Főni!
Az indexen kérdezték, hogyan lehet regizni. Megpróbáltam felidézni a lépéseket, mert már nagyon nem emlékeztem, meg azóta változott is a procedúra. (Meg nekem aztán igazán tudni illik az ilyet... )
Csináltam egy "cápa próba" nicket, hogy ne beszéljek hülyeségeket, de nem jött meg a visszaigazoló. Próbáltam elfelejtett jelszóval mégegyszer jelszavat kérni, de az sem jött meg még. OK, hogy lassú ez a folyamat, de ez kicsit gáz. Igaz az opel klubba heteket kellett várni a visszaigazolásra, meg olvastam, hogy van egy napi kvóta, de nem lehetne kicsit rugalmasabbá tenni ezt? Most is mindig kicsúszunk a napi kvótából?
Azért remélem, hogy előbb-utóbb sikerül ezen változtatni!
Üdv!
Én is csináltam egy tesztet.
2 perc alatt megvolt regisztrációval, emaillel, aktiválással együtt.
Simán be is léptem vele.
A regisztráció menete nem változott.
A
weblapon bal alsó sarokban ott a regisztráció felirat.
Rákattint az ember, kapja az űrlapot. Kitölt, elküld.
Jön az aktiváló mail. Ez szolgáltatótól is függ. Van amikor az extra tétovázik, de a freemail sem egy villám (én most gmail-t használtam, és pikk-pakk ott volt).
Aktiváló mailben aktiváló linkre katt: jön az üzenet, hogy sikeres volt. Ezek után
weblap főolda, belépés.
Sztem nem bonyolult.
Fórum oldaláról nem lehet regisztrálni!Ez sokszor elhangzott már.
Rendszeresen ellenőrzöm, hogy van-e elmaradt aktiválás, ez esetben küldök egy emlékeztető mailt.
Akinek nem jön meg az eredeti aktiváló levél, az aktivál ez alapján.
Az indexen hiába jelzik (nekem), hogy vmi gond van - nem olvasom.
Hibát jelezni (amennyiben vki nem tud belépni a fórumra, és az itteni helyen megtenni) a
klub.lacetti@gmail.com címen lehet (weblapon: hírek->weblap->ha gond van)
A fentiek követésével, esetenként némi türelemmel, illetve a fenti email cím használatával mindenki regisztrációhoz juthat.
Az extrás levelező szerver működésére nincs ráhatásom.
Ja, és az sem árt, ha létező email címet ad meg az illető.
Van néhány kamu email cím - értelem szerűen nem fog tudni aktiválni - ás időnként elírások is akadnak (pl. freemail.hu helyett fremail.hu). Ilyenkor sem fog odatalálni a levél.
Amit tudok, javítok (logika alapján). Ami így nem megoldható, azt törlöm.