Stocz
|
|
« Hozzászólás #570 Dátum: 2008. Július 24. - 00:01:16 » |
|
Először is elézést kérek mindenkitől, akinek a tegnapi belépési gond miatt írott levelére nem válaszoltam, de volt dolog elég . Kérek mindenkit, hogy amíg véglegesen nem oldódik meg a gond, a fórumra való belépéshez a www.lacettiklub.hu/forum cím helyett a régebbi verziót, a lacetti-klub.extra.hu/forum kinézetűt használjátok. A cím fordítással van némi gondja a rendszernek. (pedig milyen jó lenne, ha végre rendesen menne minden. én már rettenetesen unom . Ti is??) A weblapra továbbra is be lehet lépni a saját nevünkkel ( www.lacettiklub.hu)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #571 Dátum: 2008. Július 24. - 05:45:52 » |
|
Először is elézést kérek mindenkitől, akinek a tegnapi belépési gond miatt írott levelére nem válaszoltam, de volt dolog elég . Kérek mindenkit, hogy amíg véglegesen nem oldódik meg a gond, a fórumra való belépéshez a www.lacettiklub.hu/forum cím helyett a régebbi verziót, a lacetti-klub.extra.hu/forum kinézetűt használjátok. A cím fordítással van némi gondja a rendszernek. (pedig milyen jó lenne, ha végre rendesen menne minden. én már rettenetesen unom . Ti is??) A weblapra továbbra is be lehet lépni a saját nevünkkel ( www.lacettiklub.hu) Semmi gond! Jó munkához idő kell! (A rosszhoz meg még több!) ...szokták mondani.. Mi csak szurkolni tudunk, az előjelek pedig bíztatóak! Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt!! Amúgy most is csinál furcsákat:belépek a kedvencekből a fórumba (jelszó tárolva)....amint be akarok menni valamelyik menüpontba, kéri a jelszót. Gondolom ez pont a fent említettek miatt van. Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #572 Dátum: 2008. Július 24. - 08:34:36 » |
|
Először is elézést kérek mindenkitől, akinek a tegnapi belépési gond miatt írott levelére nem válaszoltam, de volt dolog elég . Kérek mindenkit, hogy amíg véglegesen nem oldódik meg a gond, a fórumra való belépéshez a www.lacettiklub.hu/forum cím helyett a régebbi verziót, a lacetti-klub.extra.hu/forum kinézetűt használjátok. A cím fordítással van némi gondja a rendszernek. (pedig milyen jó lenne, ha végre rendesen menne minden. én már rettenetesen unom . Ti is??) A weblapra továbbra is be lehet lépni a saját nevünkkel ( www.lacettiklub.hu) Semmi gond! Jó munkához idő kell! (A rosszhoz meg még több!) ...szokták mondani.. Mi csak szurkolni tudunk, az előjelek pedig bíztatóak! Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt!! Amúgy most is csinál furcsákat:belépek a kedvencekből a fórumba (jelszó tárolva)....amint be akarok menni valamelyik menüpontba, kéri a jelszót. Gondolom ez pont a fent említettek miatt van. Üdv! Ja, a kedvenceket is módosítani kell. Néhány szó még a tegnapi malőrhöz - nem mentegetőzés, csupán a tények ismertetése végett: A rendszer be(nem)léptetési gondja nem programozási hiba eredménye, hanem speciális (az ingyenes tárhelyből, és abból az extra lehetőségből, hogy mégis használhatunk saját domain nevet) helyzetünkből adódik. A frissített forummotorba bekerült egy új biztonsági rész, ami pont a fórum (és a fórumozk) védelmére lett kitalálva. Nem mennék bele a részletekbe. A lényeg az, hogy mivel nálunk nem egyezik a domain név ( www.lacettiklub.hu), és a tényleges tárhely (lacetti-klub.extra.hu) neve, ezt a javított fórummotor hibának (pontosabban a fórum eltérítésének) érzékeli, ezért letiltotta a belépést. Hiába teszteltem le az új fórum motor kódját, az upgrade folyamatát, a magam által írt részeket, ez a hiba csak itt, a domain név használatánál jött elő. Remélem, most egy kis ideig szünetelnek a hibák. Pihennék kicsinykét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #573 Dátum: 2008. Július 24. - 15:43:16 » |
|
Először is elézést kérek mindenkitől, akinek a tegnapi belépési gond miatt írott levelére nem válaszoltam, de volt dolog elég . Kérek mindenkit, hogy amíg véglegesen nem oldódik meg a gond, a fórumra való belépéshez a www.lacettiklub.hu/forum cím helyett a régebbi verziót, a lacetti-klub.extra.hu/forum kinézetűt használjátok. A cím fordítással van némi gondja a rendszernek. (pedig milyen jó lenne, ha végre rendesen menne minden. én már rettenetesen unom . Ti is??) A weblapra továbbra is be lehet lépni a saját nevünkkel ( www.lacettiklub.hu) Semmi gond! Jó munkához idő kell! (A rosszhoz meg még több!) ...szokták mondani.. Mi csak szurkolni tudunk, az előjelek pedig bíztatóak! Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt!! Amúgy most is csinál furcsákat:belépek a kedvencekből a fórumba (jelszó tárolva)....amint be akarok menni valamelyik menüpontba, kéri a jelszót. Gondolom ez pont a fent említettek miatt van. Üdv! Ja, a kedvenceket is módosítani kell. Néhány szó még a tegnapi malőrhöz - nem mentegetőzés, csupán a tények ismertetése végett: A rendszer be(nem)léptetési gondja nem programozási hiba eredménye, hanem speciális (az ingyenes tárhelyből, és abból az extra lehetőségből, hogy mégis használhatunk saját domain nevet) helyzetünkből adódik. A frissített forummotorba bekerült egy új biztonsági rész, ami pont a fórum (és a fórumozk) védelmére lett kitalálva. Nem mennék bele a részletekbe. A lényeg az, hogy mivel nálunk nem egyezik a domain név ( www.lacettiklub.hu), és a tényleges tárhely (lacetti-klub.extra.hu) neve, ezt a javított fórummotor hibának (pontosabban a fórum eltérítésének) érzékeli, ezért letiltotta a belépést. Hiába teszteltem le az új fórum motor kódját, az upgrade folyamatát, a magam által írt részeket, ez a hiba csak itt, a domain név használatánál jött elő. Remélem, most egy kis ideig szünetelnek a hibák. Pihennék kicsinykét. Pihenj nyugodtan, köszönjük az eddigi fáradozást is. Nem kis feladat, amit magadra vállaltál.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #574 Dátum: 2008. Július 24. - 17:38:31 » |
|
Pihenj nyugodtan, köszönjük az eddigi fáradozást is. Nem kis feladat, amit magadra vállaltál. Én sem gondoltam ekkorára amikor belevágtam (lehet, hogy jó is . De azért nagyon jó érzés, amikor sikerül vmi újat megcsinálni, és tetszik nektek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #575 Dátum: 2008. Július 24. - 17:57:23 » |
|
Pihenj nyugodtan, köszönjük az eddigi fáradozást is. Nem kis feladat, amit magadra vállaltál. Én sem gondoltam ekkorára amikor belevágtam (lehet, hogy jó is . De azért nagyon jó érzés, amikor sikerül vmi újat megcsinálni, és tetszik nektek. Jó munkát végeztél..eddíg működik minden...Nálam már legalább is Grat
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #576 Dátum: 2008. Július 24. - 18:01:48 » |
|
Pihenj nyugodtan, köszönjük az eddigi fáradozást is. Nem kis feladat, amit magadra vállaltál. Én sem gondoltam ekkorára amikor belevágtam (lehet, hogy jó is . De azért nagyon jó érzés, amikor sikerül vmi újat megcsinálni, és tetszik nektek. Jó munkát végeztél..eddíg működik minden...Nálam már legalább is Grat Kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #577 Dátum: 2008. Július 24. - 18:11:19 » |
|
Hurrá bent vagyok!!! Nagyon szépen köszönöm Stocz!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #578 Dátum: 2008. Július 24. - 19:34:50 » |
|
Pihenj nyugodtan, köszönjük az eddigi fáradozást is. Nem kis feladat, amit magadra vállaltál. Én sem gondoltam ekkorára amikor belevágtam (lehet, hogy jó is . De azért nagyon jó érzés, amikor sikerül vmi újat megcsinálni, és tetszik nektek. Márpedig teccik...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #579 Dátum: 2008. Július 24. - 19:44:48 » |
|
Köszönjük a munkát. Viszont a profilomat még mindig nem tudom módosítani. Most is aztat írja ki hogy nem létezem.
megoldódott a probléma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #580 Dátum: 2008. Július 25. - 19:38:44 » |
|
Sasszem jelenti: felhasználók listáján: 2. oldalon 2 CAROY!, 5. oldalon: 7 GÁBOR! Mindkettőnek az első helyen van hozzászólása is. A többit kéne törölni. Más: a fórumról nem tudok a weblapra átmenni, mindig visszadobja a fórumra a képet. (Mozilla Firefox)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 25. - 19:41:55 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #581 Dátum: 2008. Július 26. - 13:57:15 » |
|
Sasszem jelenti: felhasználók listáján: 2. oldalon 2 CAROY!, 5. oldalon: 7 GÁBOR! Mindkettőnek az első helyen van hozzászólása is. A többit kéne törölni. Más: a fórumról nem tudok a weblapra átmenni, mindig visszadobja a fórumra a képet. (Mozilla Firefox)
Javítva. kösz sas szem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #582 Dátum: 2008. Július 28. - 17:21:11 » |
|
Taglistán gyanús, hogy van, aki kétszer jelentkezett be, más, más nick névvel. Az adatok egyeznek. Ime: barti, és bartisk, foglati, és foglati01, Kiss G, és Bunya Gábor? A nick nevet leszámítva az ismert adatok egyeznek! Jelenti: Sasszem cartárs
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #583 Dátum: 2008. Július 29. - 13:31:43 » |
|
Taglistán gyanús, hogy van, aki kétszer jelentkezett be, más, más nick névvel. Az adatok egyeznek. Ime: barti, és bartisk, foglati, és foglati01, Kiss G, és Bunya Gábor? A nick nevet leszámítva az ismert adatok egyeznek! Jelenti: Sasszem cartárs
Hát, az ő dolguk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #584 Dátum: 2008. Július 31. - 07:18:01 » |
|
Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 130920 bytes) in /nfs/extra/l/la/lacetti-klub/wwwroot/components/com_smf/smf.class.php on line 339
Ma 8.15 Jelenlévők:4 tag Társalgóba kívántam bejutni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|