cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #705 Dátum: 2009. Január 26. - 20:16:02 » |
|
Csak köszönteni akartam Dömét...
Notice: mysql_query(): MySQL error: MySQL server has gone away in /nfs/x0102/l/la/lacetti-klub/wwwroot/forum/index.php: call_user_func on line 138
in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 36 1024: <p>mysql_query(): MySQL error: MySQL server has gone away <i>in /nfs/x0102/l/la/lacetti-klub/wwwroot/forum/index.php: call_user_func on line 138</i></p> Fájl: /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function Sor: 36 Notice: Undefined index: file in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 36
Notice: Undefined index: line in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 36
Notice: mysql_query(): MySQL error: MySQL server has gone away in : sessionWrite on line
in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 36
Notice: Undefined index: file in /nfs/extra/prepend/prepend.php(120) : system created function on line 40
Notice: Undefined index: line in /nfs/extra/prepend/prepend.php(120) : system created function on line 40
Notice: mysql_error(): MySQL error: MySQL server has gone away in : sessionWrite on line
in /nfs/extra/prepend/prepend.php(120) : system created function on line 40
Notice: Undefined index: file in /nfs/extra/prepend/prepend.php(120) : system created function on line 40
Notice: Undefined index: line in /nfs/extra/prepend/prepend.php(120) : system created function on line 40
Notice: mysql_errno(): MySQL error: MySQL server has gone away in : sessionWrite on line
in /nfs/extra/prepend/prepend.php(120) : system created function on line 40
Notice: Undefined index: file in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 36
Notice: Undefined index: line in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 36
Notice: mysql_query(): MySQL error: MySQL server has gone away in : sessionWrite on line
in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 36 Adatbázis hiba: Fájl: /nfs/x0102/l/la/lacetti-klub/wwwroot/forum/Sources/Load.php Sor: 2030
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #706 Dátum: 2009. Január 27. - 15:33:54 » |
|
Csak köszönteni akartam Dömét...
Notice: mysql_query(): MySQL error: MySQL server has gone away in /nfs/x0102/l/la/lacetti-klub/wwwroot/forum/index.php: call_user_func on line 138
Nincs mit hozzá tennem. "MySQL server has gone away" : elment a szerver (elfoglalt, nem válaszol). Az adatbázisé. F5-el újra be kell hívni az oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #707 Dátum: 2009. Február 10. - 11:48:13 » |
|
Stocz! Nem aktív nálam a biztosítós szavazás, pedig nem adtam le a voksom.
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #708 Dátum: 2009. Február 10. - 11:50:23 » |
|
Stocz! Nem aktív nálam a biztosítós szavazás, pedig nem adtam le a voksom. Ezen nem csodálkozom. Nézd meg a legfelső sort: "(Szavazás lezárva: 2008. December 01. - 14:44:49) "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #709 Dátum: 2009. Február 12. - 11:49:39 » |
|
Stocz! Nem aktív nálam a biztosítós szavazás, pedig nem adtam le a voksom. Ezen nem csodálkozom. Nézd meg a legfelső sort: "(Szavazás lezárva: 2008. December 01. - 14:44:49) " Ja... bocs!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #710 Dátum: 2009. Február 15. - 11:26:44 » |
|
Mi az oka hogy a hozzászólásaim nem jellennek meg? pl. ma a fogyasztási adatoknál 11.20-kor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #711 Dátum: 2009. Február 16. - 12:12:44 » |
|
Mi az oka hogy a hozzászólásaim nem jellennek meg? pl. ma a fogyasztási adatoknál 11.20-kor
Volt vmilyen hiba üzenet? Amikor elküldted a hozzászólást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #712 Dátum: 2009. Február 16. - 18:06:04 » |
|
Volt vmilyen hiba üzenet? Amikor elküldted a hozzászólást. Igen, nehezen tudtam belépni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lacsetka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #713 Dátum: 2009. Március 09. - 11:24:18 » |
|
Utóbbi napokban vettem észre a fórumba való belépés után, hogy előjött ez a minek is nevezzem dolog amit nem tudok bezárni. Ez az akármi csak ezen a fórumon jön elő. Kérlek segítsetek eltüntetni. Köszönettel Lacsetka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #714 Dátum: 2009. Március 09. - 12:49:52 » |
|
Utóbbi napokban vettem észre a fórumba való belépés után, hogy előjött ez a minek is nevezzem dolog amit nem tudok bezárni. Ez az akármi csak ezen a fórumon jön elő. Kérlek segítsetek eltüntetni. Köszönettel Lacsetka
Az eddig is volt csak más formában (ha jól emlékszem ikonokkal). Viszont a fórum megnyitásakor külön ablakban megnyitja a DOCLER honlapját is, legalábbis a munkahelyemen, otthon nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lacsetka
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #715 Dátum: 2009. Március 09. - 15:14:08 » |
|
Az eddig is volt csak más formában (ha jól emlékszem ikonokkal). Viszont a fórum megnyitásakor külön ablakban megnyitja a DOCLER honlapját is, legalábbis a munkahelyemen, otthon nem. Ez igaz, de a régit legalább belehetett zárni, ezt nem lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #716 Dátum: 2009. Március 09. - 19:25:21 » |
|
Sorozatosan jött be a "404 Error" Ugyanakkor a fórumon kívül simán jött a pozitívumok, galéria, stb. Csak az "új" szöveg volt, a hozzá szólásoknál, a sötét kék jól látható jelzés nélkül. Majd egyszerre csak újból működött, egy kis szenvedés után. (Ez kb. 10-15 perccel ezelőtt volt) Most elküldési kisérletnél újra előjött.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #717 Dátum: 2009. Március 09. - 19:56:31 » |
|
Sorozatosan jött be a "404 Error" Ugyanakkor a fórumon kívül simán jött a pozitívumok, galéria, stb. Csak az "új" szöveg volt, a hozzá szólásoknál, a sötét kék jól látható jelzés nélkül. Majd egyszerre csak újból működött, egy kis szenvedés után. (Ez kb. 10-15 perccel ezelőtt volt) Most elküldési kisérletnél újra előjött.
Nekem is volt ilyen délután, illetve én mindig használom az "olvasatlan hozzászólások megtekintése" "rovatot" és általában úgy is csukom be az Explorert. Mostanában viszont Explorer indításakor nem jön be rögtön az az oldal (404-es hiba), viszont ha a fórum főoldalát írom be az bejön és onnan újból működik az "olvasatlan..." dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #718 Dátum: 2009. Március 09. - 20:25:03 » |
|
Most meg valami "tartalom kódosítás", meg "tömörítési" problémáról zagyvált többször, mire sikerült elküldenem, megnéznem valamit. Mi van már megint? Küldésnél most: "404 Error"
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #719 Dátum: 2009. Március 09. - 20:35:52 » |
|
Nekem meg megint eltűnt a képem. Hát ez aztán a képtelenség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|