cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #585 Dátum: 2008. Július 31. - 07:20:51 » |
|
A hibaüzenetet is harmadszorra vette be, mert elküldésnél mindig azt írta, hogy munkamenetem lejárt. Kilépés, újra belépés után sikerült elküldeni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #586 Dátum: 2008. Július 31. - 09:13:23 » |
|
A hibaüzenetet is harmadszorra vette be, mert elküldésnél mindig azt írta, hogy munkamenetem lejárt. Kilépés, újra belépés után sikerült elküldeni.
Nem örülök neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #587 Dátum: 2008. Július 31. - 11:45:27 » |
|
Válaszolni akartam, de ezt a hibaüzenetet kaptam: A hivatkozó url megerősítése sikertelen. Kérlek menj vissza és próbáld újra.No! Csak azt akartam mondani, hogy Isten látja lelkem, nem bosszantani akarlak és nem is örömhírnek szántam!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #588 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 10:17:25 » |
|
Hahó! Nem működik a "Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta" című gombom.Mindig az írja, hogy "Nincs olvasatlan téma a legutóbbi látogatásod óta. Kattints ide, hogy megtekintsd az összes nem olvasott témát". Jó ez így vagy én vagyok balfék?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 01. - 10:18:56 írta mostnemtom »
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #589 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 12:59:12 » |
|
Válaszolni akartam, de ezt a hibaüzenetet kaptam: A hivatkozó url megerősítése sikertelen. Kérlek menj vissza és próbáld újra.No! Csak azt akartam mondani, hogy Isten látja lelkem, nem bosszantani akarlak és nem is örömhírnek szántam! Nem tudok erre mit mondani. Már csak azért se, mert nálam nem jelentkezik egyik gond se. Talán másnál sem, mert nem jelzett senki ilyen gondot. Mondjuk nekem a Firefox 3-as van fent. Ilyen hibáknál mindig próbáld meg a kilépés - bejelentkezés dolgot, hátha az segít. És figyelj rá, hogy az extrás címmel lépj be a fórumra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #590 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 13:06:27 » |
|
Hahó! Nem működik a "Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta" című gombom.Mindig az írja, hogy "Nincs olvasatlan téma a legutóbbi látogatásod óta. Kattints ide, hogy megtekintsd az összes nem olvasott témát". Jó ez így vagy én vagyok balfék?
Böngésző hiba. Gondolom az IE-vel nézed az oldalt (ezért kértem még régebben, hogy probléma esetén mindig jelezzétek a böngésző típusát). Firefox-szal hibátlanul működik. A frissítés előtt jól működött? Ebben a hónapban biztosan nem fogok tudni utána nézni a dolognak - F1, nyaralás, sziget fesztivál tölti ki az időmet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #591 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 14:07:30 » |
|
Böngésző hiba. Gondolom az IE-vel nézed az oldalt (ezért kértem még régebben, hogy probléma esetén mindig jelezzétek a böngésző típusát). Firefox-szal hibátlanul működik. A frissítés előtt jól működött? Ebben a hónapban biztosan nem fogok tudni utána nézni a dolognak - F1, nyaralás, sziget fesztivál tölti ki az időmet. Nekem is ezt csinálta most. Firefox 3-as verzió.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #592 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 16:53:52 » |
|
Mozilla Firefox van felrakva azzal nem jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #593 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 16:56:33 » |
|
Megpróbáltam IE.-vel is az sem műxik.Nem sürgős a dolog nyaralj, pihenj csak nyugodtan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #594 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 18:14:15 » |
|
Megpróbáltam IE.-vel is az sem műxik.Nem sürgős a dolog nyaralj, pihenj csak nyugodtan.
Nekem nincs hiba. IE7
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #595 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 20:08:36 » |
|
Nekem nincs hiba. IE7 Nekem is müxik tökéletesen, napok óta.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #596 Dátum: 2008. Augusztus 02. - 14:13:26 » |
|
Ezt a dolgot majd figyelgetem. Tegnap nálam működött, ma nem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt a "legutóbbi látogatásom óta ...." funkciót soha nem használtam. Csak most néztem meg, amióta szóltál a gondról. Azt nem írtad meg, hogy a frissítés előtt működött-e rendesen. Ez is fontos lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #597 Dátum: 2008. Augusztus 02. - 15:29:33 » |
|
Nálam frissítés előtt és után is működik. Én mindig azt használom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #598 Dátum: 2008. Augusztus 02. - 20:19:13 » |
|
Nekem a frissítés után egy este nem működött, utána viszont zavartalanúl működik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #599 Dátum: 2008. Augusztus 11. - 20:04:21 » |
|
Van valakinek ötlete, hogy mily módon lehet kitiltani IWIW-ről az ilyen szemtelen tahókat, akik sorozatos körüzenetekkel bombáznak bennünket a klubon keresztül? Mert mezei felhasználót lehet - aki nem árt senkinek, az ilyeneket meg - akik levélszeméttel záporoznak bennünket, nem!!!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
|