáld meg ennek a biztonsági proginak a beállításait módosítani ideiglenesen (lejjebb venni a szigorúságát, kivételként beállítani az oldalunkat pl.), és úgy kipróbálni. Ha sikerül módosítani, utána állítsd vissza a programot az eredeti beállításra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #754 Dátum: 2009. Március 30. - 18:35:59 » |
|
Megtettem, münködik. Biztos ez blokkolta. Blokkolja válaszadáskor a kis ikonok használatát is. Ha visszaveszek belőle, akkor meg ordít, hogy nem optimális biztonság. De inkább biztonság, mint vírus hegyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #755 Dátum: 2009. április 10. - 20:24:04 » |
|
A naptárból hiányzik:húsvét, és pünkösd is. Kérem pótolni ! Köszi
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #756 Dátum: 2009. április 10. - 20:25:36 » |
|
Mivel ezek időpontja mindig változik, ezért ezt alapban nem lehet anaptárba beállítani, de kézzel Főni biztosan megoldja!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #757 Dátum: 2009. április 11. - 12:43:59 » |
|
Mivel ezek időpontja mindig változik, ezért ezt alapban nem lehet anaptárba beállítani, de kézzel Főni biztosan megoldja! Feltéve, ha eláruljátok, hogy mikor van Pünkösd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #758 Dátum: 2009. április 11. - 12:54:27 » |
|
Mivel ezek időpontja mindig változik, ezért ezt alapban nem lehet anaptárba beállítani, de kézzel Főni biztosan megoldja! Feltéve, ha eláruljátok, hogy mikor van Pünkösd. Gondolom a húsváttal most nincs gondod. Pünkösd vasárnap, és hétfő pedig május 31.-ike,és június elseje. Köszi, ha megcsinálod.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #759 Dátum: 2009. április 17. - 17:02:15 » |
|
A weblapon a felső menünél(ahol a fülek vannak), ha a fórumra kattintok, nem a fórum jön be, hanem ez. http://lacetti-klub.extra.hu/forum/index.php&Itemid=59
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #760 Dátum: 2009. április 17. - 17:21:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #761 Dátum: 2009. április 19. - 13:36:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #762 Dátum: 2009. április 22. - 13:31:29 » |
|
Hogy tudok egy 1,5Mb avi-t feltenni a fórumra, hogy mindenki lássa?
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #763 Dátum: 2009. április 22. - 14:26:53 » |
|
Hogy tudok egy 1,5Mb avi-t feltenni a fórumra, hogy mindenki lássa?
Szerintem sehogy, csak belinkelni.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #764 Dátum: 2009. április 22. - 15:09:11 » |
|
Sajnos a képek 90%-a NEM sikerült a 10%-ot meg nem tudom hogy kell felrakni, majd a következö talin elviszem a gépet(lep top) és hagyom hogy megtanitson valaki.
Itt elég részletesen le van írva: http://lacetti-klub.extra.hu/forum/index.php?topic=293.msg30017#newÉs (ismét) a menete annak, hogy a képek hogyan kerülnek a közös, találkozós galériába: 1: feltöltöd a saját galériád alá, egy al-galériába. 2: küldesz nekem egy pü-t, hogy emeljem át a közösbe. 3: átemelem a közösbe, és ekkor kerül le a Te feltöltési kvótádról. Akkor nem értem, hog az enyémről miért nem került le? Vagy mijaza "feltöltési kvóta"? Merthogy a 68 kép ami Visegrád 2009 nyitón készült, a régebbi 20 képemmel együtt bent csücsül. Algalériám a tali képeivel eltűnt, de mégiscsak 88 feltöltött képet hoz a lehetséges 100-ból. Hogy van ez akkor? Hmmmm....Most nézem, hogy csak mintha bent lennének a képek, de megnyitni nem lehet őket....a fene érti ezt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|